Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

ilonaihe_muuton_keskella_1260x720.jpg

 

 

*** Edit 7.3. Työryhmä on kokoontunut, tarkastellut ideat läpi sekä poiminut sieltä suosikkinsa jatkoon. Ehdotuksissa oli monia samoja tai samankaltaisia ideoita. Työryhmä päätti, että jatkokäsittelyyn pääsevät seuraavat ideat tai asiakokonaisuudet sekä näitä ehdottaneet nimimerkit:

 

- "Laajakaistaetu" / "Etuhinta"

- "Ilmaisia leffavuokrauksia"

- "Poppariyllätys"

- "Muuttopizzat"

 

Näitä tai osaa näistä ehdotti kaikenkaikkiaan kymmenen eri nimimerkkiä joiden kesken arvoimme palkintona olleen Tivoli Audio -kaiuttimen. Arpaonni suosi nimimerkkiä @kjns, onneksi olkoon Hymiö Onnellinen

Työryhmä tarkastelee yllä mainittuja ideoita/asiakokonaisuuksia ja päättää myöhemmin, minkä niistä otamme lopulta käyttöön. Palaamme tämän suhteen myöhemmin vielä asiaan, kun sen aika on.

 

Haluamme nostaa esille tässä yhteydessä ehdotetun idean joka meillä on itseasiassa jo käytössä tälläkin hetkellä:

 

"Muuttaminen on hankalaa joten sitä voisi helpottaa vaikka tekemällä jonkin muuttofirman kanssa yhteistyö sopimuksen ja he voisivat tarjota alennusta muutosta tai vaikka muuttolaatikoista mitä aina tarvitaan."

Meillä on jo diili muuttolaatikoita tarjoavan firman kanssa joten saat muuttolaatikot 50% alennuksella Hymiö Onnellinen Lue lisää telia.fi/muutto

 

Kiitos vielä kerran kaikille ja jääkäähän kuulolle.

 

Telian laajakaista -tuotetiimin puolesta,

 

Tero***

 

 

**Edit 1.3. Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos todella paljon kaikille ideointiin osallistuneille 🙂

 

Homma etenee nyt siten, että koostan ideat yhteen ja toimitan ne työryhmälle pohdittavaksi joka poimii ideoista mielestään parhaimmat ja vie ne eteenpäin jatkotyöstöön sekä arpoo niiden joukosta yhden voittajan. Julkaisemme voittajan nimimerkin 8.3. mennessä, sen jälkeen kun hänet on tavoitettu.

 

Olkaahan siis kuulolla :)**

 

Muuttaminen on usein rankkaa ja aika tylsääkin puuhaa. Silti usein väistämättä edessä, sillä Suomessa muuttaa vuosittain 700 000 kotitaloutta. Muuttaminen ei ole pelkästään kamojen roudaamista paikasta a paikkaan b. Se on myös osoitteenmuutoksen tekoa Postiin ja maistraatille sekä laajakaistan, sähkösopimuksen ja kotivakuutuksen siirtoja uuteen osoitteeseen. Muun muassa.

 

Haluamme tehdä muutostasi mukavampaa. Kerro meille siis, miten ilahduttaisimme sinua muuton aikana tai sen jälkeen. Vastaa alla olevien kuvitteellisten tilanteiden kysymyksiin 28.2. mennessä, ja voit voittaa itsellesi Tivoli Audio Model One Bluetooth -kaiutin/radio-yhdistelmän (arvo 249€):

 

Kysymys 1) Olet valinnut Telian laajakaistan uuteen kotiisi. Kuinka me voisimme ilahduttaa sinua tilauksen yhteydessä?

 

Kysymys 2) Tilasit laajakaistaliittymän mukana modeemin. Uusi modeemi saapuu kotiisi, ja sen mukana jotain pientä kivaa meiltä, joka ilahduttaa sinua. Mitä se voisi olla?

 

Voit osallistua skabaan jos olet Yhteisön jäsen. Jos et ole vielä niin liity mukaan joko Telia-tunnuksesi tai sähköpostisi avulla, se vie vain pienen hetken.

 

Päästä luovuutesi valloilleen, otamme vastaan hullutkin ideat 🙂 Valitsemme 1–3 ideaa jatkotyöstettäväksi sekä arvomme mielestämme parhaimpien ideoiden joukosta yhden idean, jonka ehdottaja voittaa itselleen Tivoli Audio Model One Bluetooth -kaiutin/radio-yhdistelmän. Voit halutessasi kommentoida myös jo esitettyjä ideoita ja muokata niistä omannäköisesi. Voit ehdottaa myös useita ideoita ja ehdotuksia, postaa ne silloin omiin kommentteihinsa. Aloita lukemalla skaban säännöt alta, klikkaa PALJASTUS-sanaa. 

 

Onnea kisaan

 

Telian laajakaista -tuotetiimi

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste: Onko muuttaminen painajaista – kerro miten voisimme auttaa?


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 15.2. – 28.2.2018. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi (1) kappale Tivoli Audio Model One Bluetooth -kaiutin/radio-yhdistelmiä (arvo 249 €). Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen
Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Telialla on rajoittamaton oikeus hyödyntää kilpailussa esitettyjä ideoita ilman erillistä korvausta.

 

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla tämän blogin kommenttikentässä tässä blogissa esitettyihin kysymyksiin 1 & 2. Kysymyksiin voi vastata niin monesti kuin haluaa, toisin sanoen uusia ideoita voi ehdottaa useammankin kuin kaksi. Jos henkilö ehdottaa useampia ideoita, ne tulee kirjoittaa omiin kommentteihinsa. Kilpailussa on sallittua myös muokata jo ehdotettuja ideoita ja ehdottaa niiden pohjalta uutta, paranneltua ideaa.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Voittajan valinnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Voittaja arvotaan parhaimpien ideoiden joukosta 5.3.2018. Voitosta ilmoitetaan Telia Yhteisön kautta yksityisviestillä 8.3.2018 mennessä. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) arkipäivän kuluessa, valitaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista.
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 15.2.2018

 

 

 

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Skaba-Onko-muuttaminen-painajaista-kerro-miten-voisimme-auttaa/ba-p/163566
Linkki kopioitu
26 kommenttia 👇
kiisseli67
Telia 5G lähettiläs 2021

1) Laajakaistan saisi etuhintaan uuteen kotiin 6kk:ksi ja 2 vuokraelokuvaa saisi ilmaiseksi Telia TV:hen. Nämä edut siis myös vanhoille asiakkaille.

2) Modeemin mukana olisi Honor Band A1 älyranneke, kosketusnäyttö/mustekynä, avaimenperä ja 2 leffa/herkkulippua elokuvateatteriin.

Mika992
Vakiokalustoa

1) Tilauksen yhteydessä saisi jotain pientä ylimääräistä. Esimerkiksi tietoturvasuojausta tai Spotify premiumia muutaman kuukauden ajaksi ilmaiseksi

 

2) Teliallahan alkaa yhteistyö Liigan kanssa, joten tästä saisi kehitettyä monenlaista. Modeemin mukana voisi tulla esimerkiksi jotain paikallisen Liiga-joukkueen fanituotteita tai parit liput otteluun.

MattiViikate
Kommentaattori

Kysymys 1) Olet valinnut Telian laajakaistan uuteen kotiisi. Kuinka me voisimme ilahduttaa sinua tilauksen yhteydessä?

 

Vastaus 1) Muuttaminen on aina kiireistä puuhaa eikä netissä kerkiä touhuta tarpeeksi, olisi mukavaa ja reilua jos saisi yhden kuukauden ilmaiseksi muuton yhteydessä niin saisi keskittyä hyvillä mielin kotiutumiseen.

 

Kysymys 2) Tilasit laajakaistaliittymän mukana modeemin. Uusi modeemi saapuu kotiisi, ja sen mukana jotain pientä kivaa meiltä, joka ilahduttaa sinua. Mitä se voisi olla?

 

Vastaus 2) Kyseiselle modeemille sopiva puhdistussarja jolla saa pidettyä laitteen puhtaana. Tarpeellinen hankinta mutta säästäväisenä monelta jää hankkimatta.

tilasto
Kunniajäsen

1) Etuhinta esim. 6-12kk ajaksi, 4kpl lippuja videovuokraamoon sekä snacsit niiden kanssa (joko paketissa tai soppari esim. r-kioskille ärräkoodilla) Ilman 2 vuoden määriksiä ja tottakai myös vanhoille asiakkaille

 

2) Mainoskrääsää ei varmasti kovin moni oikeasti arvoistaisi, joten 4 (tai 😎 porttinen ethernet kytkin modeemin mukana olisi varmasti ilahduttava asia monelle. (niitä myydään 10-20e hintaan toki uutenakin) Ja tietenkin myös vanhoille asiakkaille, ehtona vain modeemin tilaus eikä mitään 2 vuoden kytkyjä samalla.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Oijoi-joi!

 

1) Alennus laajakaista kk-maksusta esim. -50% 1. kuukaudelta joka on muutossa aika kiireistä aikaa tai etuhintaan 3 kuukauden ajaksi. Lisäksi tietoturvapaketti etuhintaan 3 kuukaudeksi.

 

2) Ei mainostatavaroita. Käytännön läheisempänä pitäisin esimerkiksi seuraavanlaisia:

  • Telia TV Vuokraamoon leffalippupaketti ja esim. popcornipakkaus
  • Spotify-palvelu 3 kuukaudeksi maksutta
  • Kunnon tallennustilalla varustettu muistitikku. On hyvä muistattaa varmuuskopioinnin tärkeydestä Hymiö Silmänisku

 

 

Ettehän unohda pitkäaikaisia asiakkaita! Mukana arvonnassa Hymiö Onnellinen

jaypekka
Telia 5G lähettiläs 2021

Tekniset edut olisivat toki loistavia muuttaessa, mutta itse viimeisen viiden vuoden viiden vuoden aikana kahdeksan kertaa muuttaneena kaipaan jotain konkreettisempaa.

 

1) Lupaus, että netti on toiminnassa muuttopäivänä.

 

2) Muuton yhteydessä yleensä syödään muuttopizzat, etenkin jos kavereita on saatu muuttoapuun. Kotipizzan tai muun vastaavan pizzerian (tai ravintolan) lahjakortti olisi mukava ja hyödyllinen lisä Telialta muuton avuksi.

antt0
Kommentaattori

Kysymys 1) Olet valinnut Telian laajakaistan uuteen kotiisi. Kuinka me voisimme ilahduttaa sinua tilauksen yhteydessä?

 

Riippuu vuodenajasta. Mukava olisi esimerkiksi tekstarilla koodi R-kioskille jolla saisi vaikkapa kupin kahvia sekä pullan. Kesällä taas se voisi olla jäätelö tai virvoitusjuoma. 

 

Kysymys 2) Tilasit laajakaistaliittymän mukana modeemin. Uusi modeemi saapuu kotiisi, ja sen mukana jotain pientä kivaa meiltä, joka ilahduttaa sinua. Mitä se voisi olla?

 

Mukana voisi olla esimerkiksi popcornpussi (mikro sellainen) sekä Telia Viihteesta maksuton elokuva. Popparit mikroon, ja Telia Viihteestä elokuva! 

 

 

Yleisesti ilahduttamisesta: 

Joskus moka sattuu myös Telialle. Monet asiakkaat arvostaisivat, jos hoidetun reklamaation jälkeen kolahtaisi vaikkapa tekstiviestillä koodi jolla saisi kupillisen kahvia / Tealia Viihteestä maksuttoman elokuvan. Joku pienikin huomionosoitus jämäköittää asiakassuhdetta. 

 

Itse olen usein harmitellut kun esimerkiksi vikaantuneen laitteen tilalle lähetettävä tuote menee automaattisesti Postiin. Vikatilanteessa erityisesti arvostaisin todella, jos se tulisi Postin kotiinkuljetuksella. 

 

 

Purnipsi
Telia 5G lähettiläs 2021

Kysymys 1) Olet valinnut Telian laajakaistan uuteen kotiisi. Kuinka me voisimme ilahduttaa sinua tilauksen yhteydessä?

 

Toimitusaika on mahdollisimman jämpti, ja liittymä on käytettävissä sovittuna aikana. Tosiaan jokin pieni lahja, (pullakahvit, jäätelö, suklaata, leffaliput), ovat kivoja, mutta tuossakin on muistettava, ettei kaikki pysty ehkä kaikkia käyttämään. Olisi kätevää, jos voisi valita mieluisimman. Vaikkapa sitten tekstiviestitse, että vastaa viestiin LAHJA JÄÄTELÖ , jos haluaa jäätelön tai LAHJA LEFFA, jos haluaa leffalipun. Jokin 3-5 vaihtoehtoa voisi olla passeli, mistä valita. Myös kukkapuketti voisi olla jotakuta miellyttävä.

 

Telia on myös koko ajan halunnut lisätä mobiilisovelluksen käyttöä palveluissaan, joten tämän voisi ehkä integroida sinne?

-------------------------------------------

Kysymys 2) Tilasit laajakaistaliittymän mukana modeemin. Uusi modeemi saapuu kotiisi, ja sen mukana jotain pientä kivaa meiltä, joka ilahduttaa sinua. Mitä se voisi olla?

 

Samalla tavalla voisi olla jokin pikku lahja. Tässä ei olisi mielestäni kätevää valita useasta vaihtoehdosta, paitsi jos se on jokin "superlahjakortti", jossa voi valita.

 

Myös mukavaa olisi, että voisi valita, mistä tuon laitteen voisi noutaa. Joskus lähiposti voi olla niin mahdoton paikka, ettei sieltä saa mitään pakettia ulos ihmisten aikoihin. Siksi olisi hyvä, jos voisi suoraan tilatessa vaikuttaa, että mihin tuo modeemi matkustaa. Sekä se, että liittymä on mahdollisimman nopeasti auki.

 

Jotkut saattavat pitää myös brändikamasta... mutta se varauksin.

peekotu
Vakiokalustoa ☆

1. Muuttaminen on hankalaa joten sitä voisi helpotta vaikka tekemällä jonkin muuttofirman kanssa yhteityö sopimuksen ja he voisivat tarjota alennusta muutosta tai vaikka muuttolaatikoista mitä aina tarvitaan.

 

2. Uudesta kodista puuttu aina jotain tai hukkunut tärkeitä asoita muutossa joten modeemin yhteydessä voisi tulla jotain kodin tarpeelista kettiöönn, uudet vetset,haarukat,lautanen  tai teemuki ( oma suosikki teen ysträvänä ). Kadoksissa monta, huonossa kunnossa tai rikkoontuu muutossa. Ei tarvisi heti kaupasta ostaa kun tulee kotiin. Siinä asetellessa modeemia ja nettiyhteyttä hyvä kuppi teetä menee mukavammin ja pääsee kodin fiilikseen.

olkitu
Kunniajäsen

 

Laajakaistan avaus ja asennus vaivattomasti - Sehän se tekee helpoksi. Muuton aikana tietysti voi tarjota mobiilin vaikka väliaikaisena ja mokkulan niin on jonkinlainen yhteys kunnes kiinteä aukeaa.

 

Ei tässä vaadita ihmeitä vaan sulavuutta että yhteys tulee uuteen asuntoon helposti ilman ongelmia ja säätämistä. Minusta laajakaistaoperaattorin tietysti ei kannata laajentaa tuntemattomaan varsinkaan erilaisiin härpäkkeisiin kun ei koskaan tiedä sitten asiakkaasta. Tällöin parempi pysyä maltillisena eikä ihan lähteä säätämään yli laidan. Tulee sitten jollekin kuitenkin paha mieli.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Vielä kerkeät osallistumaan ideointiin ja sitä kautta myös skabaan. Kysely sulkeutuu huomenna 28.2. klo 23:59 joten vielä on hyvin aikaa 🙂

mnmnmn
Uusi keskustelija

1) No tietenkin laittaa uuteen kotiin pienen piristyspaketin tyyliin "Onnea uuteen kotiin". Kenties alennusta Telian kauppaan, jotta pääsisi ostamaan uutta tekniikkaakin sinne uuteen kotiin ja vaikka suklaalevyn piristämään uuden kodin laittoa. Ei tarvitse olla mitään isoa ilahduttaakseen 🙂 Itse ilahtuisin myös ilmaisista vuokrauksista Telian vuokramoon 🙂

2) Nettflix-lahjakortti, kuulokkeet, jotain hyödyllistä kuitenkin eikä ainakaan mitään t-paitaa jossa lukee isolla Telia 😉 Toki voisi sillekin löytyä käyttöä vaikka siivoushommissa 😄

aarteinen
Kommentaattori

1. Tilauksen mukana ei oikeastaan mitään, mutta yllätyslahjana esim. ekan laskun tai tyytyväisyyskyselyn mukana joku etu - itse valittava leffalippu, pizzakortti, elokuvan vuokraus, tms. Ideana se, että paras asiakastyytyväisyys ja asiakasretentio saavutetaan, kun asiakaslupaus ja/tai asiakkaan odotukset ylitetään.

 

2. Mukaan selvät ohjeet asennuksesta ja vinkkejä, miten modemi saadaan piilotettua huoneistoon. Ohjeilla kerrotaan myös, mitä ja miten liitetään modeemiin (oletan: reititinmodemi) ja miten siitä ”saadaan kaikki irti”. Tästähän voisi tehdä Telian sivuille pelin, malliin ”olet nyt asentanut modemisi, katsotaan, mitä sillä voi tehdä. Onko sinulla älytelevisio, jonka voit kytkeä modeemiin? Langattomasti? Jne.” Riittävän määrän jälkeen TeliaTv ilmaiseksi joksikin aikaa.

 

Vastaava peli esim. puhelimen/tabletin/mikron liittämisen jälkeen. TeliaTv:n käyttöönoton jälkeen. OmaTelian asennuksen jälkeen. Palkitaan osaamisesta ja siitä, että käyttää Telian tuotteita.

kjns
Kunniajäsen

Kysymys 1) Olet valinnut Telian laajakaistan uuteen kotiisi. Kuinka me voisimme ilahduttaa sinua tilauksen yhteydessä?

 

- Lähtisin ihan perusteista liikkeelle, eli liittymän toimitus/käyttöönotto sinä sovittuna päivänä vaikka taivaalta sataisi vanhoja akkoja. Siinä muuttaessa on aika paljon kaikenlaista, ja sovituista aikatauluista kiinni pitäminen olisi erittäin tärkeää.

 

Kysymys 2) Tilasit laajakaistaliittymän mukana modeemin. Uusi modeemi saapuu kotiisi, ja sen mukana jotain pientä kivaa meiltä, joka ilahduttaa sinua. Mitä se voisi olla?

 

- Ei tartte olla mitään monimutkaistakaan, esim. "onnea uuteen kotiin" kortti ja mukana vaikka pari etukoodia Telia Viihteen leffavuokraamoon "olet ansainnut vähän rentoutumista muuttohommien päälle, joten tarjoamme pari ilmaista vuokraleffaa". Aiemmin ehdotettu -x% yllärialennys kk-maksusta olisi kyllä kova, pieni tervetuliaislahja jonka voisi antaa vaikka kaikille asiakkaille, loisi varmasti positiivista fiilistä asiakkaalle 🙂

Elsibet
Uusi jäsen

1. Ulko-ovikoriste tai kynnysmatto joka on söpö, mutta josta selviää tekstin tai kuvan avulla, että juuri muutettu, joten tulossa on remonttimelua.

Elsibet
Uusi jäsen

2. Etukuponki esim. Makuunin nettileffoihin.

Elsibet
Uusi jäsen

1. Pattereilla toimiva ledilamppu tms, koska aina ei heti ole lamput katossa ja sähköt aktivoitu.

Elsibet
Uusi jäsen

1. Tuparilahja esim pieni söpö tekokukka.

Elsibet
Uusi jäsen

1. Nimikyltti / nimitarra ulko-oveen, koska varsinkin kerrostaloissa voi kestää kauankin nimikylttien vaihto.

Elsibet
Uusi jäsen

2. Sisustuksellisen nätti boxi johon voi laittaa mukana tulleet tarvikkeet, ohjelappuset ja vaikka koko modeemi piiloon söpösti pölyä keräämästä.

Elsibet
Uusi jäsen

2. Kiinnittimet joilla saa johdot kulkemaan kivasti seinän/lattianrajassa ja / tai sellainen piilokouru johdoille.

howardstern
Kommentaattori

1. Kohtalainen alennus parista ensimmäisen kuukauden laajakaista laskusta. Nettiä ei kumminkaan niin paljoa tule varmasti käytettyä muutto kiireissä.

 

2. Viihde boxi jos olisi käytössä niin silloin ainakin Netflix lahjakortti muutamalle kuukaudelle olisi hyvä. 5 kpl lippuja Telia Tv vuokraamoon sekä mukaan jotain suolaista naposteltavaa. Jos Telia Viihde palvelu käytössä niin vaikka kaikki kanavat nähtäville 1-2kk ajaksi niin pääsee nauttimaan siitä mistä itse haluaa ja varmasti kaikille mieleistä nähtävää on tarjolla.

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Osallistumisaika on nyt umpeutunut, kiitos todella paljon kaikille ideointiin osallistuneille 🙂

 

Homma etenee nyt siten, että koostan ideat yhteen ja toimitan ne työryhmälle pohdittavaksi joka poimii ideoista mielestään parhaimmat ja vie ne eteenpäin jatkotyöstöön sekä arpoo niiden joukosta yhden voittajan. Julkaisemme voittajan nimimerkin 8.3. mennessä, sen jälkeen kun hänet on tavoitettu.

 

Olkaahan siis kuulolla 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Työryhmä on kokoontunut, tarkastellut ideat läpi sekä poiminut sieltä suosikkinsa jatkoon. Ehdotuksissa oli monia samoja tai samankaltaisia ideoita. Työryhmä päätti, että jatkokäsittelyyn pääsevät seuraavat ideat tai asiakokonaisuudet sekä näitä ehdottaneet nimimerkit:

 

- "Laajakaistaetu" / "Etuhinta"

- "Ilmaisia leffavuokrauksia"

- "Poppariyllätys"

- "Muuttopizzat"

 

Näitä tai osaa näistä ehdotti kaikenkaikkiaan kymmenen eri nimimerkkiä joiden kesken arvoimme palkintona olleen Tivoli Audio -kaiuttimen. Arpaonni suosi nimimerkkiä @kjns, onneksi olkoon 🙂

Työryhmä tarkastelee yllä mainittuja ideoita/asiakokonaisuuksia ja päättää myöhemmin, minkä niistä otamme lopulta käyttöön. Palaamme tämän suhteen myöhemmin vielä asiaan, kun sen aika on.

 

Haluamme nostaa esille tässä yhteydessä ehdotetun idean joka meillä on itseasiassa jo käytössä tälläkin hetkellä:

 

"Muuttaminen on hankalaa joten sitä voisi helpottaa vaikka tekemällä jonkin muuttofirman kanssa yhteistyö sopimuksen ja he voisivat tarjota alennusta muutosta tai vaikka muuttolaatikoista mitä aina tarvitaan."

Meillä on jo diili muuttolaatikoita tarjoavan firman kanssa joten saat muuttolaatikot 50% alennuksella 🙂 Lue lisää telia.fi/muutto

 

Kiitos vielä kerran kaikille ja jääkäähän kuulolle.

 

Telian laajakaista -tuotetiimin puolesta,

 

Tero

kjns
Kunniajäsen

No voi hitsi, kyllä nyt kävi tuuri!

Olen aina halunnut tuon Model Onen, mutta budjetti ei ole antanut myöten, joten palkinto on todellakin mieleinen Hymiö Erittäin onnellinen

peekotu
Vakiokalustoa ☆

Onneksi olkoon kjns. En ollut huomannutkaan teillä tuota muuttoapu palvelua kun heitin sen ehdotuksena, jotain poikkeavaa ajattelin kun kerran pyydettiin mielikuvituksen lentävän. Hyvä tietää jatkossa ja tuota voi tuoda esille kanssa teidän puolelta. Näköjään great minds think alike. Hymiö Erittäin onnellinen

Tietoa kirjoittajasta
Nimeni on Tero Revonmäki ja Yhteisömanagerina vastaan siitä, että Yhteisö on hyvä paikka etsiä ja löytää apua sekä jutella yhdessä muiden asiakkaiden ja ajoittain myös työntekijöidemme kanssa.