EAN-viivakoodi laskuun

  • 5 April 2022
  • 2 kommenttia
  • 15 katselukertaa

  Eli pyydä telialta sellainen lasku missä näkyy ean koodi, muuten ei pysty R-kioskilla maksamaan. voitteko annan ean koodi??  edit katjane: kuva poistettu koska sisälsi asiakastietojaEdit SannaMKoo: otsikkoa hieman täsmennetty


2 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

@jiraphas  kirjoitti:

 

 Eli pyydä telialta sellainen lasku missä näkyy ean koodi, muuten ei pysty R-kioskilla maksamaan. voitteko annan ean koodi??

 

 

edit katjane: kuva poistettu koska sisälsi asiakastietoja


tästä on purnattu, https://yhteiso.telia.fi/t5/Asiakkuus-Telia-tunnukset-telia/Telian-matkapuhelin-laskussa-ei-ole-viivakoodia/td-p/224086 .

viivakoodi oli aikaisemmin telian laskuissa mutta katosi jonnekin, on kyllä pieni hämmennys miten saadaan ominaisuuksia pois.

lyhyesti: viivakoodi pitää olla kaikissa laskuissa ja kanavissa mukaan lukien pdf- tiedosto-laskut. myös virtuaalikoodi lähes kaikkialle ja helposti klikattavaksi.


@lasselusse  kirjoitti:


tästä on purnattu, https://yhteiso.telia.fi/t5/Asiakkuus-Telia-tunnukset-telia/Telian-matkapuhelin-laskussa-ei-ole-viivakoodia/td-p/224086 .viivakoodi oli aikaisemmin telian laskuissa mutta katosi jonnekin, on kyllä pieni hämmennys miten saadaan ominaisuuksia pois.lyhyesti: viivakoodi pitää olla kaikissa laskuissa ja kanavissa mukaan lukien pdf- tiedosto-laskut. myös virtuaalikoodi lähes kaikkialle ja helposti klikattavaksi.


Viivakoodi ollaan saamassa laskuille jo toivottavasti tässä kevään aikana, eli kauaa ei tarvitse enää odotella! 

Vastaa