Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

 

 

Pyysimme teiltä arvon Klaanin jäsenet vähän aikaa sitten palautetta Easy Prepaidista ja ja ideoita tulikin mukavasti. Iso kiitos kaikille palautetta antaneille! Tulemme ottamaan vinkeistä vaarin. Sitä ennen tässä vielä kooste palautteista ja ideoista sekä kommentteja omalta osaltamme.

 

Prepaidin käyttötarkoituksista korostuivat käyttö lapsen ensi liittymänä, mökkiliittymänä tai vaikkapa hälytyslaitteen liittymänä. Uusia käyttötarkoituksia ei tullut juurikaan, mutta palautetta ja parannusideoita tuli sitä vastoin paljon, kiitos siitä!

 

Roaming on selvästi ominaisuus, jonka haluaisitte prepaidiin. Matkustelemme nykyään paljon ja olisi kieltämättä kätevää, että pärjäisi omalla prepaid -liittymällä myös matkalla. Tätä tutkimme aktiivisesti, milloin voimme vastata toiveisiinne prepaid-roamingin osalta.

 

Palvelunumeroista saimme myös paljon palautetta. Aikaisemmin on pitänyt olla 20 e saldoa, jotta Easylla on voinut soittaa maksullisiin palvelunumeroihin. Hyviä uutisia; tähän on tulossa muutos jo 15.3.2016! Jatkossa Sonera Prepaid–liittymistä voi soittaa yleishyödyllisiin palvelunumeroihin (esim. suurin osa takseista, pankkipalveluista ja Kelan numeroista kuuluu näihin), vaikka liittymässä olisi alle 20 € saldoa. Muihin palvelunumeroihin (esim. ajanviete- ja aikuisviihdepalvelut) soitettaessa liittymän saldon tulee olla edelleen väh. 20 € kuten ennenkin johtuen palvelujen hinnoittelusta.

 

Tänä päivänä käytetään yhä enemmän mobiilidataa. Suomi on ihan maailman kärkimaa datan käytössä ja ehkä juuri tästä syystä data-asiat nousivat ideoinnissa voimakkaimmin esille. Teimme ideoista yhteenvedon ja muutamia muutoksia uskomme saavamme tänä vuonna palautteenne pohjalta toteutettua. Tiedotamme niistä heti, kun saamme ne markkinoille. Myös datan hinnoittelusta tuli oikein varteenotettavia kommentteja, jotka otamme tuotesuunnittelussa huomioon.

 

Huomasimme myös, että meidän lataussovellus ei olekaan kaikille tuttu. Meidän pitää jatkossa panostaa parempaan tiedotukseen tällä alueella. Prepaid-asiakkaanamme voit tarkistaa saldosi Sonera Prepaid Lataussovelluksesta omalla kännykälläsi. Niin kuin voit tarkistaa myös toisen prepaidin, jos olet liittänyt sen "Sonera Prepaid Perhe"-palveluun ko. sovelluksessa. Lataussovelluksen avulla voit myös asettaa automaattisen latauksen omaan tai läheisesi (esim. lapsen) prepaidiin, automaattinen lataus voi olla saldoa tai esim. yhdistelmäpaketti. Lataukset veloitetaan Visa tai Mastercad debit/credit -maksukortiltasi, ja maksun vahvistat omalla, palveluun määrittelemälläsi PIN-koodilla. Tervetuloa tutustumaan Lataussovellukseen vaikkapa  Klaanin blogin kautta → linkki.

 

Olemme myös kehittämässä webin osalta palvelua ja tutkimme mahdollisuutta rakentaa toivomanne ”Prepaid Omat sivut” –tyyppisen sivun, joilla voisitte tarkistaa mm. prepaid-liittymänne saldon ja katsoa lataushistoriaanne. Sivu voisi sisältää vastaavaa tietoa kuin Sonera Prepaid Lataussovelluksen sivu liittymän tiedoista (Prepaid Perhe –sivu).

 

Olemme todella mielissämme saamastamme palautteesta ja iso kiitos siitä teille kaikille. Ihan kaikkea emme pysty toteuttamaan, mutta uskomme, että vielä kuluvan vuoden aikana huomaatte, ettei kommentointinne mennyt hukkaan. Oli myös arvokasta ymmärtää, mistä ominaisuuksista ette kaikki olleet kuulleetkaan, esim. Sonera Prepaid Lataussovelluksesta. Siitä tiedottaminen olisi pitänyt olla teille tehokkaampaa!

 

Kiitos aktiivisuudesta ja mukavaa kevättalven jatkoa!

 

Yhteistyöterveisin,

Kirsti Leino & prepaid -kehitystiimi

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Easy-Prepaid-kyselyn-kooste-Mita-seuraavaksi-ja-iso-kiitos/ba-p/122241
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Ping @Jansku1989 🙂

Jansku1989
Uusi keskustelija

@TeroReTelia (toistaiseksi vielä: TeliaSonera), muuten muutti juuri brändinimensä etelänaapuri Viron lisäksi, myös pohjoisnaapurissa Norjassa, yhtiö- ja brändinimen Teliaksi (kokonaisuudessaan Telia Company).

Aiemmin Telia-nimi on toki ollut vuosia sitten käytössä myös täällä koti-Suomessammekin. Tosin Ruotsissa ja Tanskassa, Telia-nimi on ollut käytössä koko ajan, joten nyt koti-Suomi on ainoa pohjoismaa, missä eri brändi-nimi on käytössä. Tavoitteena lienee hävittää valtakunnanrajat markkinoinnissa.

Siksi voimme olettaa, että Soneran toimitusjohtajan medialle kommentoinnista huolimatta, myös Sonera saattaa muuttua lähiaikoina Suomessakin Teliaksi (Telia Suomi). Näin Myös Sonera-tuoteperheen liittymien ja palveluiden nimet saattavat näin ehkä muuttua, ja siten Sonera Easy on varmasti jatkossa Telia Easy tai vastaavaa.

 

Ja ainakin Norjan osalta, ulkomaankäytön kotihinnat (ns. Roam Like Home), käytettäessä liittymää Pohjoismaissa (poislukien Islanti ja Färsaaret, joissa Telialla ei omaa matkaviestinverkkoa ja toimintaa ole) sekä Balttian maissa, tulivat 1.3.2016 lähtien käyttöön ainakin myös norjalaisilla Telia Kontant -prepaidliittymillä (aiemmin NetCom Kontant) https://www.ntbinfo.no/epr/#/pressemelding/?publisherId=7146478&releaseId=9736184 "Kunder med kontantkort vil også få Roaming Like Home (RLH) inkludert, men dette er på kontantpåfyll som foretas fra og med 1. mars 2016 eller senere.", joten tämä muutos (yhdessä koko Roaming-verkkovierailu -mahdollisuuden kanssa) olisi hyvä saattaa pian voimaan myös Sonera Easyyn (sekä ehkä myös Tele Finland Prepaidiin), mukaanluettuna Sonera Easy Nettikuukausi -liittymät. Kiitos paljon etukäteisesti! Hymiö Onnellinen

 

Telia Roam Like Home

 

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.