Laitevinkit

Telia Recycled -valikoima laajentuu älykelloilla ja tietokoneilla!

  • 11 June 2024
  • 0 kommenttia
  • 219 katselukertaa
Telia Recycled -valikoima laajentuu älykelloilla ja tietokoneilla!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +9

Käytetyn laitteen hankinta on ekologinen ja vastuullinen valinta. Telia Recycled -laitteen ostajana autat vähentämään elektroniikkajätteen määrää, sillä tuet laitteiden uusiokäyttöä. Kaikki kierrätyslaitteemme huolletaan ja kunnostetaan ennen myyntiä niiden omilla varaosilla. Recycled-valikoima täydentyy nyt tietokoneilla ja älykelloilla, kun aiemmin valikoimaan on kuulunut pelkästään puhelimia

Jos kaipaisit valikoimaan jotain tiettyä mallia niin kerro vapaasti tämän jutun kommenteissa, mikä malli sinua kiinnostaisi erityisesti. Kaikki muukin palaute on tervetullutta, kiitos jo etukäteen.

 

Telia Recycled -tietokonevalikoima (6/2024)

 

Telia Recycled -tietokonevalikoimaan astuu ensimmäisenä HP Probook- ja Elitebook-mallit. Ne ovat sopivia päivittäiskoneita niin opiskelijalle kuin seniorillekin kevyeen kotikäyttöön. Erityismaininnan nämä tietokoneet saavat useista liitännistä, sekä vankasta ja kestävästä rakenteesta. Probook 645 G4 ja Elitebook 745 G5 ovat varusteltu AMD Ryzen 5 2500U -suorittimella ja Windows 10 Pro -käyttöjärjestelmällä. Elitebook 830 G5 -mallista puolestaan löytyy Intel Core i5-8250U -suoritin ja Elitebook 840 G6:sta Intel Core i5-8265U -suoritin. Näissä Intelin prosessoreilla varustelluissa malleissa on Windows 11 Pro -käyttöjärjestelmä. Kaikissa Recycled-tietokoneissa on 8 gigatavun RAM-muisti ja 256 gigatavua tallennustilaa. Ulkonäöllisesti laitteet eivät paljoa eroa toisistaan, vaan eroavaisuudet löytyvät ennemminkin sisäisestä tehokkuudesta.

 

Telia Recycled -älykellovalikoima (6/2024)

 

Apple Watcheissa on suuri ja kirkas Retina-näyttö, joka sulautuu tyylikkäästi ranteeseen. Kaikissa malleissa on vähintään WR50-luokitus, joten voit käyttää niitä myös suihkussa. Series 8 -malli on myös iskunkestävä ja pölytiivis. Voit seurata aktiivisuuttasi älykellon sovellusten kautta, sekä huomata kehityksen urheilusuorituksissasi. Kello auttaa myös unen seurannassa ja tekee suosituksia pitkän aikavälin poikkeamista. 

Apple Watch Ultra on luotu erityisesti urheilijalle. Applen mukaan se on kaikkien aikojen järein Apple Watch ennätyksellisellä suorituskyvyllä. Älykello on rakennettu kestämään niin sukeltaessa kuin metsässä vaeltaessakin. Kellossa on kaksitaajuuksinen GPS, joka antaa täsmälliset sijaintitiedot vaikeammissakin olosuhteissa. Korkein IP6X-luokitus suojaa Apple Watchia pölyltä ja vedeltä, jopa painesuihkulta. Tämä kello on oikea valinta sinulle, joka haluat laitteeltasi huippuluokkaa urheiluun, terveyden seurantaan ja ylipäätään arkeen.

 

Miksi valita kierrätyslaite?

 

  • Varmistamme, että laitteet ovat huippukunnossa. Toistaiseksi emme myy alemman kuntoluokan laitteita, joten ne ovat pieniä käytön jälkiä lukuun ottamatta kuin uusia. 
  • Laite testataan ja puhdistetaan ammattilaisten toimesta ennen pakettiin päätymistä. Mahdolliset kunnostukset toteutetaan valmistajan alkuperäisillä varaosilla.
  • Kierrätyslaite on edullisempi valinta kuin uutena ostettaessa.
  • Säästät luontoa, kun laite voidaan uusiokäyttää.
  • Kaikkiin Recycled-laitteisiin kuuluu vuoden takuu.

 

Tuo vanha laitteesi vaihdossa

 

Etkö tarvitse enää vanhaa laitettasi? Tuo se Telia Kauppaan uuden laitteen oston yhteydessä, jolloin saat hyvityksen siitä. Voit laskea jo etukäteen hyvitysarvion puhelimelle, tabletille tai älykellolle. Huolehdimme sen tietoturvallisesta kierrätyksestä. Kurkkaa videolta miten laitteiden kierrätysprosessi toimii Telialla!

 

 

Ovatko nämä mieluisia lisäyksiä Recycled-tuoteperheeseen? Kerro kommenteissa! 😊

 

--

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa