peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143261 Kirjoitusta
49030 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hae mukaan Telia Yhteisön haastatteluihin

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hae mukaan Telia Yhteisön haastatteluihin

Osallistu haastatteluihin.jpg

 

 

Mukaan haastatteluihin?

 

Haluamme viedä Telia Yhteisön uusiin sfääreihin! Tätä varten haluaisimme kuulla lisää sinusta ja ajatuksiasi liittyen Yhteisöömme. Osallistuminen ei vaadi sinulta mitään ennakkovalmisteluita ja voit tulla mukaan ihan omana itsenäsi.

 

Haastattelut järjestetään 15-24.8. välillä joko puhelimitse tai kasvotusten. Tarkempi ajankohta sovitaan henkilökohtaisesti valittujen haastateltavien kanssa. Haastattelun kesto on noin 45 minuuttia.

Palkitsemme kaikki haastatteluihin osallistuneet 40€ lahjakortilla.

 

Voit halutessasi ilmoittaa myös halukkuutesi osallistua Yhteisön syksyllä 2018 Helsingissä järjestettäviin työpajoihin.

 

Jos kiinnostuit niin ilmoittaudu 5.8. mennessä --> ilmoittautumislomake.

 

Kiitos jo etukäteen ja ollaan yhteydessä Hymiö Onnellinen

 

Tero / Susanna / Tero