Uutinen

Yhteisöläisten valinta: Paras Kamerapuhelin 2023 on Samsung Galaxy S23 Ultra 5G!

  • 14 February 2024
  • 0 kommenttia
  • 322 katselukertaa
Yhteisöläisten valinta: Paras Kamerapuhelin 2023 on Samsung Galaxy S23 Ultra 5G!
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +15

Te Yhteisöläiset olette puhuneet, ja vuoden 2023 paras kamerapuhelin on nyt valittu!

Saitte mielipiteenne kuuluviin tammikuussa käydyssä skabassa, jossa äänestitte mielestänne viime vuoden parasta kamerapuhelinta. Äänet on nyt laskettu, ja niitä annettiin yhteensä huimat 181 kappaletta. Äänestäjien kesken arvotun puhelimenkin uusi omistaja on jo selvillä. Onnea vielä @werng! Hän on kirjoittanut arvostelun voittamastaan puhelimesta. Tästä lisää vielä postauksen lopussa!

Mennäänpä sitten tässä välissä skaban tuloksiin! Epävirallisen Parhaan Kamerapuhelimen tittelin nappasi ansiokkaasti itselleen… *rumpujen pärinää* 🥁 

🥇 Samsung Galaxy S23 Ultra 5G!

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G keräsi itselleen 51,9 prosenttia annetuista äänistä. Raatilaisten vastauksissa näkyi ehdottomasti sen huikeat yökuvausominaisuudet, kameran suuri pikselimäärä, zoom sekä Samsungin aiemmatkin meriitit älypuhelinten kamerarintamalla. Aiempien Samsung-mallien hyvät kameraominaisuudet siivittivät monet uskomaan, että viime vuoden Samsungin lippulaivamallissa kamera on varmasti myös vertaansa vailla. Hyviä perusteluja ja kommentteja oli lukuisia, kiitos siis paljon kaikille äänestäneille.

 

Yökuvausominaisuuksista kerrottiin muun muassa seuraavaa:

 @Juhaa72 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Panostettu kameraan ja sen käytettävyyteen. Sopii kaikenlaiseen kuvaamiseen ja videointiin. Mutta varsinkin pyyhkii vastustajansa pimeässä kuvaamisen ominaisuuksilla. Objektiivin ja kennon yhteistyö on saumaton.

--

 @Mkr81 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G saa ääneni perustuen hyviin kokemuksiin sen edeltäjämallista, jolla kuvat onnistuvat loistavasti myös pimeässä ja uudemmassa mallissa pitäisi onnistua vielä paremmin. Uusi Dual Pixel -sensori kiinnostaa myös.

--

@kiisseli67 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G : kameran resoluutio ja yökuvaus huippuluokkaa 🤩”

--

@amggotleir : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Monipuoliset kameraominaisuudet kuten yökuvaus,expert raw, 8k ja pro mode puhuvat puolestaan. Jos pelkän kameran perusteella valitsisin puhelinta niin ottaisin ehdottomasti tämän.

--

@Annu8 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G on paras kamerapuhelin. Sillä saa ihan huippulaatuisia kuvia yölläkin. Kamerassa on paljon ominaisuuksia, joita vaan pitäisi oppia käyttämään...

--

@Tjs64 : “Monta hyvää vaihtoehtia kilpailussa, mutta Samsung Galaxy S23 Ultra on yksi parhaimmista kyseisen valmistajan malleista. Siinä on pitkälle kehitetty yökuvausominaisuus ja kameran kyvykkyys yleensäkkin. Tämä olisi huippu juttu voittaa, koska minulla on aina ollut kyseisen merkin tuotteet.  👍”

--

@Tindeloo : “Valitsisin Samsung Galaxy S23 Ultra 5G puhelimen sen ylistetyn yökuvauksen vuoksi. Olisi jännittävää päästä kokeilemaan tällä luonto kuvausta.

--

@Tearcmir : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Tämän ominaisuudet vaikuttavat parhailta eläinten kuvaukseen, yökuvauksesta myös plussaa.

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G:n kameroiden tarkkuus myös nousi vastauksissanne esiin näin:

@mnmnmn : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Koska Samsung nyt vaan on paras, eritoten kamerat puhelimissa ja varsinkin tässä mallissa. Tällä varmaan saa terävimmät ja tarkimmat kuvat mitä puhelimella voi saada 👍huikeaa olisi kyllä päästä testihommiin!

--

@Chorinaxious : “Niin tyytyväinen olen Samsungin puhelimiin ja eritoten kameran laatuun, sekä ominaisuuksiin aina ollut, että mainospuheet saavat minut vakuuttuneeksi sen peittoavan muut edelleen. Joten vastaukseni on Samsung Galaxy S23 ja pistäisin kameran todelliseen testiin, sekä päivittäisillä nopeasti otetuilla kuvilla, että tarkempaan harkituilla kuvauskohteilla.

--

@Tamrii-4 : “Galaxy S23 Ultra 5G, hyvä kuvan laatu, kuin ammattilaisen kuvaama.

--

@teeaika : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5g

Puhelin ja sen kamera taattua Samsung-laatua. Loistava värintoisto ja monipuoliset kuvausominaisuudet. Nyt käytössäni on Note 20 Ultra 5g, eikä mitään syytä epäillä, etteikö tämä S23 olisi edelleen askel parempaan.

--

 @Theunknownnames : “Samsung S23 ultra on ehdottomasti paras ottamaan kuvia etenkin, jos kohde on vähän kauempana tai vaikkapa juuri tietty kohde maisemasta joka pitää saada taltioida.

--

 @RindeDinde : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G ehdottomasti! 

Tässä on aivan uskomaton zoomi ja kameran tarkkuus on jotain aivan omaa luokkaansa. 

Kännykällä saa otettua niin taidokkaita kuvia ilman vaivaa että voisi kuvitella että olisi järeämmätkin aseet käytössä (esim järkkäri). 

En ole millään toisella kännykällä saanut zoomattua niin tarkasti kuin tällä. 

En vaihtaisi toiseen Samsungin jälkeen!

Myös Samsung Galaxy S23 Ultra 5G:n monipuolisuus nousi monella eri tapaa esiin. Laadukas zoom, sekä puhelimen mukana tuleva kynä saivat myös osakseen kommentteja:

@Tmk2023 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Samsung Galaxy S23 Ultra:n kamera on tämän hetken paras useista syistä.

Ensinnäkin, se voi hyödyntää uusimpia kamerateknologioita, kuten suurempaa kennoaluetta ja edistyksellisiä linssiratkaisuja, mikä parantaa kuvanlaatua.

Lisäksi se voi tarjota monipuoliset kuvausmahdollisuudet, kuten suuren zoomin, laajan dynaamisen alueen ja tehokkaan kuvanvakautuksen.

Lisäksi parannettu kuvankäsittelyalgoritmi voi tuoda esiin yksityiskohdat ja optimoida värin toiston eri tilanteissa. Tämä yhdistelmä tekniikoita tekee Galaxy S23 Ultran kamerasta markkinoiden huipputason ehdottomasti.”

--

@Yaria : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

200 megapikselin pääkamera, optinen kuvanvakain, 10x optinen zoom ja 100x digitaalinen zoom, RAW-muodossa tallennus ja Expert RAW-sovellus, yökuvauksen ja videokuvauksen laatu. S Pen.

--

@Janisku7 : “Samsung Galaxy S23 Ultra 5G jo itsessään 200MP jo kertoo paljon vielä yhistettynä kamera ominaisuuksiin sit editointi kynällä toki tuo oman lisänsä joka ei heikennä noita kameraominaisuuksia vaan auttaa niissä.

--

@TeemuM90 : “Samsung galaxy s23 ultra.

Kokonaisuudessaan paras kamera ja ylivertainen zoomi.

--

@juknur : “

Samsung Galaxy s23 Ultra. 

Olen käyttänyt tätäkin puhelinta nyt pidemmän aikaa ja kuvat onnistuvat lähes aina hienosti. 

Peruskamera kuvaa yleensä 12 megapikselin tarkkuudella, mutta sen saa nostettua 50 tai jopa 200 megapikseliin. 50 on hyvä välimuoto: kuvat ovat selvästi yksityiskohtaisempia kuin tarkkuudella 12. Ja kun kuvaa 50 megapikselillä on prosessointi kohtalaisen nopeaa ja lopputuloksesta voi rajata parhaan kuvan laadun kärsimättä.

Lisäksi optiset zoomit 3x ja 10x toimivat hienosti. Erityisesti tuo 10x zoom on se, mikä ajaa tämän puhelimen muiden kilpailijoiden ohi. 

Yökuvat ovat yleensä hyviä ja kuvat esimerkiksi revontulista ovat uskomattoman hyviä. 

Videokuvaus toimii tosi hyvin ja 8K toimii erinomaisesti, vaikka lopputuloksen editoinkin 4K-laaduksi. 

Käytän tätä 8K-laatua lähinnä siksi, että kuvatusta videosta voi rajata alueita ilman, että rajaaminen näkyy laadun huononemisena 4K-tason videossa. 

Näytön laatu on tosi hyvä. Otetut kuvat näyttävät ruudulta sellaisina kuin ne myöhemmin myös tulostuvat. 

Hieno kamera, jossa on myös 5G-puhelin!

--

 

Muita palkintosijoja ei jaettu, mutta paljon ääniä teiltä sai myös muun muassa Apple iPhone 15 Pro Max

Kuten alussa mainitsinkin, parasta kamerapuhelinta äänestäneiden kesken arvoimme uuden puhelimen. Arvonnan voittanut @werng voitti itselleen tammikuussa julkaistun, S23-sarjan seuraajan puhelimen ja arvostelu on nyt valmis: Arvostelu Samsung Galaxy S24 Ultra 5G.


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa