Katseluvinkit

Uutuusleffoja loppuvuoden viihdykkeeksi

  • 18 December 2023
  • 0 kommenttia
  • 48 katselukertaa
Uutuusleffoja loppuvuoden viihdykkeeksi
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Joulun aika, välipäivät ja loppuvuosi yleisestikin on rauhoittumisen aikaa. Perheen kanssa vietetään paljon aikaa, nautitaan kiireettömästä ajasta, vapaapäivistä ja pimeistä illoista. Mikä onkaan parempaa, kun kokoontua porukalla tai yksin sohvan nurkkaan hyvän leffan äärelle. Kokosimme yhteen mielenkiintoisimmat ja houkuttelevimmat koko perheen elokuvat, joiden äärellä viihtyy varmasti koko perhe. Tarjolla on täysin uutta tuotantoa mutta myös muutama jo aiemmin julkaistu hittileffa.

 

Psst! Jos sinulla ei vielä ole Telia Play -palvelua, tilaa maksuttomat tunnukset ja täydennä tilauksesi haluamillasi kanavapaketeilla ja palveluilla. 

 

Lasse hiihtolomalla

Katsottavissa MTV Katsomo+ -palvelussa


IMDb: 4.0
Genre: Komedia
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 32 min

 

Lasse-elokuvien lomatrilogian päätösosassa Lasse huomaa, että hänen rakas Sophiensä suuntaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa. Hän päättää yksinkertaisesti suostutella koko Anderssonin perheen mukaan. Rahaa tai hiihtotaitoa ei ole, mutta se ei ole aiemminkaan Lassea estänyt.

Hyväntuulisen, hauskan ja harmittoman Lasse-elokuvan on ohjannut Gustaf Åkerblom ja pääosissa näyttelevät William Ringström (Lasse), Malte Gårdinger (Santos), Kajsa Halldén (Sofie), Anja Lundqvist (mamma Karin), Julius Hugoson (Håkan), Morgan Alling (Rudolf) ja Frida Hallgren (Yvonne).

 


 

Pähkinänsärkijä ja taikahuilu

Katsottavissa Viasat Film -kanavilla


IMDb: 5.2
Genre: Animaatio
Ikäraja: K7
Kesto: 1t 25 min

 

On uudenvuodenaatto ja Marieta odottaa ikävä yllätys. Hänen äitinsä on pakotettu naimisiin vasten tahtoaan vastenmielisen rahanlainaajan herra Ratterin kanssa. Merkiksi kosinnasta hän antaa Marielle nuken nimeltä Pähkinänsärkijä. Kuin taiasta, Marien hartain toive toteutuu ja hän muuttuu pieneksi ja huolettomaksi, jollainen hän oli lapsena. Myös hänen lapsuuden aikaiset lelunsa heräävät eloon. Ruma Pähkinänsärkijä muuttuu uljaaksi prinssi Georgeksi, joka oli ollut ilkeän rottien kuningattaren taian vallassa. Tässä ihanassa animaatioseikkailussa Marie, George ja heidän leluystävänsä matkustavat maagiseen Kukkien maahan tehtävänään pelastaa maailma rottaihmisten vallan alta.

 

 

 

Ryhmä Hau: Mahtielokuva

Vuokrattavissa 19.12. alkaen Telia Play Vuokraamossa

 

IMDB: 6.0
Genre: Perhe-elokuva, animaatio, seikkailu
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 35 min

 

Jännälän kaupunkiin iskeytyy meteoriitti, joka sisältää kristalleja antaen Ryhmä Haun hauvoille supervoimat. Lilli jää kuitenkin ilman ja joutuu jäämään pentuoppilaiden lapsenvahdiksi. Ongelmat kaupungissa alkavat, kun tiedenainen Viktorian liittoutuu vanhan vihollisensa Hanttisen ja tämän kissojen kanssa vankilassa. He haluavat itselleen pentujen uudet supervoimat. Jännälän kohtalo on vaakalaudalla, ja Mahtipentujen on pysäytettävä viholliskaksikko ennen kuin on liian myöhäistä. Myös Kajan on opittava, että kaikkein pieninkin pentu voi saada aikaan suuria, ja nyt hänen voimansa ovat kaupungin pelastuksen avain.

 

 

 

Hammaskeiju

Katsottavissa 22.12. alkaen Viasat Film -kanavalle


IMDB: 5.2
Genre: Perhe-elokuva, animaatio, seikkailu
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 25 min

 

Alkuvuodesta valkokankaalle saapunut elokuva kertoo rakastettavasta ja tohelosta, orvokkeja kylvävästä aloittelevasta hammaskeiju Violetasta. Erilaisten sattumusten kautta hän päätyy jumiin ihmisten maailmaan. Siellä hän lyöttäytyy yhteen 12-vuotiaan Maxin kanssa, joka hänkin on eksyksissä uusien perhekuvioiden ja suurkaupunkiin muuton myötä. Maxie kaipaa takaisin maalle ja Violetan on löydettävä tie takaisin keijumaahan. Omia ongelmia ratkoessaan kaverukset päätyvät pelastamaan vanhan tehtaan raunioihin syntyneen puutarhan. Heidän taidoilleen onkin käyttöä. Hammaskeiju on sydämellinen ja hauska seikkailu, joka kääntää heikkoudet voitoksi ja osoittaa, että tosiystävän rinnalla kaikki on mahdollista.

 

 

 

Tulisielu

Katsottavissa 26.12. alkaen MTV Katsomossa


IMDB: 6.2
Genre: Komedia, seikkailu, animaatio
Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 33 min

 

Jonnalla on ollut yksi ainoa unelma koko hänen lapsuudestaan lähtien: hän haluaa seurata isänsä jalanjälkiä ja tulla palomieheksi. Ikävä kyllä vuonna 1932 New Yorkissa naisten ei sallita toimia palomiehinä.

Kun kaupungin palomiehet alkavat katoilla salaperäisissä tulipaloissa, jotka tuhoavat Broadwayn teattereita, Jonna näkee tilaisuutensa koittaneen. Hän pukeutuu Joeksi, kömpelöksi nuoreksi mieheksi, ja liittyy osaksi palomiesten kirjavaa joukkoa, joka on omistautunut tuhopolttojen pysäyttämiselle. Jonnan täytyy säilyttää todellinen identiteettinsä salassa keinolla millä hyvänsä, erityisesti kun hänen oma isänsä on keskellä riskialtista tutkintaa.

 

 

 

Muumipeikko ja Pyrstötähti

Vuokrattavissa 27.12. alkaen Telia Play Vuokraamossa


IMDb: 7.5
Genre: Seikkailu, perhe
Ikäraja: Sallittu
Kesto: 1 t 14 min

 

Kaikkien rakastama klassikkoelokuva tulee vuokrattavaksi nyt uudistetussa versiossa. Elokuvateattereissa kyseinen versio oli katsottavissa syksyn aikana, joten varsin pian sen voi katsoa myös kotisohvalta.

Eräänä sateisena iltana Muumilaakson rauhaisaan ympäristöön saapuu Piisamirotta, joka esittäytyy filosofiksi ja tuo mukanaan synkän ennustuksen maapallon kohtaavasta katastrofista. Hetkessä kesäpäivät menettävät entisen huolettomuutensa ja niinpä Muumipeikko, Nipsu ja Pikku Myy lähtevät vaativan seikkailun tielle, suunnaten kohti tähtitornivuoren huippua selvittääkseen, uhkaako todellinen maailmanloppu.

Elämän palauttaminen normaaliksi vaatii Muumilaakson asukkailta ennennäkemätöntä sankaruutta. Matkan varrella he kohtaavat jännittäviä vaaroja, mutta myös luonnon ihmeitä ja käsittämättömiä aarteita. Uudet, korvaamattomat ystävyyssuhteet solmitaan, ja tarina tuo mukanaan kohtaamisen seikkailijan Nuuskamuikkusen sekä viisaan keksijän Niiskun ja tämän siskon Niiskuneidin kanssa.

Muumilaaksoon palattuaan ystävyksillä on entistä paremmat valmiudet suojautua pyörremyrskyiltä ja pyrstötähden uhkilta sekä pelastaa koko Muumi-perhe. Ratkaisun avaimena toimivat kekseliäisyys, yhteishenki ja valmius auttaa tarvitsevia, varmistaen, että kaikki pysyvät turvassa erikoisten luonnonilmiöiden keskellä.

 

 

 

Ystäväni krokotiili

Katsottavissa Viasat Film -kanavilla


IMDb: 6.1
Genre: Komedia, musikaali, perhe-elokuva
Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 46 min

 

Kun Viirin perhe (Constance Wu, Scoot McNairy, Winslow Fegley) muuttaa New York Cityyn, nuorin poika Joni kamppailee sopeutumisessaan uuteen kouluun. Kaikki muuttuu, kun hän tutustuu Eeliin - laulavaan krokotiiliin, joka asuu heidän uuden kotinsa ullakolla (alkuperäisessä versiossa Shawn Mendes). Eeli rakastaa kylpyjä, kaviaaria ja mahtavaa musiikkia. Joni ja Eeli ystävystyvät nopeasti, mutta kun ilkeä naapurin herra Änkyrä (Brett Gelman) uhkaa Eelin olemassaoloa, Viirit liittoutuvat Eelin karismaattisen omistajan, Hector P. Valentinin (Javier Bardem), kanssa osoittaakseen, että perhe voi koostua yllättävistä jäsenistä ja että laulava krokotiili suurella persoonallaan on aivan mainio.

Elokuvan alkuperäisversiossa Eelin lauluosuudet esittää Shawn Mendes ja laulujen luojana toimii muun muassa The Greatest Showman -elokuvan kappaleiden taustalla oleva tiimi. Suomenkielisinä ääninä ovat muun muassa Santeri Kinnunen, Anna-Maija Tuokko, Vertti Uusitalo ja Markus Niemi.

 

 

 

Lumihirviön jäljillä

Katsottavissa Viasat Film -kanavilla


IMDb: 5.1
Genre: Seikkailu, komedia
Ikäraja: K7
Kesto: 1 t 20 min

 

Nelly Maloye on vasta aloittanut uransa etsivänä ja on täynnä intoa. Hän sattuu tapaamaan Simon Picardin, kunnianhimoisen antropologian tutkimusapulaisen yliopistossa. Yhdessä Nelly ja Simon päättävät lähteä seikkailuun maineikkaan filantroopin kanssa. Tavoitteena on todistaa lumimiehen olemassaolo. Simon hyödyntää kadonneen löytöretkeilijän päiväkirjaa, joka on kirjoitettu koodikielellä ja jonka avulla he toivovat löytävänsä tien taruolennon pesään Himalajalla.

 

 

Näiden esiteltyjen leffojen lisäksi kannattaa kurkata esittelyt myös MTV Katsomon kautta katsottavasta Tarina Karl-Bertil Jonssonin jouluaatosta, SkyShowtimella esitettävästä The Super Mario Bros.Movie -elokuvasta ja Telia Play Vuokraamossa olevasta Spider-Man: Across The Spider-Verse -leffasta. 

 

Lue myös:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa