Katseluvinkit

C Moren suositut jouluelokuvat aikuisille

  • 21 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 94 katselukertaa
C Moren suositut jouluelokuvat aikuisille
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Useimmat lapset ovat jo ansaitulla joululomallaan ja myös aikuisille tähän aikaan vuodesta on tiedossa hetki rentoutumiseen sekä vapaa-ajan viettämiseen. Olen koonnut tähän blogiin muutamia C Moren suosittuja jouluelokuvia aikuiseen makuun. Kun muu talo hiljenee, lappaa lautaselle omat jouluherkkusi ja linnoittaudu kaverin kanssa sohvalle - ja paina playta! 🛋️📺

 

Telia TV on mainio katselukokemus isolta ruudulta, isoilla elämyksillä -  viihdekeskus täynnä monipuolista sisältöä! C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme, ja liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan. Sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.

 

Sisällysluettelo

 

 

Firman pikkujoulut

 

Genre: Komedia

Ikäraja: K12

Kesto: 1 h 40 min

 

Firman pikkujoulut on Josh Gordonin ja Will Speckin ohjaama komedia, joka on saanut ensi-iltansa vuonna 2016. Elokuvaa tähdittää monet tunnetut nimet ja pääosissa nähdään Jason Bateman, Olivia Munn, T.J. Miller ja Jennifer Aniston. Tästä leffasta ei naurua ja huumoria puutu, eikä myöskään katastrofeilta vältytä.

 

Carol Vanstone (Jennifer Aniston) on IT-firman toimitusjohtaja, joka päättää sulkea haarakonttorin, jota johtaa hänen hurvitteleva veljensä Clay (T.J. Miller). Carol uhkaa irtisanoa 40 prosenttia työntekijöistä, leikata bonuksia ja peruuttaa vuosittaiset joulujuhlat. Clay suivaantuu tästä ja päättää järjestää oikean kätensä Joshin (Jason Bateman) kanssa alaisilleen kaikkien aikojen pikkujoulut. Juhlien tarkoituksena on tehdä samalla vaikutus mahdolliseen asiakkaaseen ja pelastaa firma ja kaikkien työpaikat. Illan edetessä juhlat kuitenkin karkaavat käsistä ja Joshin pomo katoaa yöhön.

 

 

Amazing Winter Romance

 

Genre: Draama

Ikäraja: S

Kesto: 1 h 22 min

 

Amazing Winter Romance on vuonna 2020 julkaistu amerikkalainen romanttinen komedia, jonka ohjauksesta vastaa Jason Bourque. Elokuvan pääosia näyttelee Jessy Schram, Marshall Williams, Melissa Marie Elias ja Daina Leitold. Hyppää talvisten maisemien ja romanssin matkaan!

 

Julia (Jessy Schram) työskentelee suurkaupungissa nettilehdessä toimittajana, kun hänet komennetaan takaisin kotipaikkakunnalleen hakemaan inspiraatiota. Siellä hän kohtaa lapsuudenystävänsä Naten (Marshall Williams), joka on luonut ja rakentanut koko kylän avustuksella upean lumisokkelon. Samalla kun Julia ihastelee sokkeloa, huomaa hän samalla ajattelevansa Natea uudella tavalla. Voiko sokkelon kautta löytää tien todelliseen rakkauteen. Julian ja Naten väliin kuitenkin tunkee yli-innokas Skye (Melissa Marie Elias), joka haluaa Naten kokonaan itselleen.

 

 

En underbar jävla jul

 

Genre: Draama, komedia

Ikäraja: K7

Kesto: 1 h 44 min

 

En underbar jävla jul on Helena Bergströmin ohjaama draamakomedia homoparista, joka kutsuu perheensä joulunviettoon. Leffa on saanut ensi-iltansa vuonna 2015 ja pääosissa nähdään Robert Gustafsson, Maria Lundqvist, Rakel Wärmländer, Anton Lundqvist ja Anastasios Soulis.

 

Simon (Anastasios Soulis) ja Oscar (Anton Lundqvist) ovat olleet pariskunta jo viiden vuoden ajan. He ovat ostaneet talon yhdessä ystävänsä Cissin (Rakel Wärmländer) kanssa. Kiinteistövälittäjä kertoi talon tarvitsevan hieman rakkautta ja huolenpitoa, mutta kuvaus osoittautuu vähättelyksi. Talo sijaistee Tukholman esikaupunkialueella ja siellä on paljon työtä tehtävänä. Onneksi sentään lastenhuone on valmiina, sillä Cissi on yhdeksännellä kuulla raskaana. Mutta kuka on lapsen isä? Se voi olla joko Oscar tai Simon. Joka tapauksessa, näistä kolmesta on tulossa pian perhe. Se on kuitenkin salaisuus, jonka kertomista perheilleen he ovat epäröineet jo melkein vuoden ajan. Vauva on kuitenkin pian syntymässä, eikä salaisuutta voi kauaa enää pitää. Mikä voisi ollakaan parempi ajankohta uutisen kertomiselle kuin joulupäivä, kun kaikkien perheet ovat koolla.

 

 

Jouluksi kotiin

 

Genre: Draama, pohjoismaiset

Ikäraja: K12

Kesto: 1 h 48 min

 

Musiikintäyteinen draama, jossa tunnettu artisti Simon (Peter Jöback) saapuu viettämään joulua lapsuudenkotiinsa Ruotsiin. Hänen veljensä Anders (Johannes Kuhnke) on järjestänyt pikkupaikkakunnan vuotuisen joulukonsertin, johon Simon ylipuhutaan osallistumaan. Alituisesti veljensä varjossa elänyt Anders ei ole tästä mielissään, mutta Simon puolestaan suhtautuu tilanteeseen kevyesti.

 

Kaikki sujuu mukavasti kunnes vanhat muistot heräävät henkiin ja Simon alkaa kohdata piiloteltuja perhesalaisuuksia. Kaikki kulminoituu jouluaattoon, jonka idylli rikkoutuu rajuun vihjailuun. Mitä tapahtui Simonin lapsuudessa, ja miksi kukaan ei tiedä siitä mitään?

 

Musiikkikylläinen ja puhdistava elokuva pohjautuu muusikon ja pääroolinäyttelijä Peter Jöbackin ideaan – ja pitkälti tositapahtumiin: alkoholisti-isäänsä ja lapsuuden teatterikoulun hyväksikäyttökokemuksiin. Peterillä on myös muusikko-veli Mikael, jolle elokuva on omistettu. 

 

 

Täydellinen joulu

 

Genre: Komedia, kotimaiset

Ikäraja: K12

Kesto: 1 h 30 min

 

Kaikkien aikojen joulu on edessä kun lempeä tahtonainen Outi (Elena Leeve) on päättänyt viettää sen kutsumalla kotiinsa kaikki kolme ex-miestään, heidän yhteiset lapsensa sekä miesten uudet kumppanit uusine lapsineen. Vaikka Outin nykyinen aviomies Janne (Antti Luusuaniemi) alun perin ajatusta vastustikin, joulupöytä pursuaa tänä vuonna uusia, vanhoja ja juuri esiin tulleita perhesolmuja.

 

Snapsit, rosollit ja jouluperinteet saavat kyytiä kun vieraat lähtevät muistelemaan yhteisiä aikoja illan emännän kanssa. Illan kuluessa Outi pitää puheen, jossa hän kertoo antavansa Jannelle lahjoista kauneimman: hän on raskaana. Jannen reaktio ei suoranaisesti ole odotetun kaltainen ja ilta saa vielä yhden käänteen, jota puidaan aina naapurin joulupukkia myöten.

 

 

Oikein rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa sinulle hyvän viihteen parissa! 🎄>

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa