Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Herbalisti ja MiskaMH.jpg

 

 

***

Edit 12.3.

 

Kiitos paljon kaikille osallistuneille! Voittajat on arvottu ja he ovat:

 

@oireiska 

@linneannaa 

@feher 

 

Onneksi olkoon voittajille Hymiö Onnellinen

Herba & Miska loivat eilen nimimerkin @ministeissi89 jolla he tekivät nämä kaksi kyssäriä:

 

Jos missasit tämän skaban niin tsekkaa kuitenkin meidän varsinainen pääkisamme, jossa haemme 5G Laitelähettiläitä yhdessä OnePlussan kanssa. Skaba jatkuu 29.3. asti.

 

***

 

Herbalisti ja MiskaMH reggasivat sisään Yhteisöön ja kävivät piilottamassa tänne kaksi kysymystä, joihin kaipaavat teiltä apua. Etsi kysymykset ja auta heitä niin olet mukana Bullets Wireless 2 -kuulokkeiden arvonnassa (arvo 99€). Arvomme yhteensä 3kpl kuulokkeita kaikkien Herbalistia ja MiskaMH:ta auttaneiden kesken.

 

Emme paljasta etukäteen heidän luomaansa nimimerkkiä, tehtäväsi on löytää se täältä Yhteisöstä ja vastata heidän kysymyksiinsä. Vinkkinä kuitenkin, että kysymykset löytyvät Laitteet-osiosta. Skaba on kaikille Yhteisön jäsenille, jos et ole vielä jäsen niin voit liittyä maksutta mukaan sivun oikeasta yläreunasta löytyvän Kirjaudu-linkin kautta.

 

Sinulla on etsimis- ja vastausaikaa torstaiaamuun 12.3. kello 0900 asti. Tämän jälkeen tsekkaamme vastaukset ja arvomme voittajat. Samalla kun julkistamme voittajat julkaisemme myös Herban ja Miskan käyttämän nimimerkin.

 

Onnea skabaan!

 

Ps. Lue tämän skaban säännöt klikkaamalla Lue lisää -painiketta.
Ps.s Tutustu myös varsinaiseen pääkisaamme, jossa haemme OnePlussan kanssa 5G Laitelähettilästä.

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Löydä Herbalistin ja MiskaMH:n piilottamat kyssärit ja voita Bullets Wireless 2 -kuulokkeet


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 11.3. – 12.03.2020 kello 0900 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintoina arvotaan kolme (3) kappaletta Bulletts Wireless 2 -kuulokkeita (arvo 99 €), yhdet kuulokkeet per voittaja.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua etsimällä Herbalistin ja MiskaMH:n Telia Yhteisöön piilottamat kysymykset ja auttamalla heitä kysymyksissään. Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että vastaus on kirjoitettu Herbalistin ja MiskaMH:n kysymyksen perään tai jatkoksi (samaan keskusteluketjuun).

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 12.3.2020 kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken. Voitosta ilmoitamme yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta 12.3. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 11.03.2020

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Loyda-Herbalistin-ja-MiskaMH-n-piilottamat-kyssarit-skaba/ba-p/202203
Linkki kopioitu
2 kommenttia 👇
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Kiitos paljon kaikille osallistuneille!

 

Voittajat on arvottu ja olemme ilmoittaneet heille voitosta yksityisviestillä. Joten jos osallistuit skabaan niin käy kurkkaamassa yksityisviestisi 🙂 Kun olemme heidät tavoittaneet niin julkistamme täällä vielä heidän nickinsä sekä Herban ja Miskan käyttämän nickin.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Voittajat on nyt tavoitettu ja he ovat:

 

@oireiska 

@linneannaa 

@feher 

 

Onneksi olkoon voittajille 🙂

Herba & Miska loivat eilen tosiaan nimimerkin @ministeissi89 jolla he tekivät nämä kaksi kyssäriä:

Jos missasit tämän skaban niin tsekkaa kuitenkin meidän varsinainen pääkisamme, jossa haemme 5G Laitelähettiläitä yhdessä OnePlussan kanssa. Skaba jatkuu 29.3. asti.

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.