Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62856
Kirjoituksia 171822

Seniorit hoi! Osallistu kyselyyn ja vaikuta Seniorit somessa -blogisarjan sisältöön!

Moderaattori

Seniorit hoi! Osallistu kyselyyn ja vaikuta Seniorit somessa -blogisarjan sisältöön!

Some on monelle eläkeläiselle hirveän tärkeä henkireikä. Uutena asiana saattaa pelottaa ja käyttäminen tai sen aloitus on usein ison kynnyksen takana. Uuden opettelu ei ole enää niin helppoa; vaikka ajatus kulkisi niin tekninen sanasto tuo omat haasteensa. Laitteiden kokokin vaikuttaa käyttömukavuuteen; pienikokoisia näppäimiä on hankala painella tai pieneltä näytöltä vaikea tekstiä lukea.

Osalle senioreista netti on tärkeä henkireikä ja yhteydenottokanava sukulaisiin ja ystäviin.Osalle senioreista netti on tärkeä henkireikä ja yhteydenottokanava sukulaisiin ja ystäviin.

Suomalaisista 16 - 24 -vuotiaista suomalaisista miltei jokainen käyttää nettiä. Yli 75-vuotiaista netti on tuttu ainoastaan noin kolmellekymmenelle prosentille. Yksi syy on paljon keskusteluissa nyt esille nousseet tietoturvariskit ja yksityisyyden suojaaminen. Nettiä pyritään enemmänkin välttämään virheiden ja vahinkojen estämiseksi. Tosiasia on kuitenkin se, että netissä on aivan turvallista surffailla ja hoitaa päivittäisiä asioita, pitää yhteyksiä tuttaviin ja sukulaisiin, kun vain tapa on oikea.

 

Millaista apua ja tietoa sinä toivoisit saavasi somen/netin tai älylaitteiden käyttöön?

Voit vastata kyselyyn ja/tai kirjoitella tähän ajatuksiasi, myös suorat kysymykset otetaan mielellään vastaan. Hymiö Onnellinen Kokoamme näiden perusteella sopivia tietopaketteja juuri teille, senioreille, arjen avuksi ja rohkaisuksi. Hymiö Onnellinen

Kyselyyn voit osallistua tästä linkistä.

0 tykkäystä
Artikkelissa on 2 kommenttia
Tutustumassa
Kirjoituksia: 1

Hei, eikö enää tule ilmoitusta, jos esim. määräaikainen liittymätarjous päättyy?

Minulla on kuusi liittymää enkä haluaisi maksaa niistä ylihintaa.

Moderaattori
Kirjoituksia: 874

@Apple56 Kampanjahinnan ajanjakso on mainittu myös puhelinlaskussa. Jokaisen liittymä kohdalta löytyy siis tieto mihin saakka etuhinta on voimassa. Jos viestiä ei tule puhelimelle niin laskusta sen voi myös näppärästi tarkistaa. Kaikki laskut löydät telia.fi -sivujen laskuarkistosta kun kirjaudut sivuille joko Telia -tunnuksella tai verkkopankkitunnuksellasi.