peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52973 Jäsentä
152208 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hae mukaan Telia Yhteisön haastatteluihin

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hae mukaan Telia Yhteisön haastatteluihin

Osallistu haastatteluihin.jpg

 

***Muokkaus: Haku on nyt päättynyt, kiitos kaikille hakijoille mielenkiinnosta Hymiö Onnellinen *** 

 

Mukaan haastatteluihin?

 

Haluamme viedä Telia Yhteisön uusiin sfääreihin! Tätä varten haluaisimme kuulla lisää sinusta ja ajatuksiasi liittyen Yhteisöömme. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkovalmisteluita ja voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi.

 

Haastattelut järjestetään 15.-24.8. välillä joko puhelimitse tai kasvotusten. Tarkempi ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti valittujen haastateltavien kanssa. Haastattelun kesto on noin 45 minuuttia.

Palkitsemme kaikki haastatteluihin osallistuneet 40€ lahjakortilla.

 

Voit halutessasi ilmoittaa myös halukkuutesi osallistua Yhteisön syksyllä 2018 Helsingissä järjestettäviin työpajoihin.

 

Jos kiinnostuit niin ilmoittaudu 12.8. mennessä.

 

Kiitos jo etukäteen ja ollaan yhteydessä Hymiö Onnellinen

 

Tero / Susanna / Tero

2 Kommentit
Yhteisömanageri

Ilmoittautumisia on jo tullut ihan mukavasti, kiitos kaikille. Jatkoimme ilmoittautumisaikaa vielä muutamalla päivällä joten jos et ole vielä ilmoittautunut niin vielä kerkeät sen tehdä 😊

Yhteisömanageri

Kiitos kaikille jotka haitte haastatteluihin. Hakuaika on päättynyt, ja eilen pidimme myös jo ensimmäisen haastattelunkin.

 

Suosittelemme, että jäät kuulolle mitä tuleman pitää Hymiö Onnellinen