Kilpailu

Äänestä paras kamerapuhelin ja voita se testiin ja omaksesi!

Äänestä paras kamerapuhelin ja voita se testiin ja omaksesi!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10477 kommenttia

Muokkaus 5.3.2024

Kilpailu on päättynyt ja äänet on laskettu:

Telia Yhteisön paras kamerapuhelin 2023 on Samsung Galaxy S23 Ultra 5G!

Kilpailun aikana Samsung julkisti uuden S24-sarjan ja koska S23 Ultra 5G on myyty loppuun niin tämän kilpailun palkinnoksi tuli lopulta S23-sarjan seuraaja eli Samsung Galaxy S24 Ultra 5G.

Arvoimme voittajan kaikkien äänestäneiden joukosta ja hän on @werng, onneksi olkoon 😎 Lue hänen kirjoittama arvostelu Samsung Galaxy S24 Ultra 5G -puhelimesta.

 

Kyselimme teiltä hiljattain parhaimmista kamerapuhelimista:

Kiitos kaikille ehdotuksista 😊 Olitte lopulta yllättävänkin yksimielisiä, ehdotitte listalle lopulta kaiken kaikkiaan vain 5 eri mallia (mukana 3 eri iPhone 15 versiota).

Lisäsimme listalle mukaan muutaman ehdokkaan, joita on eri testeissä kehuttu. Lisäsimme sinne myös pari jokeriakin. Ja tässäpä se olisi:

 

Mikä seuraavista Telian verkkokaupassakin myynnissä olevista puhelimista on mielestäsi parhain kamerapuhelin:

 

Voit osallistua äänestykseen kertomalla tämän kirjoituksen kommenteissa mikä puhelin ja mikä ominaisuus tai mitkä ominaisuudet tekevät juuri siitä kamerapuhelimesta parhaimman.

Eniten ääniä saanut puhelin julistetaan Telia Yhteisön parhaimmaksi kamerapuhelimeksi 2023.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken myös yhden voittajan, joka voittaa juuri sen eniten ääniä saaneen puhelimen itsellensä testiin ja omaksi! Voittaja sitoutuu testaamaan puhelinta ja kirjoittamaan siitä arvostelun* tänne Yhteisöön.

Jos kiinnostuit niin osallistu kilpailuun 31.1.2024 mennessä!

 

*Arvostelusta lyhyesti

  • Jos voitat arvonnassa niin testaa puhelinta sekä erityisesti sen kameroita arjessasi noin kahden viikon ajan ja kirjoita kokemuksiesi perusteella arvostelu voittamastasi puhelimesta
  • Arvostelu voi olla vapaamuotoinen mutta sen tulee olla hyvän tavan mukainen 😊 Mieti mitä kyseisen puhelimen hankintaa miettivä haluaisi tietää ja kerro ainakin niistä asioista
  • Arvostelun tulee olla vähintään 500 sanan mittainen ja sen tulee sisältää kuvia itse puhelimesta sekä puhelimella otettuja kuvia. Kerro kuvien yhteydessä vähän itse kuvaustilanteesta sekä mahdollisista kameran asetuksista yms.
  • Voit lisätä halutessasi arvosteluun myös videoita (Youtube)

Testaamisen ja arvostelun julkaisemisen jälkeen voit pitää puhelimen itselläsi maksutta.

Onnea kilpailuun ja arvontaan 😎

 

Kilpailun säännöt

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste

Äänestä paras kamerapuhelin ja voita se testiin ja omaksesi!


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).
 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 4.1.2024. - 31.1.2024 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan yksi (1) äänestyksessä eniten ääniä saanut puhelin. Palkinnon arvo riippuu puhelimen mallista, noin 200€ - 1400€.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista Telialta. Arvontaan voi osallistua vastaamalla tässä kirjoituksessa esitettyyn kysymykseen tämän kirjoituksen kommenttiosiossa. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 1.2.2024 ja voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Voittaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee voittamastaan puhelimesta arvostelun noin kahden viikon testijakson jälkeen:

  • Arvostelu voi olla vapaamuotoinen mutta sen tulee olla hyvän tavan mukainen
  • Arvostelun tulee olla vähintään 500 sanan mittainen ja sen tulee sisältää kuvia itse puhelimesta sekä puhelimella otettuja kuvia
  • Arvosteluun voi lisätä halutessaan myös videoita (Youtube)
  • Testaamisen ja arvostelun julkaisemisen jälkeen voittaja voi pitää puhelimen itsellään maksutta

Arvostelu julkaistaan Telia Yhteisössä. Testaajan tekemien kirjoituksien sekä julkaisemien kuvien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

Jos kilpailun voittaja ei tee kirjoituksia Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta puhelimen hinnan, joka määräytyy laitteen lähetyspäivänä voimassa olevan hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

Arvonnan sääntöjen noudattaminen
Arvonnan säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä sekä mahdollisia arvontaan osallistumisen yhteydessä esitettäviä ohjeita ja muita tarkentavia ehtoja. Mikäli arvontaan osallistunut on menetellyt näiden sääntöjen tai muiden arvontaan liittyvien ohjeiden vastaisesti tai lainvastaisesti, on Telialla oikeus hylätä osallistuminen. Tilanteessa, jossa arvonnan voittaja hylätään, menettää voittaja oikeutensa palkintoon.
 

Vastuunrajoitus

Telia ei vastaa mistään välittömästä tai välillisestä vahingosta, mukaan lukien viivästys tai käyttämättä jääneen palkinnon käyttömahdollisuudesta aiheutunut vahinko, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Tämä vastuunrajoitus ei kuitenkaan heikennä arvontaan osallistuvalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 4.1.2024

 


Aihe on suljettu kommenteilta.

187 kommenttia

Kunniamerkki

Galaxy S23 Ultra 5G, koska takakameran pikselit ovat ihan omaa luokkaansa. 

Kunniamerkki

15 pro max, softapuolen prosessointi ja videokuvaus ovat ylivertaisia.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +21

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G : kameran resoluutio ja yökuvaus huippuluokkaa 🤩

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Laitteessa yhdistyy monipuolinen kattaus kameroita ja korkea suorituskyky. Lisäksi näyttö on laadukas ja sisäänrakennettu s-pen on mukava lisä. Välillä kynästä on hyötyä, jos jotain tarkkaa hommaa puhelimella tekee.

Kunniamerkki

Samsung galaxy s23 ultra. Tässä puhelimessa ehdottomasti paras kamera. 

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Monipuoliset kameraominaisuudet kuten yökuvaus,expert raw, 8k ja pro mode puhuvat puolestaan. Jos pelkän kameran perusteella valitsisin puhelinta niin ottaisin ehdottomasti tämän.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +1

Samsung Galaxy S23 Ultra, muun muassa koska yökuvaus ja zoomi sekä tarkat kuvat.

Kunniamerkki

Sony Xperia 1V, koska kuvanlaatu on Sonyn kameroiden tasoa. Suuri akku kestää pitkään. 

Kunniamerkki +2

Apple iPhone 15 Pro Max. Kyvykkäämpiäkin laitteita löytynee yksittäisiä kuvausskenaarioita ajatellen, mutta kenties tässä olisi ehdokas parhaaksi yleiskamerapuhelimeksi S23:n rinnalle – erityisesti videokuvausominaisuuksia arvostaville.

Kunniamerkki

15 pro on paras tulee päivityksiä tasaisemmin kun muille puhelimille 

Kunniamerkki

iPhone 15 Pro: 48 Mpix pääkamera ja jopa15x digitaalinen zoomaus. Ammattitasoinen laatu helppokäyttöisyyttä unohtamatta.

Kunniamerkki

Samsung Galaxy S23 Ultra. Kaverilla on ja aivan älyttömän hyviä kuvia saanut napattua, erityisesti pro modessa

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki

Apple iPhone 15 Pro Max 🤩 Ominaisuuksia lukien tuntuu, että käsissä olisi järjestelmäkameran ja puhelimen täydellinen kombo! Unohtamatta äärettömän hyvä softa ja jatkuvat ajankohtaiset päivitykset. Lisäksi videokuvauksesta kiinnostuneena pisteet myös videokuvauksen ominaisuuksille. 🍀

Kunniamerkki +1

Hei,

 

Mielestäni paras kamerapuhelin on OnePlus 11 5G

Sillä on paras hintalaatusuhde ja muutenkin olen tottunut Android:n käyttäjä.

 

Tyttäreni on taas aivan eri mieltä parhaasta kamerapuhelimesta että se on

Apple iPhone 15 Pro Max 

Itsekin laittaisin iPhone puhelimen kun siinä on paras kamera 🤘😎🤘 ja se on nopea ja varmasti helppokäyttöinenkin kun sen oppii ymmärtämään 😆

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +4

S23 Ultra olisi kova 100x zoomin takia. Myös yleisesti kovin samsung vähään aikaan kiitos snapdragonin, ei ole exynosta.

Kunniamerkki

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Ehdottomasti tämä jos kameraa miettii. Kiinnostaisi testata sekä valokuvaamista, että videokuvaamista erilaisissa valaistuksissa ja olosuhteissa!

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +2

Samsung Galaxy S23 Ultra 5g on mielestäni  paras kamerapuhelin  . Monipuoliset kamerat ja laadukas yökuvaus.

Kunniamerkki +2

Kokonaislaadulta paras puhelinkamera on iPhone 15 pro max!

 

Mutta vaikkapa Samsung Galaxy s23 Ultrassa on erinomainen 10 kertainen telekamera kuvaus, Sony Xperia 1 V erinomainen videokuvaus(jos osaa käyttää), tosin automaatilla kuvattaessa edelleen Sonyn puhelimet eivät ole muiden tasolla ja lisäksi sen telekamera ei ole vaikkapa Samsungin tai Applen tasolla.

 

Itse osaisin tehdä hyvän arvostelun tosiaan tuosta iPhone 15 pro maxista(tekisin mahdollisesti Youtube arvostelun lisäksi), ollut tosiaan uuden puhelimen osto mielessä ja todennut siinä olevan paras puhelinkamera kokonaislaadultaan ja lisäksi hyvä akunkesto on hyvä olla myös kamerapuhelimessa!

Kunniamerkki

Apple iPhone 15 Pro Max puhelimen kamerassa on hyvä kuvanlaatu eri valaistusolosuhteissa.

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +8

Asus Zenfone 8 Flip on ehdottomasti parhaat kamerat kun näyttöä ei ole rikottu täysin turhanpäiväisellä etukameralla. Sääli että taitaa jäädä viimeiseksi taas ainakin hetkeen.

Kunniamerkki

Kyllä se taitaa olla iPhone 15 Pro. Vastikään tollotin kaikki mahdolliset YouTuben kännykkäkameravertailuvideot ja iPhone 15 Pro vakuutti värikylläisillä kuvillaan. Lisäksi puhelin on maltillisen kokoinen eli kulkee helposti mukana, jolloin kamera on aina saatavilla.

Kunniamerkki +1

Sony Xperia 1 V, innovatiivinen kamera ja kiinnostavat kuvausmahdollisuudet hämärässä

Kunniamerkki

Samsung Galaxy S23 Ultra 5G

Kestää mukanasi kauemmin – sanoo mainoslause. Minun kanssani puhelin pääsee todelliseen testiin, akun kesto, kuvan laatu, helppokäyttöisyys: minä testaan innolla! 

Kunniamerkki

Motorola edge 40 pro. Mitäpä tuohon lisäämään.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Apple iPhone 15 Pro Max puhelimen kamerassa on hyvä kuvanlaatu eri valaistusolosuhteissa.

Vanhassa 12 mallissa on hyvä kuvanlaatu, mutta heikko hämärä- ja makrokuvauksessa. Tuo iPhone 15 Pro Max kiinnostaisi itseäni onko siinä kehittynyt kameratekniikka paremmaksi kuin aikaisemmat mallit.👍