Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65040
Kirjoituksia 176742

Treffit_1260x768.jpg

 

Suomalainen startup-yritys Fair ja Sonera lanseerasivat Slushissa maailman ensimmäisen vertaisvakuutuksen. Mobiilisovellus Fair korvaa sen, mitä tavallinen vakuutus ei, kuten pienemmät vahingot ja omavastuut.

 

Vertaisvakuuttaminen on sitä, että yksi palvelun käyttäjistä kertoo, millainen vahinko on tapahtunut ja muut käyttäjät päättävät saako hän korvausta.

 

Jos menet treffeille, eikä toinen osapuoli ilmestykään paikalle, Fair voi korvata pahoittuneen mielesi. Harmittaahan moinen. Palvelu voi korvata  myös surkean loman tai epäonnistumisen aiheuttaman harmituksen. Sinun tarvitsee vain ottaa kuva tapahtuneesta ja kertoa 300 merkillä palvelun muille käyttäjille, mitä tapahtui.

 

Fair voi korvata myös autovakuutuksen omavastuuosuuden, mobiililaitteen vakuutuksen omavastuuosuuden ja rikkoutuneet urheiluvälineet. Fair-sovelluksen lataaminen on maksutonta, ja palvelun hinta on 0,70–1,90 euroa kuukaudessa.

 

Elämässä sattuu ja tapahtuu. Fair-vertaisvakuutus korvaa sen, mitä tavallinen vakuutus ei, jopa huonon onnen. Minkä tapahtuman sinä haluaisit vakuuttaa?

 

Lataa Fair AppStoresta.

 

 

Lue lisää aiheesta:

 

Fair siirtää autovakuutuksen omavastuun historiaan