Haemme testaajia Zyxel VMG3625 -reitittimen firmware-päivitykseen

  • 26 August 2019
  • 4 kommenttia
  • 34 katselukertaa

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15


 


Haku pilottiin on päättynyt! Kiitos kaikille kiinnostuneille ja pilottiin osallistuneille! 


 


Olemme pian julkaisemassa uutta firmware-päivitystä Zyxel VMG3625-T20 -mallin reitittimeen. Haluamme kuulla uuden ohjelmistopäivityksen toimivuudesta käytännössä, joten testaajana raportoit meille havainnoistasi ja käyttökokemuksistasi.


 


Ilmoittauduthan nopeasti mukaan lähettämällä minulle (@SannaMKoo) yksityisviestin täällä Yhteisössä. Yksityisviestiin sinun ei tarvitse laittaa asiakastietojasi, pelkkä tieto halustasi osallistua riittää! Paikat pilottiin täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä, ja tiedon mahdollisesta osallistumisestasi lähetän sinulle myös yksityisviestitse. Saat tiedon myös jos et tällä kertaa mahtunut pilottiin mukaan.


 


Voit hakea testaukseen mukaan perjantaihin 6.9. klo 18 saakka!


 


Edellytykset testaajalle


 


Edellytyksenä pilottiin osallistumiselle on meiltä hankitun Zyxel VMG3625-T20 -mallin aktiivinen käyttö Telian Yhteys kotiin -laajakaistaliittymällä. Laite voi olla käytössä sinulla ADSL-, VDSL-, tai ethernet-yhteydellä, sillä ei ole testauksessa väliä. 


 


Pystythän myös olemaan pilotissa mukana muutaman viikon ajan. Raportoit huomioistasi ja jaat käyttökokemuksiasi täällä Yhteisössä erillisessä suljetussa pilottiosiossa. Sinun tulee olla siis myös Yhteisömme jäsen osallistuaksesi testaukseen.


 


testaus käytännössä


 


Käytät nettiyhteyttäsi ja reititintäsi samalla tavalla kuten tähänkin asti. Ohjelmistopäivitys pitää sisällään muun muassa seuraavanlaisia muutoksia:


 



  • Tietoturvakorjauksia ja –parannuksia

  • Laitteen sisäisiä toimintoja optimoitu

  • 2.4GHz ja 5GHz langattomien verkojen toimintaa korjattu

  • ADSL ja VDSL toimintojen parannuksia

  • QoS toimintoja korjattu

  • Parental Control toimintoja korjattu

  • Kokonaan uudistettu Web-hallintakäyttöliittymä


Olisi siis hienoa, että pilotin aikana pystyisit mahdollisuuksien mukaan kiinnittämään huomiota näihin ominaisuuksiin.


 


Testauksen eteneminen


 


Haku pilottiin käynnistyy samantien, ja saatuasi tiedon osallistumisesta sinut lisätään suljettuun pilottiryhmään muutaman päivän kuluessa. Pilotin starttaamme heti ensimmäisten osallistujien lisäyksestä. Muutaman päivän välein otamme mukaan lisää testaajia kunnes osallistujamäärä on täytetty. Pilottiryhmässä apuna on (testaukseen osallistuvien lisäksi) Telian asiantuntijoita, jotka auttavat sinua koko pilotin ajan mieleen tulevissa kysymyksissä.


 


Tervetuloa mukaan, odotamme innolla pilotin aloittamista ja havaintoja testauksesta! :smileyhappy:


 



4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Ensimmäiset pilottilaiset ovat nyt ilmoittautuneet ja lisätty testaukseen mukaan. Lisää mahtuu vielä, joten ilmoittauduthan minulle mahdollisimman nopeasti yksityisviestitse! :smileyhappy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Vielä ehtii hyvin hakea mukaan! Hakuaikaa on tämän viikon perjantaihin 6.9. klo 18 saakka, ja testailla ehtii keskiviikkoon 11.9. saakka :smileyhappy: 

Moi! Kiinnostaisi päästä kokeiluun. Modeemi takkuillut 9kk ja tässä olisi haluttuja fixejä tarjolla. Kokenut käyttäjä, niin ei testailu haittaa. Miten voin hakeutua, vai onko liian myöhäistä?

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +15

Voi harmi, viimeinen ilmoittautumispäivä pilottiin oli perjantaina 6.9. @AnonyymiIsmo :smileysad:


 


Jos jotakin vielä testailuissa ilmenee, niin jatkamme pilottia ja lisään sitten sinut ehdottomasti mukaan :smileyhappy: Muussa tapauksessa ohjelmistopäivitys tulee piakkoin yleiseen jakoon!

Vastaa