Telia prepaid liittymä ulkomailla

  • 9 September 2019
  • 6 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Mikä mahtaa olla syynä että Telia on ainoa operaattori jonka liittymä ei toimi ulkomailla ?

 

Muilla operaattoreilla ko toiminnallisuus on ollu käytössä jo vuosia.


6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +19

Hei @hoksu ja tervetuloa Telian yhteisöön! Jep tuota on toivottu jo pitkään, itse laitoin jo yli 3 vuotta sitten siihen toiveita: https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Anna-palautetta-Easy-prepaidista-ideoi-ja-osallistu-arvontaan/ba-p/120145Ei luulisi olevan niin vaikeaa toteuttaa ?Pitää nyt ottaa joko kilpailevan operaattorin prepaid liittymä mukaan tai sitten kohdemaan prepaid liittymä, jos ei ole Telian laskutusliittymää.Prepaid liittymä olisi kuitenkin kätevä varsinkin eu:n ulkopuolisissa kohteissa ja ei tarvitsisi pelätä isoa puhelinlaskua ?


@kiisseli67@  kirjoitti:

Hei @hoksu ja tervetuloa Telian yhteisöön!

 

Jep tuota on toivottu jo pitkään, itse laitoin jo yli 3 vuotta sitten siihen toiveita: https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Anna-palautetta-Easy-prepaidista-ideoi-ja-osallistu-arvontaan/ba-p/120145

Ei luulisi olevan niin vaikeaa toteuttaa ?

Pitää nyt ottaa joko kilpailevan operaattorin prepaid liittymä mukaan tai sitten kohdemaan prepaid liittymä, jos ei ole Telian laskutusliittymää.

Prepaid liittymä olisi kuitenkin kätevä varsinkin eu:n ulkopuolisissa kohteissa ja ei tarvitsisi pelätä isoa puhelinlaskua ?


Sanoppas muuta ja vielä Pohjoismainen operaattori. On toki laskutusliittymä myös käytössä mm autossa mutta tälle olisi tarvetta eli pitää varmaan vaihtaa tämä sitten vaikka Saunalahden vastaavaan liittymään. 


@hoksu@  kirjoitti:


Mikä mahtaa olla syynä että Telia on ainoa operaattori jonka liittymä ei toimi ulkomailla ? Muilla operaattoreilla ko toiminnallisuus on ollu käytössä jo vuosia.


Laitoimme tästä kyselyä Prepaidin tuotekehityspuolelle! Palataan siis vielä asiaan kun saadaan sieltä vastausta :smileyhappy: 


@hoksu@  kirjoitti:


Mikä mahtaa olla syynä että Telia on ainoa operaattori jonka liittymä ei toimi ulkomailla ? 


Selvittelin tosiaan tämän tilannetta Prepaidin tuotekehityksen puolelta. Se on totta, että roaming-ominaisuutta prepaideihin on toivottu ja olemme siitä vastaanottaneet palautetta.Saadut palautteet on huomioitu ja pyrimme vastaamaan toiveeseen sen osalta :smileyhappy: Mitään tarkempaa tietoa ei ole tästä vielä tässä kohtaa antaa, mutta varmasti ilmoitamme asiasta täällä Yhteisössäkin jos/kun saadaan asiasta lisätietoa! 

Heippa,

 

Tiedoksi - Ruotsin Telian prepaid toimii ulkomailla. Ehto - Numero rekisteröidään heidän nettisivulla. 

Onhan kyseessä sama yhtiö - voisi vaikka Ruotsin Telialta kysästä neuvoa, niin saatais hommat toimimaan. On meitä varmaan aika monta jotka haluaa ratkaista tämän ongelman.

 


@JAMKAN@  kirjoitti:


 Tiedoksi - Ruotsin Telian prepaid toimii ulkomailla. Ehto - Numero rekisteröidään heidän nettisivulla. Onhan kyseessä sama yhtiö - voisi vaikka Ruotsin Telialta kysästä neuvoa, niin saatais hommat toimimaan. On meitä varmaan aika monta jotka haluaa ratkaista tämän ongelman.


Prepaidin käyttö on tosiaan tällä hetkellä vielä vain kotimaassa mahdollista, mutta toiveita olemme saaneet kovasti sen käytön mahdollistamisesta myös ulkomailla. Keräsimmekin täällä Yhteisössä ideoita tähän liittyen, ja vastauksia saimme hyvin. Ominaisuus on tulossa myös meille tämän vuoden aikana, mahdollisimman pian tietenkin! Ilmoitamme varmasti asiasta myös täällä Yhteisössä, kun Prepaid-liittymillämme on mahdollistettu ulkomaan käyttö.

Vastaa