peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
53004 Jäsentä
152300 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Osto-opas: Varavirtalähteet

Moderaattori
Moderaattori

Osto-opas: Varavirtalähteet

Varavirtalähteet.pngVaravirtalähteestä lataat puhelimeesi lisävirtaa esim. matkoilla

Powerbankit eli varavirtalähteet ovat hupenevan akun pelastajia. Ne kulkevat helposti mukana ja niillä pidät puhelimen tai tabletin ladattuna, olit sitten bussissa, metsäretkellä tai laskettelurinteessä. Kaupat ovat pullollaan eri kokoisia, muotoisia ja eri teholla varustettuja powerbankkeja, joten tässä infoa mitä kannattaa huomioida tätä arjen pelastajaa ostettaessa.

 

Millaiseen käyttöön ja kenelle

 

Kenelle olet hankkimassa varavirtalähdettä, tuleeko se itselle vai kenties lapsen käyttöön? Nuoremmalle väelle riittää todennäköisesti pieni, näppärä, taskuun mahtuva varavirtalähde, jolla voi ladata yhtä puhelinta kerrallaan. Markkinoilla on kivan värisiä ja muotoisia powerbankkeja, joita kehtaa esitellä kaverillekin.

 

Jos olet ostamassa laitetta omaan käyttöön, mieti mitä laitteita haluat sillä ladata ja onko tarvetta ladata kenties useampaa laitetta samanaikaisesti. Vietätkö pidempiä aikoja esim. sähköttömällä mökillä, jossa puhelinta tai tablettia täytyy ladata useammankin kerran? Entä onko varavirtalähteen koolla tai muodolla väliä. Täytyykö sen mätsätä puhelimesi väriin, mahtua taskuun tai onko tällaisilla asioilla ylipäätään sinulle merkitystä.

 

Valikoimaa riittää ja jokaiseen tarpeeseen löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Markkinoilta löytyy kevyitä, satunnaiseen käyttöön soveltuvia varavirtalähteitä, erityisesti ulkokäyttöön suunniteltuja powerbankkeja, jotka kestävät paremmin iskuja ja kolhuja sekä useamman laitteen samanaikaiseen lataukseen soveltuvia isompia ja tehokkaampia laitteita. 

 

PNY_powerbank.pngPNY Outdoor Powerbank 7800 mAh on erityisesti ulkokäyttöön soveltuva varavirtalähde

 

Onko varavirtalähteiden teholla merkitystä

 

Powerbankkeja myydään eri tehomerkinnöillä ja asiaan perehtymättömänä niitä voi olla hieman hankala ymmärtää. Ampeerit, milliampeeritunnit ja voltit vilahtelevat laitteiden kuvauksissa. Huomio kannattaa kiinnittää laitteen kokonaistehoon, milliampeerituntiin eli mAh -merkintään. Mitä isompi tuo luku on, sitä tehokkaammasta varavirtalähteestä on kyse. Tabletit tarvitsevat latautuakseen tehokkaamman laitteen, joten sitä varten kannattaa kokonaistehoja olla vähintään 8000 mAh verran. Puhelimelle puolestaan riittää vähempitehoinen varavirtalähde.

 

Ota huomioon myös nämä

 

Koska kyseessä on akku, se ei luonnollisestikaan tykkää vedestä, liiasta kuumuudesta tai kylmyydestä. Jotkut varavirtalähteet on tehty erityisesti ulkokäyttöön, joten jos latailet laitteita pääasiassa ulkona, suosittelen hankkimaan juuri sellaiseen käyttöön soveltuvan laitteen. Pakkaskelillä lataaminen on hitaampaa ja jos laitetta käyttää samaan aikaan, hidastuu lataaminen entisestään. Kaikkein nopeimmin puhelin ja tabletti latautuvat lentotilassa. Muista myös että vaikka varavirtalähde olisi käyttämättä pidempään, hupenee siitä silti virta itsestään. Se kannattaakin ladata ajoittain vaikka käyttöä ei olisikaan.

 

Matkalle lähdettäessä varavirtalähteet tulee pakata aina käsimatkatavaroihin. Ruumaan niitä ei saa koskaan laittaa. Voit ottaa niitä lennolle mukaasi enintään 2 kpl ja niiden teho ei saa ylittää 27 000 mAh. Säännöt ja rajoitukset ovat aina lentoyhtiökohtaisia, joten ne voivat vaihdella lentoyhtiöittäin. Suosittelenkin varmistamaan asian suoraan lentoyhtiöltä ennen matkalle lähtöä.

 

Verkkokaupastamme löydät eri käyttöön sopivia varavirtalähteitä. Tällä hetkellä myynnissä olevat mallit ovat:

 

1 Kommentti

Kyllä kätevästi saa lisävirtaa puhelimeen ja tablettiin noilla varavirtalähteillä Hymiö Silmänisku

Itsellä ollut nyt Vartan power bank (18200 mAh lsd-näytöllä) käytössä ja oli lentokoneessakin mukana viime vuonna käsimatkatavaroissa.

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Power-Bank-kateva-laite-jos-ei-sahkovirtaa-ole-saatavilla/ba-p/128... Hymiö Erittäin onnellinen