Telia TV:n tammikuun uusimmat vuokraelokuvat

  • 14 January 2022
  • 0 kommenttia
  • 18 katselukertaa

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +16


 


Vuosi 2022 on startannut paukkupakkasin, ja mikäpä niitä on mukavampi höystämään kuin mieltä lämmittävä komedian, draaman, dokumenttien ja kauhun sekoitus kotisohvan nurkassa nauttien. Elokuvien vuokraus netistä on helppoa ja valikoiman ollessa laaja kuten Telia TV Vuokraamossa, se tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, niin kannattaa nyt viimeistään hankkia ne. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton.


 


Mukavia katseluhetkiä!


 


Sisällysluettelo:


The Hating Game


Respect


Ainbo - Amazonin rohkein tyttö


Lansky


Candyman


JP ja murtovaras


Nowhere Special


Don't Breathe 2


 The Hating Game


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Genre: komedia


Ikäraja: 12


Kesto: 1 h 39 min.


 


Menestyshakuisella uraohjus Lucyllä on työpaikallaan vihollinen nimeltä Joshua. Tämän kylmäpäisen kollegan kanssa hänellä on alinomaan kilpailua, ja kun jakoon tulee ylennys, kovenee peli entisestään. Parivaljakko sopii, että häviäjän on irtisanouduttava firmasta! Kaksintaisteluun tulee mutkia matkaan, kun Lucy alkaa tuntea Joshuaa kohtaan muutakin kuin kilpailuviettiä. 


 


The Hating Game perustuu Sally Thornen samannimiseen romaaniin, ja sen on ohjannut Peter Hutchings. Pääosissa nähdään Lucyn roolissa Lucy Hale ja Joshuan roolissa Austin Stowell. Muissa rooleissa on muun muassa Damon Daunno, Nicholas Baroudi, Corbin Bernsen, Sakina Jaffrey ja Tania Asnes. Elokuvan kansainvälinen ensi-ilta oli marraskuussa 2020. 


  Respect


 


Vuokraamossa: jo katseltavissa


Genre: draama, musiikki


Ikäraja: 12


Kesto: 2 h 26 min.


 


Roolistaan Oscar-palkittu Jennifer Hudson esittää Aretha Franklinia elokuvassa Respect. Siinä seurataan kansainväliseen tähteyteen jo nuorena nousseen laulajan uraa 1950-70-luvuilla. Hän aloitti lapsena isänsä kirkkokuorossa ja menehtyi haimasyöpään vuonna 2016. Respect on koskettava tositarvina ikonisen laulajan matkasta oman äänensä löytämiseen, mutta myös tasa-arvon ja kansalaisoikeuksien kehittymiseen Yhdysvalloissa tuona aikana. 


 


Aretha Franklin oli itse valinnut Jennifer Hudsonin esittämään elokuvan pääroolia eli itseään, mutta ikävä kyllä laulaja ei koskaan ennättänyt nähdä lopputulosta sairauden vietyä hänet ennenaikaisesti. Respectin on ohjannut teatteritaustainen Liesl Tommy, ja muissa rooleissa loistaa Forest Whitaker, Audra McDonald, Saycon Sengbloh ja Hailey Kilgore.


  Ainbo – Amazonin sademetsän rohkein tyttö


 


Vuokraamossa: 17.1.


Genre: seikkailu, komedia, lapset


Ikäraja: 7


Kesto: 1 h 24 min.


 


Nuori Ainbo-tyttö elää syvällä Amazonin viidakon siimeksessä osana luontoa ja yhteydessä Äitimaan henkiin. Hän saa kuitenkin tietää, että sademetsiä uhkaa tuho. Samalla hänelle avautuu tieto muun maailman ja ihmisten olemassaolosta. Ainbon on pelastettava Amazonin sademetsä laittoman kaivostoiminnan kynsistä vielä kun se on mahdollista. Tarina on karu, ja se voisi hyvinkin olla myös totta.


 


Tämä perulais-hollantilais-yhdysvaltalaisena yhteistyönä toteutettu animaatioelokuva julkaistiin useassa maassa kansainvälisenä Maan päivänä 22. huhtikuuta 2021. Ohjaajina toimivat José Zelada ja Richard Claus.   Suomenkieliset äänet elokuvaan on antanut mm. Mirella Roininen, Antti Pääkkönen, Joonas Nordman, Joonas Saartamo ja Maria Ylipää.


  Lansky


 


Vuokraamossa: 17.1.


Genre: draama, elämänkerta


Ikäraja: 12


Kesto: 1 h 59 min.


 


FBI kiinnostuu tutkimaan ikääntyvää Meyer Lanskya vielä viimeisen kerran, kun Keskuspankki epäilee tämän piilottaneen jopa miljoonia dollareita puolen vuosisadan aikana. Tämä jo eläköitynyt gangsteri paljastaa huiman tarinan elämästään Murder Inc:n pahamaineisena pomona. Tositapahtumiin perustuva gansteritarina lyö katsojan ällikällä, sillä tämä aikoinaan juutalaissiirtolaisena Yhdysvaltoihin muuttanut mies olisi voinut päästä vaikka kuinka pitkälle, jos hän olisi tehnyt uransa päivänvalon kestävässä bisnesmaailmassa. Pitkälle hän pääsi valitsemallaankin alamaailman gansteripolulla.


 


Lansky-elokuva on jo toinen laatuaan, ensimmäinen versio nähtiin valkokankailla vuonna 1999. Tämän 2021 tehdyn leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Eytan Rockaway, ja pääosassa Lanskyn roolissa on Harvey Keitel. Hänet on nähty aiemmin muun muassa elokuvissa Thelma & Louise (1991), The Piano (1993) ja viimeisimpänä ennen Lanskya vuonna 2019 vuonna elokuvassa The Irishman.


  Candyman


 


Vuokraamossa: 24.1.


Genre: trilleri, kauhu


Ikäraja: 16


Kesto: 1 h 31 min.


 


Candyman on jatko-osa vuoden 1992 samannimiselle kauhuelokuvalle ja samalla Candyman-elokuvasarjan neljäs osa. Chicagossa Cabrini Greenin kaupunginosassa asukkaita on piinannut aikojen alusta kummitustarina yliluonnollisesta tappajasta, jolla on koukku kätenään. Tappaja ilmestyy, jos uskaltautuu toistamaan hänen nimensä viisi kertaa peilin edessä. Kuvataiteilija Anthony McCoy muuttaa alueelle ja hakee inspiraatiota työhönsä, ja sattuman kautta törmää Cabrini Greenin pitkäaikaiseen asukkaaseen, jolta kuulee karmaisevasta tositarinasta. McCoy alkaa tutkia tapausta, ehkä liiankin tarkoin.


 


Candymanin on ohjannut Nia DaCosta, ja pääosissa nähdään Yahya Abdul-Mateen IITeyonah Parris ja Colman Domingo. Käsikirjoituksessa yhdessä ohjaajan ja Win Rosenfeldin kanssa on vastannut Oscar-palkittu Jordan Peele.  


  JP ja murtovaras


 


Vuokraamossa: 24.1.


Genre: lapset, perhe


Ikäraja: 7


Kesto: 1 h 4 min.


 


JP ja murtovaras perustuu Tytti Salon kirjoittamaan samannimiseen lasten- ja nuortenkirjaan. Se kertoo Sallikkalan kuntaa piinaavasta murtovarkauksien sarjasta, ja siitä kuinka luvattomalle yöseikkailulle lähtenyt lapsikolmikko luulee nähneensä varkaan itse teossa. Ollin, Rutun ja Minnin kesäloma saa aivan uuden käänteen. Seurakunnan kesäleirillä opitut taidot pääsevät käyttöön, kun lapset turvautuvat kiperässä tilanteessa rukouksen voimaan.


 


Elokuvan on ohjannut Jani Korhonen. Pääosissa taiteilevat Kerttu HuovinenNooa RönkköVeikka HuttunenHeidi KomulainenReijo Kotilainen ja Jani Valkonen


  Nowhere Special


 


Vuokraamossa: 31.1.


Genre: draama


Ikäraja: 12


Kesto: 1 h 36 min.


 


Pohjois-Irlantiin sijoittuva koskettava tarina kertoo pienestä pojasta ja tämän isästä. Isä Johnin (James Norton) elämä on keskittynyt hänen nelivuotiaan poikansa, Michaelin (Daniel Lamont) kasvattamiseen.  Äitiä pojalla ei ole, ja kaksikko on tottunut tulemaan toimeen kahdestaan. John saa kuitenkin tietää olevansa parantumattomasti sairas, ja hänen tulee löytää Michaelille hyvä koti.


 


Kansainvälisenä yhteistuotantona toteutettu liikuttava elokuva on pääasiassa italialaisen Uberto Pasolinin käsialaa, sillä hän käsikirjoittanut, tuottanut ja ohjannut elokuvan. Tuotannosta on vastannut Pasolinin lisäksi myös romanialainen Christian Niculescu, brittiläinen Chris Martin sekä toinenkin italialainen Roberto Sessa. Tätä elokuvaa katsoessa varaudu pitämään nenäliinat lähellä.


  Don't Breathe 2


 


Vuokraamossa: 31.1.


Genre: kauhu


Ikäraja: 16


Kesto: 1 h 39 min.


 


Vuonna 2016 ilmestyneestä ykkösosasta tuttu hahmo Norman Nordstrom (Stephen Lang) nähdään nyt Don't Breathe 2 -elokuvan pääroolissa. Tämä sokea mies asuu syrjäseudulla yhdessä 11-vuotiaan tytön (Madelyn Grace) ja rottweilerin kanssa.  Nämä kaksi muodostavat miehelle perheen,  jonka rattijuoppo oli aikanaan vienyt häneltä. Heidän hiljainen yhteiselonsa romahtaa, kun ryhmä rikollisia sieppaa tytön. Normanin on pakko hyödyntää synkempiä ja luovempia vaistojaan pelastaakseen hänet.


 


Ykkösosan käsikirjoittanut Rodo Sayagues debytoi nyt ohjaajana. Käsikirjoituksesta puolestaan vastaa Fede Álvarez, joka käsikirjoitti, tuotti sekä ohjasi palkitun ensimmäisen osan. 


  


Lue myös: 

0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa