Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

EDIT 22.2.

 

Kiitos valtavasti kaikille osallistumisesta ja ideoista. Osallistumisaika arvontaan on päättynyt, ideoita voitte toki esittää myöhemminkin mutta arvontaan niillä ei ole enää vaikutusta. Koostamme ideat ja kommentit kaikki yhteen ja teemme niistä uuden blogin lähipäivinä ja kommentoimme siinä ideoita myös omalta osaltamme.

 

Voittajat on arvottu ja heille on myös ilmoitettu voitosta Klaanin kautta yksityisviestillä. Kun voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

 

******

 

EDIT 2.3.

 

Voittajat on nyt tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

@kiisseli67, @drnknes, @Joosu2, @Purnipsi ja @PasiS

 

Onneksi olkoon voittajille ja vielä kerran iso kiitos kaikille palautetta antaneille. Jääkäähän kuulolle! 🙂

 

******

 

Sonera Easy Prepaid on luotettava ja huoleton matkapuhelinliittymä, josta ei tule laskuja. Liittymään ladatulla saldolla voit soittaa, lähettää teksti- ja multimediaviestejä sekä käyttää nettiä puhelimella. Lisätietoja löydät täältä --> linkki.

 

Nyt arvon klaanilaiset propellihatut päähän ja ideoimaan uudistuksia Sonera Prepaid-liittymään! Tiedämme, että sinulla on hyviä ideoita joten päästä luovuutesi valloilleen, heitä kehiin villejäkin ideoita!

 

Kuulisimme mielellämme sinulta myös sen, että mitä hyvää tai mahdollisesti huonoa nykyisessä Sonera Easyssä. Sana on vapaa 🙂

 

Kaikkien 21.2.2016 mennessä palautetta antaneiden kesken arvomme 5 kpl Sonera Easy Prepaid –liittymää, joissa jokaisen mukana on normaalin alkusaldon lisäksi vielä 20 eur Soneran Latauslipuke (arvo 29,90eur).

 

Keräämme ideat ja kommentit talteen ja huomioimme ne parhaamme mukaan, kun Sonera Easya aletaan kehittämään tulevaisuudessa joten nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus vaikuttaa.

 

T: Sonera Easy Prepaid -tuotetiimi

 

Klikkaa alta arvonnan säännöt:

Lue lisää

Arvonnan säännöt:

Kaikkien tässä blogikirjoituksessa Sonera Easy Prepaid-liittymästä palautetta 21.2.2016 klo 23:59 mennessä antaneiden kesken arvotaan viisi (5) pakettia jotka sisältävät Sonera Easy Prepaid –aloituspaketin sekä 20eur arvoisen Sonera Latauslipukkeen (paketin yhteisarvo 29,90eur).

Voittajat arvotaan 22.2.2016 klo 12:00 mennessä jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta 24.2.2016 klo 12:00 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan. Kun voittajat on tavoitettu, julkaisemme heidän nimimerkkinsä ko. blogikirjoituksessa.

Kommentti blogiin = yksi arpa. Yksi arpa/jäsen. Jos jäsen postaa useamman kommentin vain yksi kommentti huomioidaan arvonnassa. 1 palkinto/voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Sonera ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

 

TeliaSonera Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

 

TeliaSonera Finlandin henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. TeliaSonera Finland ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy TeliaSonera Finlandille asti.

Arvonnan järjestäjä:

TeliaSonera Finland Oyj (Sonera)
Y-tunnus 1475607-9
puh 020401
   

  

Easy_kysely.jpg

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Anna-palautetta-Easy-prepaidista-ideoi-ja-osallistu-arvontaan/ba-p/120145
Linkki kopioitu
33 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

Olisi hyvä, jos Easy Prepaid toimisi myös ulkomailla. Silloin ei tarvitsisi ostaa ulkomaalaista prepaid-liittymää. Palvelunumeroihin soittamisen mahdollisuus, vaikka saldoa olisi vain 5 euroa tai 10 euroa. Nythän pitää olla vähintään 20 euroa, jotta voi soittaa palvelunumeroon.

Easy Prepaid on todella kätevä lapsen ensimmäiseksi puhelinliittymäksi ja myös kätevä ihmisille, joilla ei ole mahdollista saada normaaliliittymää esim. vakuusmaksun suuruuden takia.

kjns
Kunniajäsen

Itse näkisin mielelläni myös määräperusteisia datapaketteja prepaidissa.

Sellaisen avulla prepaidia voisi käyttää joustavasti ns. kakkosluurissa, jossa puheluita ei juuri itse soiteta ja tekstareita lähetetä.

Vaikka tuo nykyinen 0,01 €/Mt / maks. 1,5 €/pv hinnoittelu on ihan ok, olisi monessa tilanteessa vaikka 5 Gt paketti käyttökelpoisempi ratkaisu, etenkin kun Soneran prepaidissa käyttöaika on 1 vuosi. Mallia voisi ottaa Telen paketeista 1 Gt vitosella ja 5 Gt kympillä.

 

Uudistuksen yhteydessä voisi korjata myös tuota rajattoman nettipaketin hassua hinnoittelua.

Saldoa lataamalla datan käyttö maksaa 0,01 €/Mt maksimiveloitus 1,50 € / päivä, jolloin 7 päivän netin käyttö maksaa 10,50 €.

Samaan aikaan myydään netin käyttöaikaa rajattomasti 7 päivälle hintaan 12,90 €.

Pakettihinnoittelussa ei ole järkeä (paitsi operaattorin kannalta) kun tiedonsiirtonopeus on sama saldohinnalla ja paketilla.

tilasto
Kunniajäsen

Datapaketit käyttöön, roaming ulkomailla. Palvelunumeroihin soittaminen mahdolliseksi jos on puheaikaa ladattuna, esim. dna:lla ei ole mitään minimi saldoa vaan puhelu päättyy kun saldo loppuu.

 

Latauksen voisi toteuttaa niin, että haluttu summa veloittuu luotto/pankkikortilta haluttuna päivänä, ja sitten siihen aktivoituisi mahdolliset etukäteen valitut (esim. omilla sivuilla) datapaketit/puhepaketit. Jos paketteja ei olisi valittu, lisääntyisi vaan puheaika.

Näin liittymän toimivuus olisi melko lähellä laskutusliittymää, jota varmasti moni prepaidin käyttäjä toivoo jos syystä tai toisesta ei ole mahdollisuutta ottaa laskutusliittymää.

vxxvxx
Rekisteröitynyt ☆

Ihan kaikkia prepaid liittymiäni kokeiltuani, hinnoissa eikä toiminnassa voita elisan, saunalahden latausliittymää mikään muu prepaid. Kyseessä kun on saunalahdellakin liittymä joka pitää etukäteen ladata mutta se ei ole lainkaan kuin muut ns prepaid-liittymät joita ei voi saada esim numerotiedusteluun. Saunalahden numero tulee omalla nimellä halutessaan julkiseksi ja numerotiedustelusta saatavaksi numeroksi. Hinnoissa saunalahti päihittää jokaisen toisen prepaidin enkä ole kuuluvuudessakaan huomannut nyt noin 4-5 vuoden aikana mitään mistä olisi moitittavaa.

drnknes
Uusi keskustelija

Noh tossa kilpailijan hintoja:

 

  • Puhe0,066 €/min
  • Viestit0,066 €/kpl
  • Netti0,066 €/Mt, enintään 0,99 €/käyttöpäivä (1.6. lähtien uusissa liittymissä)
  • Aloituspakkaus 5,90 € kun tilaat netistä

että varmaan kannattaa alottaa niistä. 🙂

drnknes
Uusi keskustelija

juu varmasti.

avallte
Vakiokalustoa

Kannattaisi tosiaan tarkistaa hintoja ja parantaa kuuluvuutta, ihan kotimaassakin.

Vaihdoin aikanaan saunalahden prepaid:iin juuri halvempien hintojen ja paremman

kuuluvuuden takia. Asun helsingin laidalla, jossa operaattoreiden kuuluvuus on muutenkin

heikko.

PasiS
Konkari ☆

Tuossa aiemmin kehuttiin Saunalahden prepaid-liittymää, mutta puhuttiin oikeasti latausliittymä-nimellä myytävästä tuotteesta. Saunalahdella on myös perinteinen prepaid, jonka hintatiedot tuolla olikin.

 

Itsellä ei mitään kokemusta näistä liittymistä, mutta jossain erikoiskäytössä voisi kuukausimaksuttomana tulla kysymykseen. Huonoina puolina vanhenemismahdollisuus liian harvassa käytössä ja mahdollisuus käyttää rikoksentekovälineenä. Tärkeimmät kehityskohteet parissa ensimmäisessä viestissä.

 

avallte
Vakiokalustoa

Itse käytän prepaidia koska sopimusliittymä tulee liian kalliiksi.

Soittelen kovin vähän, lähinnä asiointisoittoja.

Ainoa huono puoli vain on se ettei viitsi kuunnella operaatorin pimpeli-pompeleita,

kun olis oikeata asiaa. Siksi olisi hyvä jos operaattori soisi ne normaali mpm/hinnat

myös ainakin omille liittymille mukaan lukien prepaid.

Olisi ollut laajakaista asiaa mutta maksaa kyllä enemmän kuin matkapuhelinmaksu soittaa

prepaidista.

Leonita
Vakiokalustoa

Sonera Easy prepaidin paras ominaisuus on se, että sillä voi testata edullisesti palveluntarjoajan kuuluvuutta haluamallaan alueella. Käteisellä ostettuna prepaid on myös oikeasti anonyymi liittymä.

 

Sellainen pidempään voimassa oleva datapaketti 5Gt tai 10gt olisi näppärä ominaisuus. Paketin voimassaoloaika voisi olla yhdenmukainen tuon koko voimassaolon ajan ja sitä saisi jatkettua lisälatauksella. Datamäärää ei nollattaisi ennen kuin liittymä oikeasti vanhenee. Sitä voisi siis ladata lisää 'kuluttamattoman päälle'. Tällainen ominaisuus oli näppärä esimerkiksi tilapäiseen mökkikäyttöön.

 

Nettikäytön päivähinnoittelun maksimi tulisi saada reaaliaikaiseksi siten, että se aktivoituisi vuorokauden ensimmäisestä datakäytöstä ja olisi voimassa seuraavat 24 tuntia. Ei ole kohtuullista, että datakäytöstä esim. välillä klo 23-23.59 veloitetaan koko vuorokauden hinta. Ajankohdan saisi varmistettua esim. palvelutekstarilla tai soitolla numeroon *100#.

vxxvxx
Rekisteröitynyt ☆

Minä todellakin tarkoitiun kommentissani latausliittymää. Saunalahdella on erikseen prepaid ja omalla nimellä tilattava latausliittymä.

Joosu2
Uusi jäsen

Käytän liittymää puhelinverkon kautta ohjattavassa hälytyslaitteessa, en puhelimessa. Käyttö on niin pientä että vuoden "lataus" riittää ja vielä halvemmaksi tulee ostaa vuosittain uusi liittymä tarjouksesta.

Easy Prepaid'in saldon voi "kysyä" siirtämällä SIM-kortin puhelimeen tai sovelluksella (Sonera) mutta ei nettisivuilla. Miksiköhän näin?

Joillakin operaattoreilla prepaid-liittymän voi rekisteröidä ja hallita 'Omia sivuja' vastaavalla toiminnolla.

Leonita
Vakiokalustoa
Tosiaan, koneliittymien aka IoT:n vuoksi olisi järkevää, jos prepaid-saldon ja voimassaoloajan voisi tarkistaa suoraan nettisivuilta, ettei turhaan tarvitse matkustaa laitteen luo ja siirtää SIM-korttia hetkeksi matkaviestimeen tarkistaakseen näinkin yksinkertaisen asian.
Niki2014
Kommentaattori
Nuo "riistakamerat" ja paikantimet tarvitsevat dataliittymää, joten siihen olisi paikallaan datapainoitteinen edullinen prepaid. Isoja datojahan niissä ei liiku, mutta päivä/kuukausimaksu ei niissä kiinnosta. Joku gigamääräpaketti, jonka saldoa voisi seurata ja päivittää suoraan verkkosivuilta.
JanneSjoholm
Tutustumassa

Ehdotan samaa kuis muissakin kommenteissa:

Toimisi ulkomailla, puhe/nettipaketit.

Palvelunumeroihin voi soittaa jos on saldoa.

Sekä muita. mitä muutkin on ehdotellut.

Ei tule mieleen mitä mujuta ehdottaisin.

Ja että voi muuttaa halutessaan laskutusliittymäksi potäisin myös ennallaan.

T: Janne

hepoinen
Seuraamassa menoa
Jep. toimimaan ulkomailla, data halvemmaksi. Voisi olla myös pelkkä netti prepaid
Lalliralli
Uusi jäsen

Palautteena kisailuun, että täällä olisi toiveissa prepaid, jolla voisi soittaa ja viestittää kohtuuhintaan, mutta kuten nykyään ns. laskutusliittymissä, ennenkaikkea käyttää nettiä järkevään hintaan sellaisia määriä, jolla myös tekee jotain Kissa, kieli

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Ulkomailla toimiminen, halvempi hinta, datakäytön maksimi hinta päivälle ja pidempi voimassaolo aika.

Joosu2
Uusi jäsen

'Nuo "riistakamerat" ja paikantimet ...'

käyttävät toistaiseksi pääasiassa 2G/GSM-verkkoa. Laitteeni lakkasivat johonkin aikaan syksyllä/talvella toimimasta. Ihmettelyjen jälkeen katsoin peittoaluekarttaa ja kas, 2G puuttuu lähes koko Satakunnasta ja myös muualta maasta. Monta prepaid-liittymää siirtyy pakosta kilpailijoille. 

Jansku1989
Uusi keskustelija

http://klaani.sonera.fi/t5/Blogi/Anna-palautetta-Easy-prepaidista-ideoi-ja-osallistu-arvontaan/bc-p/...

Kommentoija päiväyksellä ‎15-02-2016 08:54

" 'Nuo "riistakamerat" ja paikantimet ...'

käyttävät toistaiseksi pääasiassa 2G/GSM-verkkoa. Laitteeni lakkasivat johonkin aikaan syksyllä/talvella toimimasta. Ihmettelyjen jälkeen katsoin peittoaluekarttaa ja kas, 2G puuttuu lähes koko Satakunnasta ja myös muualta maasta. Monta prepaid-liittymää siirtyy pakosta kilpailijoille. "

 

Hei, Soneran väki! Selvittäkää onko tuossa 2G-verkkoteknologian (Sonera GSM) -mobiiliverkon osalta kuuluvuuskartassa sekä Soneran sivuilla että Tele Finlandin sivustonkin puolella virhe, tuon verkon kattavuusalueiden osalta (Nettiyhteys -otsakkeen alla), kun merkitty verkonpeitto on huono myös Yhteisverkon toiminta-alueiden ulkopuolella? Ainakin vaihtamalla otsakkeen "Puhelut ja viestit" näkyy Soneran ja Yhteisverkon GSM-verkkoteknologian peitto laajana.

 

Sonera Easy sekä Tele Finland Prepaid -liittymät saisivat molemmat toimia myös ulkomailla (mahdollisimman monessa maassa sekä mahdollisimman monien mobiilioperaattoreiden verkoissa). Roaming-tuki tulisi kattaa sekä äänipuhelut, videopuhelut, tekstiviestit, mobiilidatasiirto-käyttömahdollisuuden sekä mms-multimediaviestit. Hinnasto voisi tässä laajassa verkkovierailussa vastata Sonera- ja Tele Finland -laskutettavien, sopimuksellisten matkapuhelinliittymien roamingkäytön hintoja (kuten Teillä on esimerkiksi Virossa, tämä asia toteutettuna). Myös pohjoismaiden ja balttian käytön (Viron Telian, Ruotsin Telian, Tanskan Telian, Latvian LMT, Norjan Netcom, sekä Liettuan Omnitel -verkoissa) "kotimaanhinnat" voisivat jopa sittenkin toimia myös prepaid-liittymien - etenkin Sonera Easy -prepaidliittymien - kohdalla (silloin verkkovierailutoiminnallisuutta etenkin ja varmasti hyödynnettäisiin mahdollisimman paljon).

 

Datakäyttö kotimaassa, tulisi ilman erikseen tilattua datapakettia, olla maksimihinnalla käytettävissä tasan 24 tunnin ajan, ensimmäisestä datasiirron hetkestä (ajankohdasta).

 

Palvelunumeroihin soiton minimisaldoraja olisi hyvä laskea mahdollisimman alas, sekä Sonera Easy - että Tele Finland Prepaid -liittymien kohdalla.

 

Voisitte julkaista Soneran Puolelle myös erillisen liittymäsopimuksellisen etukäteismaksu-matkaviestinliittymätyypin (liittymäsopimuksellisen Sonera Latausliittymän). 🙂

 

JanneSjoholm
Tutustumassa

Liittymäsopimuksellinen latausliittymä olis kyl munkin mieleen. On muutamia numeroita jota haluaisin säilyttää.

Edelyttäen että on numerosiirto ominaisuus.

puussa
Uusi keskustelija
Joo ulkomailla toimiminen ja palvelunumeroihin saisi soittaa.
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kiitos kaikille ideoista ja lisää saa esittää. Tässä kootusti muutamia vastauksia esille nousseihin ideoihin.

 

--

 

@Leonita, olethan huomannut, että voit tarkistaa saldon Sonera Prepaid Lataussovelluksesta kännykälläsi? Eli voit tarkistaa oman prepaidin saldon, ja myös toisen prepaidin jonka olet liittänyt "Sonera Prepaid Perhe"-palveluun ko sovelluksessa.

 

Lisätiedot: GooglePlayAppStoreWindows

 

--

 

@tilasto, Sonera Prepaid Lataussovelluksen avulla tämä on jo mahdollista. Siinä voit asettaa automaattisen latauksen omaan tai läheisesi (esim. lapsen) prepaidiin, automaattinen lataus voi olla saldoa tai esim. yhdistelmäpaketti. Lataukset veloittaan Visa tai Mastercad debit/credit -maksukortitasi, ja maksun vahvistat omalla, palveluun määrittelemälläsi PIN-koodilla.

 

Lisätiedot: GooglePlayAppStoreWindows

 

--

 

@Leonita, olisi kiva kuulla, millaisia datamääriä paketeissa voisi olla? Minkä suuruisia paketteja toivotte?

 

--

 

@kiisseli67, soittoihin palvelunumeroihin tulee muutos 15.3.2016 lähtien: Sonera Prepaid–liittymistä voi soittaa yleishyödyllisiin palvelunumeroihin (esim. taksit, pankkipalvelut ja Kelan numerot), vaikka liittymässä olisi alle 20 € saldoa. Muihin palvelunumeroihin (esim. ajanviete- ja aikuisviihdepalvelut) soitettaessa liittymän saldon tulee olla edelleen väh. 20 €, kuten ennenkin. Soitot näihin numeroihin sallitaan alle 20€ saldolla:

 

  • 0800- ja 116-alkuiset numerot ( varattu ilmaispalveluille).
  • 0100 (ja 010) palveluryhmä I - yleishyödylliset palvelut
  • 0200 (ja 020) palveluryhmä I - yleishyödylliset palvelut
  • 0300 (ja 030) palveluryhmä I - yleishyödylliset palvelut

Tämä muutos sallii soitot edullisimpiin palvelunumeroihin, esim. suurimpaan osaan takseihin ja pankkipalveluihin. Nämä numeroavaruudet sisältävät myös terveys ja sosiaalipalvelunumeroita, mutta niistä ei ole saatavilla tarkkaa listaa. Muutoksella on pyritty vastaamaan asiasta tulleisiin useisiin asiakaspalautteisiin, ja mahdollistamaan prepaid-asiakkaillemme soitot tärkeisiin palvelunumeroihin, esim. terveyspalveluihin.

 

Muistattehahan Sonera Prepaid Turvanumero-ominaisuuden: voit puhua yhteensä 3 min ja lähettää 3 viestiä Suomessa saldon loputtua kahteen ennalta määriteltyyn matkapuhelinnumeroon.

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Tuli mieleen, että voisi olla jokin muutama megatavu dataa käytettävissä, ennen kuin aletaan laskuttamaan nettiä saldosta. Monessa puhelimessa on oletuksena mobiilidata käytössä, ja ennen kun sen ehtii kytkeä pois, saattaa muutama kilotavu tai pari megatavua siirtyä. Tämä olettaen, että liittymää aikoo käyttää vain puheluihin/tekstareihin.

Leonita
Vakiokalustoa

Prepaid konseptina saattaisi olla muillekin kuin luottotiedottomille järkevä esimerkiksi tilapäiseen mökkidatakäyttöön tai kesälomareissulle, koska myyntipisteitä on ympäri maan, eikä saatavuudessa tarvitse nojautua suurten kaupunkien Sonera myyntipisteisiin, joita pikkupaikkakunnilla harvemmin edes sijaitsee. Itse koen lähinnä operaattorifuulauksena sen, että jokaisella myydään 30 euron kaiken sisältävä paketti.

 

Käytän itse mobiilidataa keskimäärin alle 300 Mt:a kuukaudessa, sillä talvella käyttöpaikoissani on matkaviestinverkosta riippumaton langaton verkko (WLAN). Kesälomalla mökillä hieman enemmän, mutta aina alle 10Gt:a kuukaudessa. Sen vuoksi en haluaisi millään maksaa kaikkimulleheti -tyyppisestä 4GhyperLTE -liittymästä, jollaisella ei ole mitään käyttöä itselleni kaupungissa. Pelkkä matkapuhelin ei muutenkaan kykene hyödyntämään täyttä nopeutta lainkaan. En puhu tässä datan jakamisesta koko talouden käyttöön puhelimella. Kaipaan edelleen nopeusrajoitettua halvempaa datayhteyttä. Esimerkiksi YLE-areena toimii iPadin näytöllä ja matkapuhelimella järkevästi jo 1 Mbit/s-nopeuksilla. Ja hyvä niin, koska matkaviestinverkot taitavat olla kohta tukossa striimaajista siten, ettei nopeampaa verkkoa ole tietyissä käyttöpaikoissa saatavilla kuin päiväunelmissa.

 

Tero tuossa yllä tiedusteli, minkä kokoisia datalatauspaketteja tarkoitin vanhan paketin päälle kertyvään käyttöön. Jos haluttaisiin todella edistää prepaid-datan tilapäiskäyttöä niin, näkisin järkevänä 5 Gt-10 Gt:n latauspaketit, joiden käyttöaika olisi yhteneväinen tuon koko prepaidin voimassaolon kanssa. Hinnoiltaan 10 e ja 20 e. Valitettavasti kuluttajalle oikeudenmukainen hinnoittelu rapauttaisi emoyhtiön liikevaihtoa. 🙂

mnmnmn
Uusi keskustelija

Olisi todella kätevää, jos näihin saisi valmiiksi esim. ärrällä ladattua jonkinlaisen rajaton paketin, eikä vain puheaikaa. Käsittääkseni kilpailijoillanne on jo tarjolla tällaisia vaihtoehtoja 😉

alluxi24
Seuraamassa menoa
Soneran easy prepaid liittymä pitäisi saada toimimaan ulkomailla, ainakin suosituissa matkakohteissa ja pohjoismaissa. Yhdistelmä paketteja tulisi saada myös R-kioskilta, myös rajaton yhdistelmä paketti tulisi saada valikoimaan. Puheluiden ja tekstiviestien hinta alas,(esim. 5snt/min/kpl). Internetin max. Päiväkäytön hinta 1€/pv JA se reaali aikaiseksi (ei niin että klo 24 jälkeen maksetaan uudestaan).
Näistä vois aloittaa... tällä hetkellä soneran prepaid on vanhan aikainen.
maketsuu
Uusi keskustelija

Enemmän lataustarjouksia ja alennuksia! Vaikka jos lataa 10 kertaa 10 € niin saisi yhden 10 € latauksen ilmaiseksi.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kiitos valtavasti kaikille osallistumisesta ja ideoista. Osallistumisaika arvontaan on päättynyt, ideoita voitte toki esittää myöhemminkin mutta arvontaan niillä ei ole enää vaikutusta. Koostamme ideat ja kommentit kaikki yhteen ja teemme niistä uuden blogin lähipäivinä ja kommentoimme siinä ideoita myös omalta osaltamme.

 

Voittajat on arvottu ja heille on myös ilmoitettu voitosta Klaanin kautta yksityisviestillä. Kun voittajat on tavoitettu julkaisemme heidän nimimerkkinsä tässä blogissa.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

 Voittajat on nyt tavoitettu ja arpaonni suosi seuraavasti:

 

@kiisseli67, @drnknes, @Joosu2, @Purnipsi ja @PasiS

 

Onneksi olkoon voittajille ja vielä kerran iso kiitos kaikille palautetta antaneille. Jääkäähän kuulolle! 🙂

Jansku1989
Uusi keskustelija

@TeroRe @MarikaHu Toivottavasti ainakin olellisimmat mm. ehdotetuista ja toivotuista muutoksista ja uudistuksista Sonera Easy:yn (Sonera Prepaidiin), Prepaid Nettikuukausikin mieluiten mukaan lukien, tulisivat mahdollisimman pika-aikataululla, aivan viimeistään vuoden 2016 loppuun mennessä (mieluiten kesän 2016 kuluessa = kesäkuu 2016 ja heinäkuu 2016). Osa niistä, kannattaa ottaa tuotantoon myös Tele Finland Prepaidin kohdalla (Tele Finland -puolella)! 🙂

Jansku1989
Uusi keskustelija

@TeroRe @MarikaHu sekä muut asian kanssa tekemisissä olevat ja muut kiinnostuneet:

Telia (toistaiseksi vielä: TeliaSonera), muuten muutti juuri brändinimensä etelänaapuri Viron lisäksi, myös pohjoisnaapurissa Norjassa, yhtiö- ja brändinimen Teliaksi. Aiemmin Telia-nimi on toki ollut vuosia sitten käytössä myös täällä koti-Suomessammekin. Tosin Ruotsissa ja Tanskassa, Telia-nimi on ollut käytössä koko ajan, joten nyt koti-Suomi on ainoa pohjoismaa, missä eri brändi-nimi on käytössä. Tavoitteena on hävittää valtakunnanrajat markkinoinnissa.

Siksi voimme olettaa, että Valdur Laidin medialle kommentoinnista huolimatta, myös Sonera tulee muuttumaan lähiaikoina Suomessakin Teliaksi, ja siten Sonera Easy on varmasti jatkossa Telia Easy tai vastaavaa.

 

Ja ainakin Norjan osalta, ulkomaankäytön kotihinnat (ns. Roam like home), käytettäessä liittymää Pohjoismaissa (poislukien Islanti ja Fäärsaaret, joissa Telialla ei omaa matkaviestinverkkoa ja toimintaa ole) sekä Balttian maissa, tulivat 1.3.2016 lähtien käyttöön myös norjalaisilla Telia Kontant -prepaidliittymillä (aiemmin NetCom Kontant) https://www.ntbinfo.no/epr/#/pressemelding/?publisherId=7146478&releaseId=9736184 "Kunder med kontantkort vil også få Roaming Like Home (RLH) inkludert, men dette er på kontantpåfyll som foretas fra og med 1. mars 2016 eller senere.", joten tämä muutos olisi hyvä saattaa voimaan myös Sonera Easyyn (sekä ehkä myös Tele Finland Prepaidiin), mukaanluettuna Sonera Easy Nettikuukausi -liittymät. Kiitos paljon etukäteisesti! 🙂

 

 

Jansku1989
Uusi keskustelija

@TeroRe Tämä mainittu on myös tärkeä, mahdollisimman pian toteutettava uudistus:
http://klaani.sonera.fi/t5/Blogi/Easy-Prepaid-kyselyn-kooste-Mita-seuraavaksi-ja-iso-kiitos/ba-p/122... "Olemme myös kehittämässä webin osalta palvelua ja tutkimme mahdollisuutta rakentaa toivomanne ”Prepaid Omat sivut” –tyyppisen sivun, joilla voisitte tarkistaa mm. prepaid-liittymänne saldon ja katsoa lataushistoriaanne. Sivu voisi sisältää vastaavaa tietoa kuin Sonera Prepaid Lataussovelluksen sivu liittymän tiedoista (Prepaid Perhe –sivu)."

 

Kiitos @TeroRe, @MarikaHu, tuotepäällikkö Kirsti Leino sekä muu Soneran/Tele Finlandin Prepaid-kehitystiimi! 🙂 Mukavaa kevättä kaikille!

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.