Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Agatha Christie Hjerson CMore alkuperäissarja.jpg

 

Haluatko nähdä vähän toisentyyppistä nordic noiria ja pohjoisen lumisiin oloihin sijoittuvaa jännitysdraamaa? C Morella on lähtenyt kahdella ensimmäisellä jaksolla käyntiin mielenkiintoinen uutuus Agatha Christien Hjerson. Sen houkuttavuus piilee osin jo nimessä, ja toinen mielenkiintoisuus on sarjan kuvauspaikka, eli Ahvenanmaa. 

 

Agatha Christien Hjerson, kuten kaikki C Moren sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, voit tilata sen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaanamme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu.

 

Sven Hjerson saattaa olla monelle kirjailija Agatha Christien ystävälle tuttu nimi. Hän on yksi useista Christien kirjallisuuden henkilöhahmoista, fiktiivisen kirjailija Ariadne Oliverin suomalainen etsivätuttava. Nyt tälle pienelle roolille on rakennettu kokonaan oma sarjansa, ja kahden ensimmäisen jakson jälkeen voisi sen sanoa olevan onnistunut ja piristävä lisä kaikkien derkkarisarjojen joukkoon. Se on viihdyttävä ja jossain kohdin jopa huvittava ja hassutteleva, juonen ollessa kuitenkin terävä ja otteessaan pitävä Christien tapaan. 

 

Sarja alkaa siitä, kun omintakeinen mestarietsivä Hjerson (Johan Rheborg) on matkalla autolautalla Tukholmasta Maarianhaminaan, ja on saanut kintereilleen nippa nappa potkut TV-tuottajan työstä saaneen Klara Sandbergin (Hanna Ahlström). Sandberg on viimeiseksi oljenkorjekseen keksinyt mielestään loistoidean uudeksi TV-sarjaksi: hän haluaa huippuetsiva Hjersonin ratkaisemaan rikoksia! Helpommin sanottu kuin tehty, sillä Hjerson on äärimmäisen epäsosiaalinen tyyppi. Tämä omien sanojensa mukaan koroilla elelevä erakko kuitenkin päätyy ratkaisemaan yhdessä Sandbergin kanssa laivalla yöllä kohdannutta mystistä murhatapausta, ja heidän yhteistyönsä vaikuttaa kaikista henkilökemioiden haasteista huolimatta varsin toimivalta ja tehokkaalta. 

 

Hjersonista ilmestyy kaksi jaksoa viikossa, joista siis kaksi ensimmäistä nyt katsottavissa. Lähde mukaan Hjersonin matkaan talviselle Ahvenanmaalle mysteerien pariin!

 

 

Lue lisää:

 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/C-Moren-uusi-alkuperaissarja-Agatha-Christien-Hjerson/ba-p/227265
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.