Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

 

datajehu.jpg 

 

 

Suomalaiset nuoret käyttävät yhä enemmän dataa mobiiliverkon kautta

 

Tutkimuksemme mukaan alle 25-vuotiaat täysi-ikäiset käyttävät noin 30 gigaa dataa kuukaudessa, joka on kolme kertaa enemmän kuin muilla. 
Toisin kuin herkästi kuvitellaan, puheluiden ja viestien määrä ei taasen nuorilla eroa merkittävästi meidän muiden tavan tallaajien käyttömääristä. 

 

Viuhuuko sinulla data ammoisia määriä kuukausittain? Ovatko käyttömääräsi ihan toisissa sfääreissä? 

 

Haussa tyyppi, joka käyttää eniten mobiilidataa! 
Jaa kommenteissa joulukuun käyttömääräsi 18.2 mennessä. Ota siis kuvankaappaus esimerkiksi puhelimen datalaskurista tai laskun datamäärästä ja lisää kommentiksi niin olet mukana.
Julistamme sinut Yhteisön Data-Jehuksi vuoden 2018 ajaksi, mikäli käyttömääräsi ylittävät muiden määrät. Eli siis, saat yhteisöön arvonimen Data-Jehu, jota ei kenelläkään muulla ole. 🙂 

Ole rehti ja rehellinen, ja kerro rohkeasti käytöstäsi, vaikka jollakin olisi korkeammat tai pienemmät määrät kuin sinulla. 
Kisa alkakoon! 

tyyppi.png


Mobiiliyhteyksien rinnalla kiinteiden yhteyksien merkitys kasvaa ihan yhtä lailla

 

”Investoimme jatkuvasti kuituverkon rakentamiseen. Tulevaisuudessa järeä kiinteä verkko kasvattaa merkitystään ja kuluttajille tämä näkyy nopeina langattomina wifi-yhteyksinä kotona. Verkkoyhteyden pitää riittää kaikkien perheenjäsenten käyttöön esim. pelaamiseen ja 4K-kuvan suoratoistoon”, kertoo Petri Lindqvist.

Datayhteyksien kasvavan käytön edetessä törmää myös ilmiöön, jossa nuoret investoivat hintaluokissa kalliimmanpuoleisiin laitteisiin. Joulukuun top 3 -laitteet alle 25 -vuotiaiden hyppysissä ovatkin seuraavat: 

1.Apple iPhone X

2.Huawei Honor 9

3.Samsung Galaxy S8

Koko artikkelin datasta ja sen perusteella tehdystä tutkimuksesta voit lukea täällä

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Oletko-sina-Yhteison-Data-Jehu/ba-p/162985
Linkki kopioitu
17 kommenttia 👇
Tietoa kirjoittajasta
Yksi Yhteisön Neuvonantajista. Somehommia tehnyt Soneralla/Telialla vuodesta 2012 saakka. :) Enemmän infoo löytyy --> bit.ly/1AlERTh