Sonera.fi -sivusto uudistuu, ensimmäinen vaihe valmis

  • 8 October 2015
  • 2 kommenttia
  • 4 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10348 kommenttia

 


Sonera.fi -sivusto uusiutuu tämän vuoden aikana ja ensimmäiset uudistukset ovat nyt valmiit. Uudet sivut ovat ulkoasultaan responsiivisia, eli ne toimivat paremmin ja niitä on helppo selata millä laitteella surffaatkaan sillä hetkellä: puhelin/tablet/tietokone.


 


Tässä muut ensimmäisen vaiheen muutokset pähkinänkuoressa:


 


1. Sivun yläreunan header-elementti on uudistettu ja siellä on nyt kolme eri päätason valintaa joiden alta löydät kuhunkin liittyviä alavalintoja.


 



 


2. Uudistimme myös sivun alareunan footer -elementin.


 



 


3. Kirjautuminen on nyt selkeämpää kuin ennen, voit valita kolmesta eri vaihtoehdosta mihin haluat kirjautua tai voit myös luoda Sonera-tunnukset: Sähköposti, Keskustelu eli Klaani ja Yrityssivut.


 



 


Jatkossa kun kirjaudut Omille Sivuille ja etenet sieltä ehkä Sonera.fi avoimelle puolelle, pysyt edelleen kirjautuneena Omille Sivuille jolloin sinulla on halutessasi helppo hyppiä avoimen sekä Omien Sivujen (suljetun puolen) välillä.


 



 


Voit supistaa ylänavin näkymän ja jatkaa surffailua Sonera.fi:ssä ja olla kuitenkin kirjautuneena suljetulle puolelle samaan aikaan.


 



 


4. Uudistimme Sonera.fi -sivuston hakutoimintoa, nyt se ehdottaa paremmin eri hakutuloksia.


 



 


 


5. Matkalla-osio on uudistettu täysin.


 



 


----


 


Joko kävit kokeilemassa aloitussivua ja sen uusia elementtejä? Joko huomasit tai löysit Matkalla-osion pienen kivan efektin joka liittyy sen sivun hakukoneeseen? :)


 


Keskustele uudistuksista tässä ketjussa --> linkki. Huom, ketju on perustettu silloin kun uudistukset eivät olleet vielä valmiit, nyt siis nämä ensimmäisen vaiheen muutokset ovat valmiina ja kaikkien käytettävissä.


 


Uudistukset eivät tosiaan suinkaan jääneet tähän, seuraahan Klaanin blogia niin tiedät mitä ja milloin tapahtuu!


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +12

Jaahas - mikäs syy Soneralla on häivyttää tää keskustelupalsta kokonaan tuosta päävalikosta ja sitä (erittäin epäselkeällä "Klaani"-nimellä) pitää etsiä kissojen ja koirien kanssa?

 

Ilmeisesti palsta ei ole Soneran itsensäkään suosiossa, kun sinne ei haluta löydettävän...

 

Onpas naurettavaa touhua!

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22

, kommenttiisi oli jo vastattukin täällä --> linkki. Tämä samalla tiedoksi myös muille.

Vastaa