Tanskassa autoillen lasten kanssa ja Sonera Sopiva

  • 14 August 2015
  • 0 kommenttia
  • 7 katselukertaa


 


 


Matkalaukut *check*


Lentoliput *check*


Hotellivaraukset *check*


Autovuokraus *check*


Passit *check*


Sonera Sopiva *check* 


 


Tässä olivat meidän "matkaeväät" kun lähdimme lasten kanssa kiertelemään ympäri Tanskaa. Reissua oli odotettu jo kuukausia, jännityksellä ja ilolla. Kannatti, sillä kaiken kaikkiaan matka oli erittäin onnistunut, kaikille löytyi matkalta jotain mieleistä: Äidille sisustusideoita toinen toistaan mielenkiintoisemmissa liikkeissä, iskälle autolla huristelua pitkin maita ja mantuja sekä lapsille huvipuistoseikkailuja Tivolissa ja Legolandissa :smileyvery-happy:


 


Reittimme Tanskassa kulki Kööpenhaminasta Billundiin ja sieltä Odenseen ja takaisin Kööpenhaminaan.


 


Voitte arvatakin, että känny oli vähän väliä kädessä kun kuvattiin maisemia ja toisiamme. Dataa, viestiä ja puhelua pukkasi nuorison luureista kavereille ja sukulaisille, somesta puhumattakaan: "Kato pappa täällä on tällainen laite!"," Ihana meri!"," Äiti kirkuu vuoristoradalla, vähäx noloo xD!!"


Eikä pelkästään nuorison kännyistä lähtenyt dataa vaan vanhemmat myös viestitteli. Jossei muuta niin kuulumisia mummulle, joka toimi koiravahtina reissumme ajan.


 


Hotelleissa meillä oli käytössä Wi-Fi ja muuten verkko toimi LTE:ssä tai 3G:ssä. Yhtään takkuamista datan siirrossa, viesteissä tai puheluissa ei ollut. Sellainen Wow-elämys tuli jopa Legolandissa, hirmuisen ihmismassan keskellä kun LTE laukkasi vauhdilla dataa someen 😃  


 


 


Sonera Sopivat koko perheellä


 


Lapsillamme on Sonera Sopiva S Plussat käytössään. Tuo plus-ominaisuus takaa rajattoman netin käytön kotimaassa ja pohjolassa sekä Baltiassa 2Gt/kk.


Reissun aikana yhden lapsen pakettia muokkasimme Omilta Sivuilta Plus-versioon ja se päivittyi siihen alta aikayksikön käyttöön *thumps up*. Käynnistimme varmuuden vuoksi vain kännykän uudelleen muokkauksen jälkeen.


 


Meillä aikuisilla on Sonera Sopiva M Plussat. Tässä tuo plus-ominaisuus takaa rajattoman netin kotimaassa sekä 6Gt/kk pohjolassa ja Baltiassa.


Missään vaiheessa emme saaneet tekstarilla ohjetta lisäpaketin tilaamiseen, joten vallan mainiosti tuolla reissullamme paketit riittivät :catvery-happy:


 


Elikäs suosittelumme menevät Sonera Sopivalle ja autoreissulle Tanskassa lasten kanssa. Kummassakin saa enemmän kivaa kerralla :smileyvery-happy:


 


 


Selene


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa