Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

keskittäjän edut Telialta.jpeg

 

Palveluiden keskittämisestä puhutaan paljon, ja monesti siihen viitataan nimenomaan helppouden kautta. Ja mikäs sitä kieltämäänkään! Onhan se ensisijaisesti helppoa, kun moni palvelu laskutetaan samalla laskulla ja sopimusten päivitykset onnistuvat yhdestä ja samasta paikasta. Mitä jos keskittäminen toisi mukanaan sinulle kuitenkin myös muutakin? Esimerkiksi edullisemmat hinnat ja lisäsisältöä arkeen.

 

Keskittäjälle pysyvästi edullisemmat liittymät

 

Keskittäminen on nyt paljon enemmän kuin yksi lasku. Kysyimme taannoin asiakkailtamme, mitkä asiakasedut ovat kaikista toivotuimpia ja halutuimpia. Ykkössijalle kyselyssämme ylsivät pysyvästi edullisemmat liittymät. Tästä syystä olemme uudistaneet keskittäjän etujamme, ja jatkossa tarjoamme pysyvästi edullisempia liittymiä myös muiden asiakasetujen lisäksi.

 

Miten tämä sitten käytännössä toimii? Selitetäänpä lisää!

 

Lähes jokaiselta löytyy tänä päivänä matkapuhelinliittymä. Lisäksi lähes jokaisessa taloudessa on myös nettiliittymä, yksi tai useampi. Kun puhelinliittymäasiakkaana keskität myös nettipalvelusi meille, olet oikeutettu saamaan uuden laajakaistayhteyden nyt viisi euroa edullisemmalla kuukausihinnalla. Olet samalla oikeutettu kaikkiin muihinkin asiakasetuihimme. Hankit sitten mobiilinetin tablettiin tai kiinteän laajakaistan kotiin, puhelinliittymäasiakkaana etuja saat kummastakin. Viiden euron etuhinta laajakaistasta huomioidaan myös niin päin, jos sinulla on meiltä tällä hetkellä kiinteä laajakaista, mutta puhelinliittymä vielä uupuu ja haluat keskittää sen meille. 

 

Huom! Jos sinulla on meiltä jo kumpikin; puhelin-sekä nettiliittymä, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme kartoittaaksemme tarkemmin vaihtoehtoja keskittäjän edun hyödyntämiseksi.

 

 

Keskittäjän etuhinnat nettiliittymistä

 

Puhelinliittymäasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada netti edullisemmalla keskittäjän hinnalla. Mobiilinetin asiakasetuhintoihin olet oikeutettu myös jos sinulla on meiltä kiinteä Yhteys kotiin -laajakaistaliittymä. Tässä sinulle vielä tarkempaa tietoa nettiliittymiemme keskittäjän hinnoista.

 

Liikkuva mobiilinetti

 

Puhelinliittymäasiakkaana ja/tai laajakaistaliittymäasiakkaana sinulla on mahdollisuus valita mobiilinetti moneen erilaiseen tarpeeseen edullisemmilla hinnoilla. Valitse laitenetti jos tarvitset nettiliittymän esimerkiksi valvontakameraan, riistakameraan tai koiratutkaan. Laitenetti on siinä kohtaa paras ja edullinen valinta, jos sinulla on laite jonka tarvitsee kytkeä nettiin Wi-Fin ulkopuolella ja siirrettävät tietomäärät ovat pieniä. Laitenetissä tiedonsiirtonopeus on vain matalampi, mutta muuten se toimii täsmälleen samoin kuin muutkin mobiililiittymät.

 

Jos nettiyhteys tulee käytettäväksi esimerkiksi tablettiin tai reitittimeen, mobiililaajakaista on siinä kohtaa paras valinta. Asiakasetuhintaan valittavanasi on mobiiliyhteys 100 Mbit/s tai 200 Mbit/s tiedonsiirron maksiminopeuksilla. Hintaan sisältyy myös iso datapaketti muualla EU-ja ETA-maissa reissatessasi, eli liittymää voit huoletta käyttää myös lomamatkoilla.  

 

Keskittäjän edullisemmat mobiilinettiyhteydet tukevat useimmiten tällä hetkellä vielä 4G-yhteyksiä. 4G-verkkomme väestöpeitto on lähes 100 prosenttia, mutta jos kuuluvuus mietiyttää, voit katsoa alueesi yhteyksiä kuuluvuuskartastamme. 5G-mobiililiittymät ovat keskittäjänetuhinnalla saatavilla yhdessä reitittimen kanssa, seuraavassa kappaleessa tästä mahdollisuudesta hieman lisää.

 

Reititin ja liittymä edulliseen yhteishintaan, sekä asiakasetuhintaiset laitteet

 

Monesta perheestä löytyy matkapuhelimien lisäksi myös tabletti ja tietokone, tai edes toinen näistä. Laitteiden määrä monesti kasvaa mitä enemmän perheessä on myös jäseniä, eli edullisuus ja helppous on tässäkin kohtaa valttia. Keskittäjänä saat etuja myös laitteista, sillä valikoimistamme löydät myös asiakasetuhintaisia laitteita. Lisäksi saatavillasi on myös pieni saippuapalan kokoinen reititin edullisella yhteishinnalla liittymän kanssa. Reititin on valittavissa myös 5G-yhteyksiä tukevana. Näiden etujen saaminen edellyttää meiltä puhelinliittymän tai kiinteän kodin netin asiakkuutta.

 

Jos laite on tarkoitus tulla esimerkiksi lapsen tai nuoren käyttöön, tai arvostat itse yksinkertaisuutta ja helppoutta ottaa laite mukaan minne vain, niin tabletti on silloin oikein hyvä valinta. Omasta mielestäni tabletti on paras laite nimenomaan viihdekäyttöön: sillä hoituu helposti somen selailu, TV-ohjelmien katselu ja mobiilipelien pelailu. Myös tabletit ovat saatavilla meiltä asiakasetuhintaisina hieman tavallista edullisemmin!  

 

 

mobiilinetti Telialta.jpg

 

Kodin laajakaista

 

Kuten ylempänä jo kerroinkin, puhelinliittymäasiakkaana saat uuden Yhteys kotiin -laajakaistaliittymän  edullisemmalla kuukausihinnalla. Keskittäjän etuhinta nettiyhteydestä on tällöin viisi euroa kuukaudessa.  Laajakaistasaatavuuden voit näppärästi tarkistaa nettisivuiltamme, ja siitä riippuen valittavanasi on nettiyhteys eri tiedonsiirtonopeuksilla. Oli laajakaistayhteys toteutettu kuitenkin millä tekniikalla ja nopeudella vain, keskittämällä saat säästöä vuosittain 60 euroa.

 

Suosituin nettiyhteys on Yhteys kotiin L, jonka maksiminopeus on 100 Mbit/s. Se riittää mainiosti koko perheen tarpeisiin, sillä yhteys riittää useammalle laitteelle yhtäaikaisesti. Tällä nopeudella hoituu varmasti niin etätyöt, verkkoluennot, pelit kuin suoratoistopalveluiden katselukin. Nopeus riittää myös pyörittämään UHD-tarkkuudella lähetettäviä ohjelmia.

 

Kodin laajakaista on aina hyvä valinta. Etenkin jos verkkoon on yhdistetty monia laitteita yhtäaikaisesti ja netti on päivittäin kovassa käytössä. Hyvänä nyrkkisääntönä nopeuden valintaan onkin, että mitä enemmän laitteita ja käyttäjiä, sitä nopeampi nettiyhteys kannattaa mahdollisuuksien mukaan valita. Yhteisön artikkelista löydät vielä hyvää lisäinfoa siitä, millainen laajakaistayhteys olisi sinulle se kaikista sopivin ratkaisu.

 

Eduista lisää sisältöä arkeen

 

Jo tämän artikkelin alussa mainitsin tekemästämme kyselystä, jossa selvitimme asiakkailtamme kiinnostavimpia asiakasetuja. Vastauksista välittyi myös edullisten hintojen lisäksi se, että monipuolisuutta eduissa selkeästi arvostettiin. 

 

Meillä on jo jonkun aikaa ollut saatavilla C More TV -suoratoistotuote asiakkaillemme etuhintaan. Riippuen omistamastasi liittymästä, saat C More TV:n kolmesta kuukaudesta aina jopa vuoteen asti veloituksetta. Maksuttoman etujakson jälkeen palvelun hinta on vain 4,95 euroa kuukaudessa. C More TV:n lisäksi asiakasetuhintaisia C More -tuotteita on paljon muitakin riippuen siitä, mitä perheessäsi tykätään katsella. Jos taloudessa asustaa myös penkkiurheilija, C More Total+ -suoratoistotuote on paras valinta.  Se pitää sisällään kaiken C Morelta näytettävän urheilusisällön, sekä lisäksi myös kaikki C Moren leffa-ja sarjasisällöt. Jääkiekkofanin mieltä lämmittää varmasti C More Hockey, jonka kautta näet kaikki C Moren jääkiekkosisällöt, sekä lisäksi myös leffat ja sarjat. Oli C Moren tuote siis mikä vain, löydät siitä varmasti katsottavaa ihan jokaiselle perheenjäsenelle. 

 

Myös erilaiset laite-edut ja -tarjoukset nousivat esiin kyselyssämme. Aikaisemmin mainitsemieni laite- ja liittymä -tarjousten lisäksi, liittymäasiakkaanamme olet oikeutettu pidennettyyn laitetakuuseen. Pidennetty laitetakuu jatkuu aina laitevalmistajan myöntämän takuuajan jälkeen 36 kuukauteen asti. Laitevalmistajan takuu riippuu tuotteesta, ja useimmiten se on 12-24 kk. Liittymäasiakkaanamme saat siis takuuaikaa pidennettyä parhaimmillaan jopa kaksi vuotta. Asiakkaillemme on myös räätälöity erilaisia laitetarjouksia ja muita kampanjoita, joista saat kuulla heti ensimmäisenä jos olet sallinut markkinointiluvat Minun Telian kautta. 

 

Konkreettista säästöä laskuihin

 

Konkretisoidaan keskittäjän edut vielä kuvitteellisen esimerkkiperheen kautta. Perheeseen kuuluu yksi aikuinen, sekä 7- ja 16-vuotiaat lapset. 

 

Taloudessa on yhteensä kolme puhelinliittymää, sillä nuorimmainenkin sai oman puhelimensa viime syksynä aloitettuaan koulun. Perheen esikoisella ja vanhemmalla on käytössään 5G-liittymä, nuorimmainen pärjää vielä mainiosti 4G-yhteyksillä. Matkapuhelimien lisäksi heillä on myös käytössään tabletti sekä kannettava tietokone. Tablettia käyttää etenkin nuorimmainen, sillä hän on innokas mobiilipelien pelaaja ja tykkää tabletilla katsella myös ajoittain piirrettyjä ja muita omia ohjelmiaan. Teinin läksyt ja vanhemman etätyöt hoituvat kannettavalla tietokoneella.

 

Perheellä on kotona käytössään Yhteys kotiin L -laajakaistapalvelu, jonka he saivat viisi euroa edullisemmin puhelinliittymäasiakkaana. Lisäksi he ovat hyödyntäneet tabletin ja liittymän yhteistarjouksen, jolloin he saivat uuden tabletin ja liittymän 29,90 euron yhteishinnalla. 5G-puhelinliittymään päivittäminen on myös mahdollistanut heille C More TV -suoratoistopalvelun vuodeksi maksutta. Kaiken kaikkiaan nämä ratkaisut ovat perheelle tuoneet säästöä vuodeksi yli 200 euroa. Toki keskittäminen on tuonut mukanaan myös ajan säästöä, sillä kaikki asiakkaan palvelut veloitetaan samalla laskulla.

 

Teliam asiakasedut.jpg

 

Yllä oleva esimerkkiperhe on kuvitteellinen, mutta tilanne voisi hyvinkin olla myös aito. Nykypäivänä yhä harvemmalla on tosiaan vain matkapuhelinliittymä, joten miksi loppujakin palveluja ei keskittäisi yhteen ja samaan paikkaan?

 

Millaisia etuja sinä eniten arvostat?

 

Lue lisää:

 

 
SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Palveluiden-keskittaminen-Monipuolisia-etuja-ja-pysyvasti/ba-p/233878
Linkki kopioitu
10 kommenttia 👇