Katseluvinkit

Telia TV marraskuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 11 November 2022
  • 0 kommenttia
  • 120 katselukertaa
Telia TV marraskuun uusimmat vuokraelokuvat
Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +13

Marraskuun harmaa houkuttelee katselemaan elokuvia. Eikö nyt olisikin hyvä aika kauhulle ja draamalle? Tai ehkä sitä vastoin hassuttelevalle animaatiolle? Kyllä molempiin? Katso mitä uutuuksia meillä on tässä kuussa tarjota sinulle!

 

Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, ota ne saman tien käyttöösi maksutta. Tiesithän, että ensimmäinen leffavuokraus on maksuton! 

 

Sisällysluettelo:


Spider-Man: No Way Home

 

Vuokraamossa: jo katseltavissa
Genre: seikkailu, toiminta, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 2 tuntia 28 minuuttia

 

Poikkeuksellinen juonikuvio vetää mukanaan viimeisimpään Spider-maniin, sillä ensikertaa supersankarin henkilöllisyys paljastuu. Se laittaa pasmat sekaisin ja jopa hänen lähipiirinsä vaaralle alttiiksi. Spider-Man joutuu pyytämään Tohtori Oudolta apua salaisuutensa palauttamiseksi, mutta taikaloitsu repiikin auki heidän ulottuvuutensa kutsuen esiin vielä voimakkaammat viholliset. Näin vahvoja vihollisia Hämis ei ole joutunut ennen kohtamaankaan, ja tilanne muuttaa niin hänen koko tulevaisuutensa kuin Multiversuminkin.

 

Tämän lyhentämätön versio elokuvasta sisältää 11 minuuttia enemmän herkullisia kohtauksia alkuperäiseen verrattuna, joten tosifanien kannattaa tarttua tähän leffaan. Leffan on ohjannut John Watts, ja se perustuu Chris McKennan ja Erik Sommersin käsikirjoitukseen. Pääosissa nähdään mm. Tom Holland, Zendaya ja Benedict Cumberbatch.

 

 

DC Superlemmikkien liiga

 

Vuokraamossa: jo katseltavissa
Genre: animaatio, seikkailu
Ikäraja: 7
Kesto: 1 tunti 46 minuuttia

 

Supessankariteema jatkuu koko perheen elokuvassa DC Superlemmikkien liiga. Parhaat kaverukset Superkoira Krypto ja Superman jakavat samat supervoimat taistellessaan Metropoliksessa rinta rinnan rikollisia vastaan. Krypto koettaa vakuuttaa sekalaista koiratarhan sakkia, kuten Ace-koiraa, möhömahaista minipossu PB:tä, Merton-kilpikonnaa ja Chip-oravaa siitä, että hallitsee omat vastalöydetyt voimansa ja saada koirat apuvoimiksi pelastusoperaatioon.

 

Leffan ovat ohjanneet Jared Stern ja Sam Levine. Suomalaisina ääninä toimivat muun muassa Lari Halme, Joonas Saartamo, Ria Kataja, Petteri Summanen, Hanna Pakarinen ja Anna-Maija Tuokko.

 

 

Emily the Criminal

 

Vuokraamossa: jo katseltavissa 
Genre: draama, trilleri
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 35 minuuttia

 

Emily on surullinen kertyneestä opintolainasta eikä pääse työelämään kiinni rikosrekisterimerkinnän vuoksi. Epätoivoisena hän tarttuu epämääräiseen keikkaan "nuken ostajana", ja hankkii tavaroita varastetuilla luottokorteilla, jotka toimittaa komea ja karismaattinen välittäjä nimeltä Youcef. Useiden umpikujaan ajautuneiden työhaastattelujen johdosta Emily huomaa pian olevansa helpon pimeän rahan ja Youcefin lumoissa, ja yhdessä he laativat suunnitelman viedä liiketoimintansa seuraavalle asteelle Los Angelesissa.

 

Elokuva voitti Annapolis Film Festivalilla kolme eri palkintoa, ja Deauville Film Festivalilla yhden. Voittojen lisäksi se oli myös ehdokkaana kaksilla eri festivaaleilla. Leffan on käsikirjoittanut ja ohjannut John Patton Ford. Sen pääosissa on Aubrey PlazaTheo RossiMegalyn Echikunwoke ja Gina Gershon.

 

 

Kätyrit: Grun tarina

 

Vuokraamossa: 14.11.
Genre: animaatio
Ikäraja: 7
Kesto: 1h 28min

 

Pidetään koko perheen elokuvateemaa yllä. Kätyrit on saanut jatkoa uuden Grun tarina -elokuvan myötä. Siinä palataan 1970-luvun puolivälin lähiöön, jossa Gru kasvaa sulkia tukassaan ja leveälahkeiset farkut jalassaan. Hän fanittaa superpahisten ryhmää, joita kutsutaan nimellä "Kätyrit". Hän laatii suunnitelman, joka varmistaa hänelle jäsenyyden ryhmässä olemalla tarpeeksi paha. Elokuvassa sukkuloidaan 70-luvun ja nykyisyyden välillä, joten se voi tarjota myös aikuiskatsojille mm. musiikkivalinnoillaan muistia virkistäviä hetkiä menneisyydestä.

 

Elokuvan ovat ohjanneet Kyle Balda, Jonathan del Val ja Brad Ableson. Suomalaisissa ääniroolissa kuullaan sellaisia näyttelijöitä ja muusikoita kuin Ville Haapasalo, Hanna Pakarinen, Leena Uotila, Jussi Lampi ja Pete Parkkonen.

 

 

She Will

 

Vuokraamossa: 21.11.
Genre: kauhu, draama
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 35 minuuttia

 

Tämä brittiläinen psykologinen kauhuleffa kertoo ikääntyvästä elokuvatähti Veronicasta, joka joutuu vetäytymään Skotlannin maaseudulle sairaanhoitajansa Desin kanssa toipuakseen rinnanpoisto-operaatiosta. Samoilla seuduilla poltettiin naisia noitina vuosisatoja aiemmin. Heidän tuhkansa täyttivät maan ja antavat nyt Veronicalle mystisen kostovoiman.

 

Elokuva sai maailmanensi-iltansa 5. elokuuta 2021 Locarnon 75. elokuvajuhlilla, jossa se voitti Kultaisen leopardin parhaasta ensimmäisestä elokuvasta. Elokuvan on ohjannut Charlotte Colbert. Pääosissa näyttelevät Alice Krige, Kota Eberhardt, Rupert Everett ja Malcolm McDowell.

 

 

The Duke

 

Vuokraamossa: 21.11.
Genre: draama, komedia
Ikäraja: 12
Kesto: 1 tunti 36 minuuttia

 

Tarina pohjaa tositapahtumiin. Vuonna 1961 60-vuotias taksinkuljettaja Kempton Bunton varasti Lontoon kansallisgalleriasta Wellingtonin herttuan muotokuvan. Se oli ensimmäinen, ja on edelleen ainoa varkaus gallerian historiassa. Kempton ilmoitti, että hän voi palauttaa maalauksen sillä ehdolla, että hallitus suostuu tarjoamaan televisioita ja TV-lupia vanhuksille ilmaiseksi. Legendaarisesta miehestä, joka lähti erikoisella tavalla parantamaan maailmaa päätyi nyt 50 vuotta myöhemmin valkokankaalle.

 

Elokuvan on ohjannut edesmennyt Roger Michell, ja se jäi hänen toiseksi viimeiseksi teoksekseen. Pääosissa näyttelee sellaisia nimekkäitä näyttelijöitä kuin Jim Broadbent, Helen Mirren, Fionn Whitehead, Anna Maxwell Martin ja Matthew Goode.

 

 

The Black Phone

 

Vuokraamossa: 28.11.
Genre: kauhu, trilleri
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 43 minuuttia

 

Kauhua ja trilleriä suosiva voi valita elokuvan The Black Phone. Se kertoo sadistisen tappajan sieppaamasta 13-vuotiaasta arasta ja ujosta Finney-pojasta. Poika tulee lukituksi kellariin, joka on niin äänieristetty ettei huutaminen pelasta häntä. Yllättäen seinästä irrotettu vanha toimimattoman näköinen puhelin alkaa piristä, ja Finney kuulee tappajan aiempien uhrien ääniä. Nämä koettavat varmistaa, että heidän kokemansa ei enää toistuisi ja Finney säästyisi.

 

The Black Phone perustuu Joe Hillin samannimiseen novelliin. Leffa on kauhuohjaaja Scott Derricksonin käsialaa, ja se toi pääosassa näyttelevällä Ethan Hawkelle Oscar-ehdokkuuden. Hänen rinnallaan muissa osissa nähdään Mason Thames, Madeleine McGraw, Jeremy Davies ja James Ransone.

 

 

The Invitation

 

Vuokraamossa: 28.11.
Genre: kauhu, trilleri
Ikäraja: 16
Kesto: 1 tunti 44 minuuttia

 

Äitinsä kuoleman jälkeen ilman muita tiedettyjä sukulaisia jäävä Evie tekee DNA-testin, ja siten löytää kauan kadoksissa olleen serkun, jota hän ei koskaan tiennyt edes olevan olemassa. Evien uusi perhe kutsuu hänet ylellisiin häihin Englannin maaseudulle, jossa tilan viettelevä aristokraattinen isäntä hurmaa hänet. Evie joutuu pian keskelle painajaista, kun hänelle paljastuu sukunsa historiasta kieroutuneita salaisuuksia.

 

Elokuvan on ohjannut Jessica M. Thompson, ja pääosassa Evien roolissa nähdään Nathalie Emmanuel. Muissa rooleissa esiintyvät Thomas Doherty, Stephanie Corneliussen, Alana Boden, Hugh Skinner ja Sean Pertwee.

 

 

Lue myös:

Telia TV lokakuun uusimmat vuokraelokuvat | Telia Yhteisö
Marraskuun uutuussarjat | Telia Yhteisö
C Moren uusi alkuperäissarja Exit alkaa 13.10.2022 | Telia Yhteisö


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa