Esittely

Nyt fiilistellään kevättä - myös laitevalinnoissa

  • 16 March 2023
  • 0 kommenttia
  • 202 katselukertaa
Nyt fiilistellään kevättä - myös laitevalinnoissa
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Viimeistään nyt on aika kääntää katseet kohti kevättä ja antaa auringonvalon lämmittää! Meitä ihastuttavat tähän aikaan vuodesta erityisesti keväiset laiteuutuudet sekä iloisen värikkäät tarvikkeet, joista esittelemme tässä artikkelissa muutamia poimintoja.

Apple on tuonut viime vuoden puolella julkaistuista iPhone 14 -älypuhelimistaan nyt kirkkaankeltaiset versiot iPhone 14 ja iPhone 14 Plus. Käyttäjälle, joka haluaa todella erottua joukosta, löytyy tästä artikkelista muitakin katseenvangitsijoita arkea piristämään. 

 

Tutustutaanpa sitten tarjontaan! 😊

 

Kirkkaankeltainen iPhone 14 on rohkea valinta

 

Esittelimme Yhteisössä viime vuoden puolella Apple iPhone 14 -sarjan älypuhelimet. Malliston värivalikoimaa on nyt täydennetty, ja sekä iPhone 14 että iPhone 14 Plus ovat nyt saatavilla kirkkaankeltaisena. Mitä mieltä: tuoko puhelimen olemus hymyn huulille, vai suositko ennemmin perinteisiä sävyvaihtoehtoja? 😏

 

Keltainen värivaihtoehto on Applen uusin lisäys iPhone 14 -sarjaan.

 

Äänijärjestelmä, joka näyttää ja kuulostaa hyvältä

 

Ovatko Applen HomePod -älykaiuttimet sinulle tuttuja? HomePod Mini on pienikokokoinen ja kohtuuhintainen pallokaiutin, jonka avulla voit luoda kotiisi Sirillä ohjattavan äänijärjestelmän. Jos kotisi kaipaa hyvien soundien lisäksi keväistä vivahdetta, katsopa tämän vimpaimen kanariankeltainen versio. 😍

Laitteen tarkemmat speksit näet kirjoittamastamme esittelystä.

 

Apple HomePod Mini toimii saumattomasti iPhonen kanssa

 

Cellyn varavirtalähde ei jää huomaamatta

 

Cellyn valmistama Pantone 5000 mAh on kevyt ja näppärä varavirtalähde, jolla älylaitteesi saa virtaa koko päiväksi. Tällä virtapankilla on 5000 milliampeeritunnin kapasiteetti, ja siitä löytyvät sekä USB-A että USB-C -liitännät. Pienikokoinen laite painaa vain 110 grammaa, ja se kulkee kätevästi mukana laukussa tai taskussa - eikä se värinsä puolesta jää ainakaan piiloon!

 

Kompaktin kokoinen varavirtalähde kulkee kätevästi mukana

 

Mattakeltainen kuori suojaa ja näyttää hyvältä

 

Samsung on tuonut käyttäjilleen hieman hillitympiä, pehmeän mattakeltaisia suojakoteloita. Maltilliset Galaxy S22 ja Galaxy S22+ -kuoret ovat yhteensopivat nimeään kantavan älypuhelimen kanssa. Silikoninen mattapinta antaa tukevan otteen ja tuntuu mukavalta kädessä. 

 

Näillä Samsung-koteloilla on 12 kuukauden takuu.

 

Älykello, joka sopii reippaampiinkin kesärientoihin

 

Applen Watch Ultra on valmistajan mukaan kaikkein järein ja kyvykkäin älykello. Tämä malli on suunniteltu  erityisesti vaelluslajeihin, vesiurheiluun ja kestävyysharjoitteluun eli äärimmäisiin olosuhteisiin! 

Kello on saatavilla kolmella erilaisella rannekkeella: Trail, Alpine sekä Ocean. Ocean on kevyt ja joustava fluoro­elasto­meeri­kumista valettu ranneke, ja se on saatavilla mustana, valkoisena ja keltaisena. Watch Ultra -mallisto on esitelty Yhteisössä viime syksynä. 

  

 

Keltainen Ocean -ranneke on varsinainen katseenvangitsija.

 

Miltä vaikuttaa? Miellyttävätkö nämä poiminnot sinun silmääsi, vai kiertäisitkö suosiolla kaukaa? 😀

 

Lue myös:

 

 

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa