Katseluvinkit

Jouluohjelmaa C Moressa - Suosittujen TV-sarjojen joulujaksot

  • 10 December 2021
  • 0 kommenttia
  • 29 katselukertaa
Jouluohjelmaa C Moressa - Suosittujen TV-sarjojen joulujaksot
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +14

Erilaisia jouluohjelmia on kiva katsella näin lähestyvän juhlapyhän alla. Joulumusiikki jakaa mielipiteitä, mutta jouluelokuvat ja -sarjat herättelevät mukavasti joulutunnelmaan ilman päähän soimaan jääviä korvamatoja. Jouluisia elokuvia löydät nykyään paljon eri suoratoistopalveluista, mutta myös monessa tutussa ja suositussa TV-sarjassa huomioidaan joulu juonikuvioissa eri tavoin. Tällaisia ohjelmia katsomalla pääset varmasti myös hyvään juhlafiilikseen, ja samalla hoituu vaikkapa pipareiden ja kuusen koristelu. Mikä olisikaan sen mukavampaa kuin kurkistaa rakastettujen TV-hahmojen joulutohinoihin tai joulunviettoon samalla, kun järjestelee kotiin omaa joulua. 

 

Poimin suoratoistopalvelu C Moresta muutamat sarjavinkit joulujaksoineen. Unohda Jingle Bells, täältä tulee C Moren joulu! 🎄> Psst. Tutustuthan myös parhaimpiin koko perheen joululeffoihin C Moressa.

 

C Moren suoratoistopalvelun voit tilata itsellesi verkkokaupastamme, ja liittymäasiakkaana saat C Moren tuotteet etuhintaan. Sarjat ja sisällöt ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla sekä Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta.

 

Downton Abbey 

2. Kausi, 9. jakso

 

Oscar-palkitun käsikirjoittajan Julian Fellowesin luoma Downton Abbey -TV sarja nousi suureen suosioon jo alunperin noin 10 vuotta sitten. Sarja kertoo kuvitteellisen Downton Abbey -kartanon herrasväestä sekä sen palveluskunnasta. Tarina käynnistyy vuonna 1912, kun uutiset Titanic-laivan uppoamisesta saavuttavat kartanon. Heidän elämäänsä seurataan sarjassa aina vuoteen 1926 asti. Vuodet pitävät sisällään niin sotaa, kuolemaa, uusia ihmissuhteita kuin uusia keksintöjäkin.

 

Joulujaksossa Downton Abbeyn kartanossa vietetään unohtumatonta joulunaikaa. Koko kartano on koristeltu toinen toistaan upeammilla joulukoristeilla, ja kaiken keskiössä kimmeltää myös mahtava koristeltu joulukuusi. Lahjoja jaetaan niin palvelusväelle kuin perheenkin kesken, ja seuraan liittyy myös muita sukulaisia. Parhaiten pääset sisälle tähän joulujaksoon, jos sarja on sinulle tuttu ja sen tapahtumat ja henkilöhahmot vielä hyvässä muistissa. Jaksossa vilahtelee myös esimerkiksi erilaisia seurapelejä, joista voit poimia tekemistä myös omaan joulunviettoosi.

 

 

Keeping up with the kardashians

16. Kausi, 9. jakso - Christmas Chaos

 

Amerikkalainen tosi-tv -suosikkisarja Keeping up with the Kardashians raottaa verhoa superjulkkissiskosten Kimin, Kourtneyn, Khloén, Kendallin, Kylien sekä heidän äitinsä Krisin elämään. Sarjassa seurataan perheen yltäkylläistä Hollywood-elämää, josta ei puutu glamouria tai hulppeita matkoja maailman eksoottisimpiin paikkoihin. Perheen onnea on täydentänyt vuosien kuluessa myös lukuisat lapset, jolloin vipinää ja vilskettä ei heidän elämästään puutu.

 

Alunperin vuonna 2019 esitetyn 16.kauden joulujaksossa Kardashianin klaani kokoontuu Kimin luokse juhlimaan näyttävästi joulua. Aiempina vuosina perhejuhlaa on vietetty Krisin kotona, mutta siskosten yhteisellä päätöksellä juhla halutaan uudistaa ja siksi siirtää toisaalle. Kimin aviomies Kanye West on myös innolla mukana juhlan suunnittelussa, ja tarkoituksena onkin luoda Kimin ja Kanyen pihamaalle todellinen joulun ihmemaa. Juhlista ei toki julkkiksia ja säihkettä puutu, ja esiintyjänä nähdäänkin itse John Legend

 

 

Muumien maailma

2. Kausi, 21. jakso - Joulujuhla

 

Muumien maailma on alunperin puolalainen pala-animaatio, joka perustuu rakastettuihin Tove Janssonin muumikirjoihin ja -sarjakuviin. Sarjassa pääsemme kurkistamaan Muumipeikon, sekä hänen perheensä ja ystäviensä elämään ja touhuihin Muumilaaksossa.

 

Joulujaksossa Muumilaakso on verhoutunut lumeen ja talvi on saapunut poikkeuksellisen aikaisin. Muumiperhe nukkuu talviuntaan sisällä lämpimässä kun ulkona paukkuu pakkanen ja muut laakson asukkaat ovat kiireisiä joulupuuhissaan. Hemuli päättää lähteä herättämään muumiperheen, sillä eihän joulun ohi saa nukkua! Muumeilla onkin valtavasti tekemistä, kun on ripeästi saatava muumitalo juhlakuntoon ennen iltaa. Lopulta kaikki kerääntyvät yhteen viettämään tunnelmallista joulua.

 

 

Very cavallari

3. Kausi  - A Very Merry Cavallari

 

Very Cavallari -realitysarjassa pääsemme kurkistamaan takavuosien Music Televisionilla nähdyistä suosikkisarjoista Laguna Beach ja The Hills tutuksi tulleen Kristin Cavallarin elämään. Kristin on aiemmin kunnostatunut lähinnä juhlimalla ja matkustelemalla, mutta nyt hän on perustanut perheen ja muuttanut Nashvilleen entisen futisammattilaispuolisonsa Jay Cutlerin kanssa. Nashvillessä Kristin pistää pystyyn oman yrityksen, ja sarjassa pääsemmekin ennen kaikkea seuraamaan miten sujuu oman yrityksen ja perhe-elämän yhteensovittaminen.

 

Joulujaksossa Kristin päättää pistää pystyyn kaikkien aikojen firman joulujuhlat. Paikalle kutsutaan niin työntekijät, ostajat kuin yhteystyökumppanitkin. Avuksi Kristin palkkaa jopa muutaman juhlasuunnittelijan, ja juuri oikeanlaisen joulupukin valintaa varten laitetaan pystyyn kokonainen casting-tilaisuus. Koti on totta kai koristeltava myös juhlakuntoon, mutta tästä Kristinillä ja aviomiehellä on keskenään hyvinkin erilaiset näkemykset. Millainen juhla lopulta saadaan aikaiseksi, ja tuleeko niistä vuosisadan firman pikkujoulut?

 

Lue lisää:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa