peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57978 Jäsentä
161547 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Haemme testaajia uuteen mielenkiintoiseen pilottiin!

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Haemme testaajia uuteen mielenkiintoiseen pilottiin!

EDIT 16.2.2017: Ilmoittautuminen on nyt päättynyt. Kiitos kaikille Hymiö Onnellinen

 

Olemme kokeilemassa uutta tekniikkaa joka hyödyntää sekä kiinteää nettiä että mobiililaajakaistaa. Ja haluamme ottaa juuri sinut sitä kokeilemaan, haluamme kuulla koetko pilotoitavan tekniikan hyödylliseksi ja miten sitä voisi mahdollisesti vielä kehittää ja niin edelleen.

 

Testaajana saat

 

  • Hienon mahdollisuuden osallistua tuotekehitykseen, pääset luomaan jotain uutta!
  • Suoran väylän Soneran tuotetiimiin, keskustele ja vaikuta
  • Pilotin ajaksi toimitamme sinulle maksutta käyttöösi pilottimodeemin sekä mobiililaajakaistan

 

Edellytykset testaajalle

 

Uusien, teknisten asioiden testaaminen on sinulle mielekästä ja jaat mielelläsi tekemiäsi havaintoja yhdessä muiden testaajien kanssa. Sinulla tulee olla myös Soneran Kodin Netti ADSL-tekniikalla.

 

Jos tämä kuulosti hyvältä niin ilmoittaudu mukaan täyttämällä oheinen lomake.

 

**Linkki poistettu**

 

Pilotti Klaanin suljetussa osiossa

 

Perustamme tänne Klaaniin suljetun pilottiosion jonka kautta hoidamme viestinnän testaajien ja meidän välillä. Pilottiosiosta löydät kaiken tarvittavan infon ja siellä raportoit myös kaikista havainnoistasi. Osion kautta saat suoran yhteyden tuotetiimiimme ja sen asiantuntijoihin.

 

Ja koska pilotti toimii täysin täällä Klaani-yhteisössä niin se tarkoittaa myös sitä että sinun tulee olla Klaanin jäsen. Jos et vielä ole niin ei huolta, sinulla on silti mahdollisuus päästä mukaan ja sitä varten liity ensin jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan "Rekisteröidy"-linkin kautta tai klikkaamalla tästä.

 

Eteneminen

 

Hae mukaan nyt. Pilotti alkaa ~helmikuun puolessa välissä ja kestää maaliskuun loppuun asti. Testaajaksi valituille lähetämme Klaanin kautta yksityisviestin jossa kerromme pilotista vielä tarkemmin. Kuin myös pilotin tarkan aloituspäivän.

 

Toivottavasti innostuit pilotistamme, tästä tulee makee juttu. Ja jos tiedät sopivan tuttavan tähän niin vinkkaa pilotistamme myös hänelle Hymiö Onnellinen

 

Innokkaana pilottia ja yhteistyötä odotellen Hymiö Onnellinen

 

Laajakaistapilotti.jpg

34 Kommentit
Kunniajäsen
Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta, mutta olen vaihtanut ADSL:stä 4G:hen, koska 4G omassa käyttöpaikassa on paljon vakaampi ja nopeampi. ADSL pätki usein ja nopeudet 24M liittymässä olivat loppuaikoina 10M luokkaa, vaikka vuosia takaperin toimi huomattavasti paremmin. Upload-nopeus oli myös iso syy 4G:hen siirtymisessä, esim. valokuvien lataus pilveen oli aika tuskaista sillä ADSL:n 0,8M upilla... Mutta vielä löytyy teidän modeemit ja vehkeet, en tiedä oletteko kytkeneet puhelinkeskuksesta liittymää fyyysisesti irti, mutta testaan kyllä mielelläni jos haluatte ADSL:n aktivoida pilotin ajaksi.
Yhteisömanageri

Oijoi @jessenic, nyt heitit pahan. En uskalla luvata mitään mutta hyvä kun otit asian esiin, täytähän lomake niin kuutioimme asiaa. Kenen kuparit siellä muuten on?

Kunniajäsen

@TeroRePosti- ja lennätinlaitoksen kuparit on 😄

 

Eli Soneran nykyisin. Mutta joo, täytin lomakkeen.

Yhteisömanageri

Jepulis, kiitos. Pidän sinut mielessä ja juttelemme asiasta.

 

Ja hey, jos kaveripiirissä on sopivia ja halukkaita testaajia niin laittakaahan vinkkiä menemään. Tästä tulee hieno ja mielenkiintoinen pilottiHymiö Onnellinen

Vakiokalustoa ☆

Itsekin vaihdoin kiinteään kaistan 4G:ksi kun rupesi hinta ja nopeus olemaan 4G:ssä paljon parempi.

Kunniajäsen

@TeroRe Jos tämä pilotti on mitä luulen sen olevan, niin olen kyllä valmis ADSL-liittymästä jotain maksamaankin pilotin ajan, 24kk määräaikaisuutta en tahdo tosin.

Yhteisömanageri

Ool rait @jessenic, pointti huomioitu. En lupaa tosiaan kuitenkaan vielä mitään tässä vaiheessa Hymiö Onnellinen

Rekisteröitynyt ☆

Moi

Minäkin olen vaihtanut Adsl liittymäni 4G liitymään. Soneran kuparit löytyy ja haluukkutta mukaan olisi.Adsl modeemi on palautettu teille.

laitanko hakemusta tulemaan?

Yhteisömanageri

@Isotopi haemme testaajia joilla on Soneran ADSL-yhteys, kriteerit eivät ikävä kyllä täyty. Kiitos mielenkiinnosta kuitenkin Hymiö Onnellinen

Kommentaattori

@TeroRe olen kiinostunut pilottitestauksesta. Olen tavallinen netinkäyttäjä enkä mikään supernörtti, haittaako? Tuolla mainittiin myös mahdollisista ongelmista, jos yhteys kotona on kauan poikki olen ongelmissa Hymiö Surullinen 

Yhteisömanageri

Morjesta @jarikuok ja tervetuloa Klaaniin Hymiö Onnellinen

 

Mukava kun kysyit ja voin kertoa että todellakin riittää että olet tavallinen käyttäjä Hymiö Onnellinen Riittää, että sinulla tosiaan on Kodin netti ADSL-tekniikalla ja olet kiinnostunut testaamisesta ja raportoimisesta täällä Klaanissa (raportointi tarkoittaa siis keskustelua täällä).

 

Näkisin, että tässä pilotissa mahdolliset ongelmat eivät tuo ongelmia netin käyttöön, ainakaan pitkäaikaisia. Jos ongelmia ilmenee, kuten piloteissa joskus voi olla (siksi niitä järjestetään että saadaan hiottua palvelu toimivaksi), niin ne ilmenevät jollain toisella tapaa.

 

Joten kyllä, täytä ehdottomasti ilmoittautumislomake ja jos tiedät tuttavapiiristäsi sopivia testaajia niin vinkkaa tästä myös heille Hymiö Onnellinen

Kommentaattori

@TeroRe täytin ilmoittautumislomakkeen. Tuttavapiiristä en osaa sanoa keitä on enää lankayhteyden käyttäjiä. Itse vielä vanhanaikaisena uusin sopimuksen kahdeksi vuodeksi. Talossakin on käytössä sekä langallista että langatonta tekniikkaa...

Yhteisömanageri

@jarikuok, hienoa. En sanoisi langallisia yhteyksiä vanhanaikaisiksi, niillä on edelleenkin paikkansa kodin ykkösyhteytenä tasaisen nopeutensa ja pienten vasteaikojensa ansiosta. Minäkin uusin juuri oman sopimukseni, muuton yhteydessä. Ja meilläkin on käytössä myös langatonta ja langallista tekniikkaa, sulassa sovussa keskenään Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

Kuinka monta testaajaa pilottiin valitaan?

Kommentaattori

Terve.

Minulla on 24 M Soneran langallinen adsl-liittymä ja sen kautta Viihde-paketti.Sopiiko tähän?

Velho

Soneran vastausta odotellessa @howardstern kannattaa varmaan vaan ilmoittautua suoraan mukaan, samoin kuin @gustav17 . Varsinkin kuin näin mielenkiintoinen pilotti on alkamassa ja pääsee antamaan suoraa palautetta tuotteista vastuussa oleville henkilöille.

Yhteisömanageri

@howardstern, tähän pilottiin osallistuu jengiä myös talon sisältä ja kaikenkaikkiaan testaajia haetaan muutama kymmenen. Kokonaismäärä on vielä vähän auki Hymiö Onnellinen Kuten Purnipsi kirjoitti niin laitahan ilmolomake tulemaan!

 

@gustav17, kyllä kyllä! Joko täytit lomakkeen? Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

Olenkin jo ilmottautunut ja kysyin vain ihan uteliaisuuttani Hymiö Silmänisku

Vakiokalustoa

Kelpaisiko VDSL2-yhteys pilottiin? Sehän ei ole ADSL. Hymiö Silmänisku Jos kelpaa niin, voin täytellä ilmon.

Yhteisömanageri

Hyvä hyvä @howardstern Hymiö Onnellinen

Nyt täytyy sanoa @Leonita että en tiedä sanoa. Tietty tärkeä kollega on lyhyellä lomalla niin en pääse varmistamaankaan asiaa. Tehdäänkö niin että ilmoittaudu mukaan joka tapauksessa, varmuuden vuoksi Hymiö Onnellinen

Uusi jäsen

Laitoin myös hakemusta, vaikka löytyykin tällä hetkellä Vdsl-tekniikan kaista

Herrasmies

Muuten kuulostaisi houkuttelevalta testiltä, mutta Soneralla ei ole tarjolla tähän osoitteeseen ADSL-yhteyttä Hymiö Onnellinen

Uusi jäsen

kotona löytyy molemmat, adsl ja 4g. Olisi hienoa, jos voisi kytkimen/modeemin kautta rinnastaa nämä liittymät ja saisi molempien hyödyn (4g kaistan kapasiteetin ja adsl vasteajat, eikä tarvitsisi itse kikkailla erinäisten ohjelmien ym välillä)
Noh, kävi miten kävi, hakemus on laitettu. Olisi kiva päästä mukaan.

Yhteisömanageri

Tiedoksi pilotin aloittamisesta:

Emme ole vielä käyneet läpi ilmoittautuneiden listaa mutta todella mukava huomata että kiinnostuneita on paljon Hymiö Onnellinen Vielä kerkeää ilmoittautumaan jos et ole vielä sitä tehnyt.

 

Reitittimet saapuvat meille tällä viikolla joka tarkoittaa sitä, että pilotti käynnistyy ensi viikolla. Laitamme viestiä privalla kaikille ilmoittautuneille valinnasta/ei valinnasta, arviolta tämän viikon keskiviikkona tai torstaina.

Yhteisömanageri

Lähetin juuri viestiä pilottiin valituille, tsekatkaahan YV-boxinne Hymiö Onnellinen Kolme ilmoittautumista oli sellaista, että niissä ei ollut toimivaa nimimerkkiä joten heille on lähetetty sähköpostia.

 

Poistin ilmoittautumislinkin blogista.

 

Kiitos paljon kaikille ilmoittautuneille Hymiö Onnellinen

Uusi keskustelija

Laitteet tuli jo ja nyt mielenkiinnolla odotellaan, että saadaan käyttöön Hymiö Onnellinen

Yhteisömanageri

Jep, tuli myös minulle. Arvioisimme, että avaamme pilottiosion ja josta siis löytyy mm. ohjeet, noin 1-2h sisällä Hymiö Onnellinen Privaa on tulossa kun ollaan valmista.

Telialainen

Laitteet saapuneet, oli helppo ottaa käyttöön.

Yhteisömanageri

Ok, hyvä kuulla Hymiö Onnellinen

 

Kuten viestissäni kerroin, odottakaa kuitenkin hetki kunnes saatte toisen viestin ja pääsyn mm. ohjeisiin Hymiö Onnellinen

 

@JariRi

Tutustumassa ☆

Joo paketti just tuli

Tutustumassa

Pääsisikö tähän vielä mukaan? Löytyy sekä ADSL että 4G jo valmiiksi ja kyseessä on asia josta olen antanut lukuisia kertoja palautetta asiakaspalveluun jo vuosien ajan.

Ex-telialainen

@Werasd Ilmoittautuminen päättyi 16.2. ja testaajat on ehditty jo valitsemaan. Ikävä kyllä enää ei ehdi mukaan.

Kommentaattori

Miten tämä asia nyt on edennyt? Onko tulossa yleiseen myyntiin ollenkaan?

Yhteisömanageri

@positroni isossa kuvassa asia on edennyt hyvin. Olemme tämän ulkoisen testipilotin jälkeen testailleet palvelua vielä myös sisäisesti, testit ovat meillä käynnissä parhaillaankin. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pääsemme kertomaan uutisia lähiviikkojen aikana 😊