katseluvinkit

MTV Katsomon lokakuun leffauutuudet

  • 13 October 2023
  • 5 kommenttia
  • 113 katselukertaa
MTV Katsomon lokakuun leffauutuudet
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +13

Uusi MTV Katsomo on juuri avautunut, ja viihteen nälkäisille on lokakuussa tarjolla laaja kattaus uutuuselokuvia. Lokakuussa nautitaan niin romantiikasta, draamasta kuin kotimaisesta actionistakin: Paljon kiitelty suurtuotanto Sisu saa ensi-iltansa MTV Katsomossa 20.10.

Psst! Liittymäasiakas: Tilaa MTV Katsomo -palvelu täältä etuhintaan ja nauti viihteestä ilman määräaikaisuutta.

 

Sisällysluettelo:

 

Kohtauksia eräältä saarelta

 
Tulossa: 6.10. 
Genre: draama, komedia, romantiikka
Julkaisuvuosi: 2021
Ikäraja: 7
Kesto: 1 t 52 min
IMDb: 6.7

 

 

Mia Hansen-Løven ohjaama ja käsikirjoittama Kohtauksia eräältä saarelta on kriitikoiden rakastama romanttinen draama vuodelta 2021. Tarina seuraa kahta amerikkalaista elokuvantekijää, Chrisiä ja Tonya (Tim Roth), jotka vetäytyvät myyttiselle ja kauniille Fårön saarelle työskentelemään. Kyseisellä saarella on kuvannut useita kohtauksia myös ruotsalaisohjaaja Ingmar Bergman. Asiat saavat käänteen, kun todellisuuden ja fiktion välinen raja alkaa häilyä.

Elokuvan pääosissa nähdään Vicky Krieps sekä Tim Roth (Reservoir Dogs, Pulp Fiction).

 

 

 

 

Rivien välissä


Tulossa: 13.10.
Genre: draama, komedia
Julkaisuvuosi: 2018
Ikäraja: 12
Kesto: 1 t 47 min
IMDb: 6.4

Rivien välissä on ranskalainen draamakomedia pariisilaisesta kustantaja Alainista (Guillaume Canet) sekä hänen kirjailijaystävästään Leonardista (Vincent Macaigne). Ystävykset kamppailevat keski-iän kriisin, ihmissuhteiden ja alati muuttuvan kustannusalan myllerrysten parissa.

Media-alaa piikittelevän elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut ranskalaisohjaaja Olivier Assayas. Muissa rooleissa nähdään Juliette BinocheNora Hamzavi ja Christa Théret.

 


 

Wild Style 


Tulossa: 19.10.
Genre: draama, musikaali
Julkaisuvuosi: 1982
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 22 min
IMDb: 7.0

Charlie Ahearnin ohjaama Wild Style on sukellus 1980-luvun amerikkalaiseen hiphop-kulttuuriin, breakdanceen ja katutanssiin. Elokuva seuraa rap- ja hiphop-liikkeen syntyä New Yorkissa graffititaiteilija Zoron (Lee Quiñones) ja hänen ystäviensä seurassa. 

Wild Style nautti heti ilmestyttyään suurta suosiota sekä kiitosta siitä, että se toi hiphop-kulttuurin laajemman yleisön tietoisuuteen. Elokuvaa ei suositella alle 16-vuotiaille.

 


 

Sisu


Tulossa: 20.10.
Genre: Toiminta, seikkailu, sota
Julkaisuvuosi: 2023
Ikäraja: 16
Kesto: 1 t 31 min
IMDb: 6.9

Jalmari Helanderin ohjaama ja käsikirjoittama toimintaelokuva Sisu saadaan pian myös MTV Katsomoon!  Kotimaisen suurtuotannon pääroolissa nähdään Jorma Tommila ja muissa rooleissa Aksel Hennie, Jack Doolan, Onni Tommila sekä Mimosa Willamo. Lue elokuvan esittely täältä.

 


 

Waiting for Bojangles


Tulossa: 20.10.
Genre: draama, komedia
Julkaisuvuosi: 2021
Ikäraja: 12
Kesto: 2 t 4 min
IMDb: 6.4

Waiting for Bojangles on vuonna 2021 ilmestynyt ranskalais-belgialainen elokuva, jonka on ohjannut Régis Roinsard. Olivier Bourdeautin samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Romain Duris, Virginie Efira ja Grégory Gadebois. 

Nuoren pojan Garyn (Solan Machado Graner) erikoiset vanhemmat Camille (Efira) ja Georges (Duris) tanssivat Bojangles-kappaleen tahtiin. Heidän kotonaan on tilaa vain fantasialle ja hauskuudelle, mutta pian äiti alkaa vaipua syvälle oman mielensä sopukoihin.

 

 

Lue myös:

 


5 kommenttia

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Onko hotelli swanista joskus tulossa toista kautta.luin jostain että kämppiksistä tulisi keväällä 2024 keväällä jatkoa?



____
Muokkaus AaTanja: poistettu lainaus. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Onko hotelli swanista joskus tulossa toista kautta.luin jostain että kämppiksistä tulisi keväällä 2024 keväällä jatkoa?

 

Hotel Swanin toinen kausi on katsottavissa MTV Katsomossa. Se taidettiin julkaista jo kolmisen vuotta sitten. Ja Kämppikset -sarjan kuvaukset alkoivat ilmeisesti syksyllä 2022, joten toivotaan että saadaan pian siitäkin sarjasta lisää katsottavaa 😊

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Tuli kirjoitus virhe.tarkoitin kolmatta kautta.se jäi niin jännittävään kohtaan.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Tuli kirjoitus virhe.tarkoitin kolmatta kautta.se jäi niin jännittävään kohtaan.

Totta, toinen kausi jäi kyllä jännään kohtaan. Kolmannesta kaudesta en ole kuullut edes huhuja, eikä googlekaan osannut kertoa. Toivottavasti sarja jatkuu, se oli myös oma suosikkini!

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +6

Olen kanssa aina välillä googletellu.kyselly eri keskustelu palstoilta

Vastaa