C Moren alkuperäissarja Harjunpää

  • 5 February 2022
  • 0 kommenttia
  • 25 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Onko Harjunpää sinulle tuttu hahmo? Veikkaan, että olet hänestä ainakin kuullut, ja vaikka et olisikaan, niin tämä uusi sarja vie siitäkin huolimatta mennessään!


 


C More -alkuperäissarja Harjunpää on poliisityön synkän puolen esiintuova psykologinen rikossarja, joka kertoo murharyhmän tutkijoista Timo Harjunpäästä ja Onerva Nykäsestä. Uusi sarja vie katsojan parivaljakon mukana ratkomaan raakoja rikoksia kesäisessä Helsingissä. Harjunpää ja Nykänen pyrkivät pitämään työn ohessa kiinni tavallisesta perhearjesta, vaikka rikostapaukset eivät aina tahdo jättää rauhaan vapaallakaan. Harjunpään roolissa nähdään Olli Rahkonen ja hänen työparinaan Olga Temonen. Muissa rooleissa näyttelee muun muassa Jutta Järvinen, Sanna Saarijärvi, Robin Svartström, Alma Pöysti ja Emilia Neuvonen


 


Kirjailija Matti Yrjänä Joensuun kattavasta Harjunpää-kirjasarjasta on vuosikymmenten saatossa aiemminkin tehty niin TV-sarjoja, elokuvia kuin kuunnelmia. Nyt ilmestyvä kahdeksanosainen uutuussarja perustuu teoksiin Ahdistelija, Poliisin poika, Kiusantekijät ja RautahuoneSarjan on käsikirjoittanut ja tuonut tähän päivään Harri Virtanen. Ohjauksesta puolestaan vastaa Matti Kinnunen. Sarjan kaksi viimeistä jaksoa on ohjannut Hanna Bergholm.


 


Harjunpää alkaa C More -suoratoistopalvelussa torstaina 17. helmikuuta. Sarjasta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa, ja siitä eteenpäin jakso viikossa aina torstaisin.


 


Harjunpään, kuten kaikki C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More -palvelu. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi.


  


Lue myös:  


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa