Kutsu: Haemme testaajia uudelle matkapuhelinpalvelulle


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10285 kommenttia


 


 


***Muokkaus 27.8. Haku on nyt päättynyt, kiitos kaikille mielenkiinnosta. Seurailehan sähköpostiasi, lähetämme sinne viestin kaikille valituille 31.8. mennessä.***


 


Olemme tuomassa markkinoille jotain uutta ja ainakin meidän mielestämme tosi hienoa 🙂 Ennen palvelun lanseeraamista haluamme testata sitä kanssasi sekä kuulla, mitä mieltä olet rakentamastamme palvelusta, soveltuuko se käyttöösi ja mitä siinä olisi mahdollisesti vielä parannettavaa.


 


Jos kiinnostuit niin hae mukaan, löydät ilmoittautumislomakkeen jutun lopusta. Palvelu on tällä hetkellä beta-vaiheessa ja mielellämme kertoisimme siitä lisää jo nyt mutta emme halua paljastaa tässä vaiheessa vielä enempää. Kerromme toki palvelusta lisää testaajiksi valituille :)


 


Edellytykset testaajalle


 



  • Sinulla on aito halu ja mahdollisuus osallistua syyskuu-joulukuun välisenä aikana tuotetestaamiseen sekä havaintojen raportoimiseen ja kokemuksien jakamiseen täällä Telia Yhteisössä, suljetussa pilottiosiossa yhdessä muiden testaajien sekä pilottityöryhmän kanssa

  • Sinulla on meidän matkapuhelinliittymä, joka on henkilökohtaisessa omistuksessasi (ei siis yritysliittymä)

  • Sinulla on iOS- tai Android-puhelin

  • Sinulla on Visa- tai MasterCard-luottokortti

  • Olet Telia Yhteisön jäsen. Jos et ole vielä jäsen niin liity mukaan nyt, se käy parissa minuutissa


 


Tuotetestaajana saat


 



  • Mahdollisuuden kokeilla ja testata jotain täysin uutta, ensimmäisten joukossa!

  • Suoran väylän tuotekehitykseemme, pääset vaikuttamaan palvelun tuotekehitykseen sekä tulevaisuuteen

  • Testattavan palvelun maksutta käyttöösi pilotin ajaksi. Tietyin rajoituksin


 


Mitä tuotetestaus tarkoittaa käytännössä


 



  • Käytät omaa puhelintasi aivan kuten tähänkin asti. Samalla käytät nyt testattavaa palvelua, jopa huomaamattasi

  • Kerrot aktiivisesti kokemuksistasi ja havainnoistasi pilottitiimin asiantuntijoille sekä muille testaajille täällä Yhteisössä tai suoraan testattavassa palvelussa

  • Nyt testattava palvelu on betavaiheessa. Olemme testanneet palvelua sisäisesti mutta meiltä on voinut jäädä jotain huomaamatta joten voi olla, että törmäät pilotin aikana ongelmiin. Jos niin käy niin nämä ratkaistaan kanssasi suoraan testattavassa palvelussa palautteesi perusteella


 


Toimi nopeasti


 


Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan 26.8.2018 mennessä. Ilmoitamme valinnasta testaajiksi valituille sähköpostitse 31.8.2018 mennessä. Jos tulet valituksi niin avaamme sinulle pääsyn Yhteisön suljettuun pilottiosioon, josta löydät tietopaketin testattavasta palvelusta sekä ohjeet, miten saat palvelun käyttöösi.


 


Testaamista kanssasi innolla odottaen


 


Telian tuotekehitystiimi


12 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Salaperäistä kieltämättä :smileyvery-happy:

Nyt on lomake täytetty☺️ olis voinut edes hiukan valaista asiaa. On mikä hyvänsä niin tuskin tulee käyttöön, maksaa kuitenkin ja kannan rahaa jo ihan kiirettästi teille joka kuukausi. 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Hienoa @Markus9, kiitos kun hait mukaan. Älähän kuule vielä sano, voi hyvinkin olla että tykkäät paljon ja palvelu jää käyttöön ?


 


Tästä olisi mukava kertoa enemmän näin etukäteen mutta haluamme pitää verhoa edessä vielä jonkin aikaa. Testaajille toki kerromme mistä on kyse, eihän sitä muutoin voi testailla ?

Tuo on varmaan taas joku maksamiseen liittyvää testausta, tuskin tuossa muuten mitään maksukortteja kysytään. (Telia Pay) ?

Kunniamerkki +6

 Kysyisin vielä  tarkennusta tuohon vaatimukseen Sinulla on Visa- tai MasterCard-luottokortti, että onko vaatimuksena tosiaan luottokortti, pelkkä pankkikortti (debit) ei riitä?

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@Mika992 vaatimuksena on nimenomaan luottokortti. Ainakin alkuvaiheessa, myöhemmin saattaa olla mahdollisuus myös muihin kortteihin.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei @Mika992!


@TeroRelta saamani tiedon mukaan vaatimuksena on tässä vaiheessa pilottia nimenomaan luottokortti eli debit ei riitä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +10

Täytin tuon lomakkeen vaikka onkin yritysliittymä, meni ohi tuo maininta kiireellä selatessa.

Ihmettelen, miksi jo pilottivaiheessa (oletus, että maksuton) luottokorttitiedoilla on merkitystä. Täytin jo lomakkeen, mutta lähettämättä jäi... 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

@jessenic kiitos kun kerroit, otamme sinut pois listalta.


 


@Aneeka yllä olevassa kutsussa sanotaan näin:


 



@TeroRe@  kirjoitti:

 


 


Tuotetestaajana saat


 



  • Testattavan palvelun maksutta käyttöösi pilotin ajaksi. Tietyin rajoituksin




Eli kuten ounastelit niin pilotti ja palvelu on maksuton mutta ei kuitenkaan ihan kaikissa tilanteissa. Haehan mukaan jos olet kiinnostunut,  en näkisi tätä asiaa ongelmana.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Haku päättyi viime yönä, kiitos paljon kun hait mukaan. Hakuaika oli poikkeuksellisen lyhyt ja toisaalta salaisuuden verho on vielä pilotin päällä, näistä huolimatta saimme pilottiimme todella paljon hakijoita joka on hieno homma.


 


PIlotti etenee nyt siten, että muodostamme hakijoiden joukosta pilottiitiimin ja lähetämme heille sähköpostia 31.8. mennessä.


 


Tästä tulee hienoa :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

Pilottitiimi on muodostettu ja mukaan valituille on lähetetty tietoa pilotin starttauksesta, joka käytännössä tapahtuu siis ensi viikolla. Lähetimme viestin juuri äsken myös heille, jotka eivät tulleet valituksi mukaan juuri tähän pilottiin.


 


Yhteisössä testaillaan ja kehitellään jatkuvasti kaikkea uutta. Jos tuotetestaus kiinnostaa niin olehan kuulolla :)

Vastaa