Kuukauden aktiivit, maaliskuu 2022

 • 1 March 2022
 • 7 kommenttia
 • 30 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
 • Yhteisömanageri
 • 10439 kommenttia

21001i49EB897261D8071D.jpg

Yhteisössä tehdään ja opitaan yhdessä. Meillä on myös yhteinen päämäärä - haluamme löytää neuvoja Telian palveluihin liittyen. Lukea niistä kokemuksia. Haluamme tehdä niistä myös koko ajan pikkasen parempia. Samaan aikaan haluamme myös oppia lisää kaikesta telealaan liittyvästä sekä uusista (digi) laitteista, millaisia niitä onkaan olemassa ja mitä niillä voi tehdä.

Olet jo kenties kirjoitellut täällä Yhteisössä aiemminkin. Olet osallistunut keskusteluihin, ratkonut muiden ongelmia ja kertonut kokemuksistasi. Olet tehnyt niin koska on mukavaa, kun pääsee neuvomaan muita ja kertomaan mitä kannattaa tehdä tai hankkia. Samalla myös itse oppii jotain uutta. Myös muiden painamat peukut lämmittävät ja saa jatkamaan.

Tai, olet seurannut menoa taustalla ja olet nyt päättänyt liittyä mukaan menoon. Tai olet nyt löytänyt Yhteisöön ja huomannut, että täällähän on vaikka mitä mielenkiintoista.

Tiedämme, että toisten käyttäjien neuvot ja suositukset toimivat. Niissä on voimaa. Enemmän on enemmän ja tästä syystä käynnistämme jatkuvan kilpailun, jotta Yhteisöstä löytää vielä entistä enemmän neuvoja. Ja kun neuvot muita niin sinulla on mahdollisuus saada siitä samalla myös itsellesi konkreettista hyötyä.

 

Kuukauden aktiivit kilpailu, maaliskuu 2022

 

Tästä päivästä alkaen aina, kun 

 • neuvot toisia
 • osallistut olemassa oleviin keskusteluihin
 • avaat uusia keskusteluita
 • tykkäät muiden kirjoituksista ja/tai kommentteista
 • saat muilta tykkäyksiä omiin kirjoituksiin ja kommentteihin

keräät itsellesi samalla pisteitä. Seuraamme pisteiden kertymistä viikottain ja huhtikuun alussa palkitsemme kolme eniten pisteitä kerännyttä jäsentä.

 

Maaliskuun kilpailusta voit voittaa valintasi mukaan joko

 • Aineeton palkinto --> 4 kpl Telia TV -leffavouchereita (Telia TV digiboxilla, Telia TV digiboxi laajakaistalla tai Telia TV -sovellukseen) tai
 • Aineellinen palkinto --> Nimimerkilläsi tuunattu, uniikki Telia Yhteisö -kahvimuki

Palkintojen arvo noin 20€ per palkinto (=4 leffavoucheria tai 1 kahvimuki).

 

Kilpailu lyhyesti

 1. Aloita keskusteluita, ratko ongelmia, kysy ja keskustele. Muista ottaa huomioon Yhteisön säännöt
 2. Julkaisemme keskiviikkoisin tässä kirjoituksessa sekä Yhteisön etusivulla top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet sekä heidän pistekertymänsä
 3. Huhtikuun toisella viikolla julkaisemme maaliskuun top 10 eniten pisteitä keränneet jäsenet ja heidän pistesaaliinsa. Lähetämme maaliskuun top 3 jäsenille myös sähköpostitse tiedon voitosta ja samalla he voivat päättää, kumman palkinnoista haluaa
 4. Toimitamme palkinnot huhtikuun aikana

 

Muutamia yksityiskohtia, tsekkaa myös kilpailun säännöt

 • Kilpailu on voimassa toistaiseksi. Uusi jakso alkaa kuukauden ensimmäinen ja päättyy viimeinen päivä
 • Pidätämme oikeuden olla kertomatta laskukaavaa, minkä mukaisesti pisteitä kertyy. Laskukaava on puolueeton ja se antaa kaikille yhtäläisen mahdollisuuden pärjätä kilpailussa
 • Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun. Jos teemme muutoksia, se astuu voimaan uuden jakson alkaessa 
 • Ainakin kilpailun alussa voit valita joko aineettoman tai aineellisen palkinnon väliltä, arvoltaan noin 20-30€. Jatkossa pyrimme ottamaan huomioon toiveenne palkintojen osalta. Voit ehdottaa esim. palkintoja Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille -ketjussa. Kilpailua on muutoinkin tarkoitus muokata toiveidenne pohjalta
 • Jos sinulla ei ole Telia TV:tä niin voit hankkia Telia TV -sovelluksen maksuttomat tunnukset ja hyödyntää maksuttomat leffat sitä kautta
 • Kyseessä on kilpailu, jolloin voittajat vastaavat mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen liittyvistä kustannuksista

 

Tsekkaa vielä kilpailun säännöt, klikkaa alta Lue lisää.

Jos sinulla herää kysymyksiä tähän maaliskuun kilpailuun liittyen niin lisääthän kysymyksen tämän ketjun kommentteihin.

Onnea kilpailuun ja muista kertoa toiveesi kilpailun jatkoon liittyen Palkintoja Yhteisön kuukauden aktiiveille 🙂

MuokkausHuhtikuun pistepotin kerääminen on käynnissä!

 

 

 

Kilpailun säännöt Telia Yhteisön kuukauden aktiivi -kilpailu

 

Kilpailun järjestäjä

Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Pasilan asema-aukio 1, 00520 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki vähintään 18 vuotta täyttäneet, Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän kilpailun kanssa.

 

Osallistumisaika

Kilpailu on voimassa kalenterikuukausittain ja toistaiseksi. Kilpailuun voi osallistua ensimmäisen kerran 1.3.2022-31.3.2022 välisenä aikana. Kilpailu alkaa tämän jälkeen alusta aina kuukauden vaihtuessa ja päätyy kunkin kuukauden viimeinen päivä.

Telia Yhteisön ylläpito ilmoittaa erikseen kilpailun päättymisestä Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa. Kilpailu päättyy kuukauden vaihtuessa.

 

Palkinnot

 • Kunkin kuukauden kolme eniten pisteitä kerännyttä Telia Yhteisön jäsentä palkitaan valintansa mukaan aineellisella (tuotepalkinto) tai ei aineellisella palkinnolla (Telian tuotteiden edut ja alennukset).
 • Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa jokaisen kuukauden palkinnot sekä niiden arvot ennen uuden kilpailun alkamista.
 • Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kilpailuun osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Kilpailuun osallistuminen edellyttää Telia Yhteisön jäsenyyttä. Yhteisön jäseneksi voi liittyä maksutta kuka tahansa.

 

Telia Yhteisöön voi liittyä joko Telia-tunnusta tai olemassa olevaa sähköpostiosoitetta käyttäen. Yhteisöön rekisteröitymisen yhteydessä kysytään vähintään seuraavat tiedot:

 • Yhteisön käyttäjänimi
 • Salasana
 • Sähköpostiosoite


Olet automaattisesti kilpailussa mukana, kun olet Telia Yhteisön jäsen ja olet aktiivinen kilpailukuukauden aikana Telia Yhteisössä. Tällaisella aktiivisuudella tarkoitetaan seuraavaa toimintaa:

 • Muiden Telia Yhteisön jäsenten ongelmien ratkominen. Keskustelun aloittaja voi merkitä keskusteluketjuun ratkaisuksi kommentin, joka ratkaisi juuri hänen ongelmansa. Myös Telia Yhteisön ylläpito voi merkitä keskusteluun hyväksytyn ratkaisun. Kilpailussa lasketaan, kuinka monta ongelmaa jäsenet ratkovat keskenään, eli kuinka monta hyväksyttyä ratkaisua jäsenet tuottavat Yhteisöön. Hyväksytty ratkaisu on merkitty keskustelussa ja kommentissa vihreällä ikonilla.
 • Keskusteluihin osallistuminen kommentoimalla muiden tai jäsenen itsensä aloittamia keskusteluita. Jäsen voi kommentoida myös Yhteisön blogitekstejä ja muita artikkeleita.
 • Uusien keskustelujen avaaminen. Jäsen voi avata Yhteisöön uusia keskusteluita haluamastaan aiheesta, kysyä apua muilta ja niin edelleen.
 • Muiden kirjoituksista ja/tai kommenteista tykkääminen.
 • Tykkäysten saaminen omiin kirjoituksiin ja kommentteihin.


Pisteitä kertyy yllä mainitusta toiminnasta tietyn laskukaavan mukaisesti, joka on puolueeton ja joka antaa kaikille jäsenille yhtäläiset mahdollisuudet voittaa kilpailussa. Telia pidättää kuitenkin oikeuden olla julkaisematta kyseistä laskukaavaa. Telia myös pidättää oikeuden muokata laskukaavaa ilman eri ilmoitusta. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Telia pidättää lisäksi oikeuden tehdä muutoksia siihen, millainen toiminta kerryttää pisteitä kilpailussa. Jos Telia tekee tällaisia muutoksia, Telia Yhteisön ylläpito kertoo muutoksista tässä kilpailun säännöt julkaisseessa keskustelussa. Muutokset astuvat voimaan uuden kilpailujakson alkaessa.

 

Kilpailuun osallistuva sitoutuu noudattamaan Telia Yhteisön sääntöjä ja sitoutuu myös siihen, ettei kerää pisteitä sääntöjen vastaisella toiminnalla, kuten esimerkiksi aloittamalla useita keskusteluita samasta aiheesta tai lähettämällä toistuvasti tarpeettomia ja sisällöttömiä viestejä ainoastaan pisteiden kerryttämistarkoituksessa. Kilpailuun osallistuvien keskusteluiden ja kommenttien sekä niiden sisältöjen tulee olla muutoinkin hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

 

Osallistumalla kilpailuun ja julkaisemalla materiaalia Telia Yhteisössä kilpailuun osallistuva Telia Yhteisön jäsen myöntää Telialle oikeuden hyödyntää kaikkea toimittamaansa materiaalia kaikessa toiminnassa ja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai eri korvausta ja ilman aikarajaa. Kilpailuun osallistuva jäsen vastaa siitä, että hänellä on oikeus luovuttaa kyseessä oleva materiaali Telian käyttöön, materiaali ei loukkaa kolmansien osapuolten oikeuksia, mukaan lukien immateriaalioikeuksia tai yksityisyydensuojaa.

 

Kilpailussa kerätään tietoa siihen osallistuvista ainoastaan kuukausittaisten kilpailujen voittajien osalta, palkintojen toimittamista varten. Aineellisia palkintoja varten voittajalta kysytään sähköpostitse seuraavat tiedot:

 • Nimi
 • Osoite
 • Puhelinnumero

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajien valitseminen ja palkinnon lunastus

Telia Yhteisön ylläpito laskee kuukausittain jäsenten kerryttämät pisteet, ja muodostaa niistä top 10 -listan. Listan top 3 -jäsenet palkitaan.

 

Telia varaa oikeuden olla palkitsematta jäseniä, jotka ovat rikkoneet Telia Yhteisön sääntöjä tai Telia Yhteisön yleisiä käyttöehtoja, taikka jäsenen tuottamat sisällöt (aloitetut keskustelut ja kommentit) ovat muutoin ylläpidon näkemyksen mukaan hyvän tavan vastaisia tai eivät edistä tai hyödytä Yhteisöä millään tavoin.

 

Telia Yhteisön ylläpito julkaisee Yhteisön Kuukauden aktiivi -osiossa kuukausittain edellisen kuukauden top 10- sekä top 3 -listat. Listoilla olevat jäsenet on @-mainittu, jolloin he saavat tästä tiedon itselleen automaattisesti Yhteisön ilmoituksiin ja sähköpostiinsa. Tämän jälkeen ylläpito lähettää top 3 -jäsenille sähköpostia siihen osoitteeseen, jota jäsen on käyttänyt rekisteröityessään Telia Yhteisöön. Sähköpostin avulla ylläpito sekä jäsen voivat sopia toimitetaanko jäsenelle materiaalinen vai ei materiaalinen palkinto. Jos jäsen valitsee materiaalisen palkinnon, ylläpito kysyy myös voittajan tiedot palkinnon toimittamista varten.

 

Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän (7) vuorokauden kuluessa sähköpostin lähettämisestä, ylläpito valitsee järjestyksessä seuraavan palkittavan kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Tilanteessa, jossa ketään ei tavoiteta kyseessä olevan kuukauden top 10 -listalta, palkintoja ei jaeta.

Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Ylläpito laskee viikoittain kertyneet pisteet sekä julkaisee päivitetyn top 10 -listan pisteineen aina seuraavan viikon keskiviikkoon mennessä.

 

Kuukauden kokonaispisteiden laskeminen, listojen julkaiseminen sekä voittajien kontaktointi tapahtuu aina kunkin kuukauden toisella viikolla.

  

Verot ja muut kustannukset

Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot kilpailun palkinnoista. Kilpailussa palkitut vastaavat muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen taikka kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista.

 

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietoja käsitellään Telian tietosuojalausunnon mukaisesti. Tietosuojalausunto on luettavissa osoitteessa: https://telia.fi/tietosuoja.

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Telia Finland Oyj

Helsingissä 1.3.2022

 

Muokkaus: Maaliskuun lopullinen top 10 -lista on seuraavanlainen:

 

 1. @Purnipsi  684p
 2. @kiisseli67  587p
 3. @sevk_  485p
 4. @SINAD  220p
 5. @tero812  193p
 6. @irritus  171p
 7. @Pte11  163p
 8. @WestSidaz  151p
 9. @AsiakasY  145p
 10. @Eeros  138p

 

 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maaliskuu on hyvässä käynnissä ja on aika laskea kautta aikain historian ensimmäiset pisteet 🙂> Tässä on top 10 eniten pisteitä keränneet, ajalla 1.3. - 6.3. eli maaliskuun ensimmäinen ja vajaa viikko:


 


1. @AsiakasY  51p


2. @kiisseli67 49p


3. @Jessika50 40p


4. @tero812 35p


5. @irritus 34p


6. @andigi 30p


6. @Purnipsi 30p


8. @Ollilei 25p


9. @Vanilja09Sara13  25p


10. @kukaties 20p


 


Joista kolme ensimmäistä boldattuna, tällä hetkellä palkinnot on menossa heille 🙂>


 


Kiitos top 10 -sijoittuneille ja ihan kaikille muillekin menoon osallistuneille, pisteitä on kertynyt tähän mennessä yhteensä 51 jäsenelle! Viikon päästä tsekataan jälleen tilanne missä mennään 🙂>


 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maaliskuun toinen viikko on takana ja päivitetty pistetilanne ajalla 1.3. - 13.3.2022 olkaa hyvät 🙂>

1. @Purnipsi  180p


2. @SINAD 170p


3. @kiisseli67 140p


4. @Pte11 117p


5. @WestSidaz 111p


6. @sevk_ 105p


7. @AsiakasY 82p


8. @Jessika50 73p


9. @irritus 69p


10. @jessenic 57p

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maaliskuuta on nyt kolme viikkoa takana ja pistetilanne ajalla 1.3. - 20.3. on seuraava:


 


@Purnipsi 373p


@sevk_ 241p


@kiisseli67 236p


@SINAD 217p


@Pte11 163p


@WestSidaz 151p


@AsiakasY 103p


@Jessika50 89p


@irritus 79p


@tero812 70p


 


Verrattuna viime viikkoon pistepotti kasvoi monella paljon, potti jopa tuplaantui. Osoittaa sen, että pisteitä on mahdollisuus kerryttää lyhyessä ajassakin paljon, joten vielä on mahdollista päästä mukaan top kolmoseen ja palkintojen piiriin 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maaliskuu on ihan kohta taputeltu ja nähdään, että ketkä on Yhteisön historian ensimmäiset top 3 eniten pisteitä keränneet 🙂> Tässä päivitetty pistetilanne ajalla 1.3. - 27.3.2022:

@Purnipsi 538p


@kiisseli67 391p


@sevk_ 334p


@SINAD 220p


@Pte11 163p


@WestSidaz 151p


@tero812 134p


@AsiakasY 134p


@poolio 116p


@Jessika50 104p


 


Ensi viikolla laskemme sitten kuukauden kokonaistilanteen, palataan asiaan 🙂>

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Maaliskuun kokonaispisteet on nyt laskettu ja top 10 -lista on seuraavanlainen:


  1. @Purnipsi  684p

 2. @kiisseli67  587p

 3. @sevk_  485p

 4. @SINAD  220p

 5. @tero812  193p

 6. @irritus  171p

 7. @Pte11  163p

 8. @WestSidaz  151p

 9. @AsiakasY  145p

 10. @Eeros  138p


Onneksi olkoon kaikille top 10 -sijoittuneille ja kiitos kaikille maaliskuussa keskusteluihin osallistuneille. Pisteitä kertyi maaliskuussa kaiken kaikkiaan 182 jäsenelle 😎>


 


Samalla onneksi olkoon myös @Purnipsi & @kiisseli67 & @sevk_ , historian ensimmäisistä palkinnoista 🏆> Olen ollut heihin jo yhteydessä ja olemme sopineet palkinnoista.


 


Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, huhtikuu on jo vahvasti käynnissä ja pisteitä kerätään myös tässä kuussa. Seuraamme huhtikuun kertymää omassa ketjussaan, otahan tämä ketju seurantaan -->  Huhtikuu 2022 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

No niin nyt tuli palkinto perille eli kahvimuki 🤓>

 

 Iltakaffet uudesta mukista 😋>

 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

😍> Kiitos @kiisseli67 kuvista. Nautinnollisia kahvihetkiä 🙂>

Vastaa