Maaliskuun uutuussarjat C Moressa

  • 15 March 2022
  • 0 kommenttia
  • 89 katselukertaa


 


Eteläisessä Suomessa kevät on jo alkanut ja aurinko sulattaa kovaa vauhtia lumia. Vältelläksesi kuralätäköitä voit vilkaista mitä sarjoja C Morelle on tässä kuussa lisätty.


 


Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)!


 


Catch and Release


Katsottavissa C Moressa


 


Norjalainen poliisisarja saa dramaattisen alun, kun hiljaisen ja pienen kylän paikallinen lääkäri löytyy kuolleena. Vakavasti sairas poliisi Irja haluaa ottaa ohjat käsiinsä. Tämä on luultavasti hänen viimeinen selvitettävä rikostapauksensa. Sarja on noussut suosioon Norjassa ja sen rooleissa nähdään: Mathilde Sofie Henriksen, Jesper Malm ja Anitta Suikkari.


  


Top Chef - Kausi 19


Katsottavissa C Moressa


 


Uusi kausi näytetään C Moressa jenkkitahtiin 4.3. alkaen. 15 mestarikokkia kilpailee Top Chef -tittelistä Houstonissa, Yhdysvalloissa. Kauden juontaa Padma Laksmi ja tuomareina toimivat Tom Colicchio ja Gail Simmons.


  


Rough Justice


Katsottavissa C Moressa


 


Belgialainen rikossarja tunnetaan myös nimellä Coppers. Komisaario Liese Meerhourtia ei pysäytä mikään kun hän tutkii kinkkisiä rikostapauksia. Hän jopa venyttää lain rajoja tutkiessaan rikoksia. Sarja alkaa satamasta löytyneen toimittajan murhatutkinnalla. Rooleissa nähdään: Hilde De BaerdemaekerLuk Wyns ja Lotte Pinoy.


  


Transplant - Kausi 2


Katsottavissa C Moressa


 


Kakkoskaudella jatkamme ensimmäiseltä kaudelta tutulla teemalla. Dr. Bashir rakentaa elämäänsä Yorkin Memorial Hospital -sairaalassa Kanadassa. Tohtori on paennut sodan runtelemasta Syyriasta ja pelastaa nyt potilaita torontolaisessa sairaalassa. Sairaaladraama on palkittu muun muassa parhaana draamasarjana ja parhaasta ohjauksesta Canadian Screen Awardsissa. Transplantin näyttelijäkaarti jatkaa lähes entisellään mutta joukkoon liittyy uutena kasvoja esimerkiksi John HannahEnsimmäisen kauden esittely Toukokuun sarjauutuudet 2020 -artikkelissa.


  


Trigger Point


Katsottavissa C Moressa


 


Brittiläinen toimintadraama kertoo pommiteknikoista, jotka yrittävät pysäyttää käynnissä olevan terrori-iskun. Sarja alkaa yksittäisen pommin purkamisella mutta tutkinnan edetessä selviää, ettei se ei olekaan ainoa. Pommeja löytyy useita ympäri kaupunkia. Rooleissa nähdään mm. poliisisarjoissa ennenkin näytellyt Vicky McClure ja muita mainittavia ovat: Adrian Lester, Warren Brown ja Mark Stanley.


  


Women of the Movement


Katsottavissa C Moressa


 


Sarja kertoo Mamie Till-Mobleysta, joka omisti elämänsä oikeuden etsimiselle poikansa Emmett Tillin murhan jälkeen. Women of the Movementin tapahtumat perustuvat tositapahtumiin. Vuonna 1955 14-vuotias Emmett Till murhattiin Missisippissä, kun häntä syytettiin viheltelystä valkoiselle naiselle. Sarja on saanut inspiraationsa Devery S. Andersonin kirjasta: Emmett Till: The Murder That Shocked the World and Propelled the Civil Rights Movement. Rooleissa nähdään muun muassa: Adrienne Warren, Tonya Pinkins, Cedric Joe, Ray Fisher ja Glynn Turman. Women of the Movementin on tuottanut Jay-Z ja Will Smith.


  


Wynonna Earp


C Moressa 16.3. alkaen


 


Wynonna Earp on sukua legendaariselle Wyatt Earpille ja Wynonna perii maagiset revolverit. Sarja on yliluonnollinen toimintapläjäys, joka perustuu Beau Smithin sarjakuvaan. Wynonna Earp -sarjan kaikki neljä tuotantokautta tulee näkyviin 16.3. C Moren suoratoistopalveluun. Sarjan päähenkilöinä ovat Melanie Scrofano, Dominique Provost-Chalkley ja Katherine Barrell.


  


Pretty Hard Cases - Kausi 2


16.3. Alkaen C Moressa


 


Kaksi hyvin erityyppistä poliisia ajautuvat tekemään yhteistyötä humoristisessa poliisiohjelmassa. Heidän persoonansa törmäilevät toisiinsa ja he riitelevät lähes kaikesta. Kaudella kaksi he soluttautuvat lentoemänniksi selvittääkseen kuka koneen miehistöstä on mukana kokaiinin salakuljetuksessa. Pääosissa: Meredith MacNeil ja Adrienne C. Moore. Ensimmäisen kauden esittely Joulukuun 2021 uutuussarja esittelyssä.


  


Hymyä!


17.3. Alkaen C Moressa


 


Suomalainen C Moren alkuperäissarja kertoo 1970-luvulla pinnalla olleesta mediakeisari Urpo Lehtisestä. Hän perusti juorulehti Hymyn. Lehden palstat täyttyivät toinen toistaan erikoisemmista jutuista, ei niin väliä oliko jutut ihan tottakaan. Sarjassa nähdään suomalaisen tv:n eturivinäyttelijöitä: Aku Hirviniemi, Janne Kataja ja Elsa Saisio.


  


Lue myös: 


 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa