Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Oletko innokas testailija, ja sinulla on käytössä Android-laite ja meidän liittymä? Siinä tapauksessa olet juuri etsimämme henkilö! 

 

***EDIT Tero 24.4. Hakuaika päättyi, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Etenemme seuraavaksi siten, että laitamme kaikille testaajille myöhemmin tänään yksityisviestin jossa on ohjeet mm. sovelluksen testiversion lataamiseksi.***

Minun Telia -sovellus kehittyy koko ajan ja haemme nyt testikäyttäjiä sovellukseen tuotavalle laskunmaksu-ominaisuudelle. 

Ominaisuutta on toivottu jo pidempään mobiililaitteille, ja nyt se on tulossa. Liikkeelle lähdetään Android-laitteilla toimivalla versiolla.

 

 

Edellytykset ja huomiot: 

 

  • Laitteessasi on Android-käyttöjärjestelmä, versio vähintään 6.0.
  • Sinulla on aktiivista testaushenkeä.
  • Olet Yhteisön jäsen, sillä tulet jakamaan käyttökokemuksesi ja huomiosi erikseen perustettavaan testiosioon. Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt jäseneksi, voit tehdä sen täällä.
  • Osallistumalla tähän testipilottiin, voit halutessasi olla mukana myös muissa tulevissa piloteissa liittyen sovelluksen kehitykseen.
  • Saat tiedon pilottiin pääsystä yksityisviestillä täällä Yhteisössä. Samassa viestissä on myös testisovelluksen latauslinkki.

 

Testaamaan voit ilmoittautua 23.4 mennessä, ilmoittaudu mukaan ***linkki poistettu***

Pilotin suunniteltu ajankohta on 24.4-21.5.

Kaikkien testaajien ja keskusteluihin osallistujien kesken arvomme Sonyn huippuhienot Langattomat EXTRA BASS Bluetooth® -kuulokkeet sekä Google Chromecast -laitteen.

Capture.PNG 

 

 

Toivomme testaajilta kattavasti kommentteja ja palautteita, jotta saadaan tästä helppo ja sujuvasti käytettävä toiminne! 

 

Kiitos jo etukäteen. Ollaan yhteydessä,

 

Minun Telia -appiksen tuotetiimi

 

---

 

Mikä on Minun Telia -sovellus? 
Sovellus on asennettavissa laitteeseesi, esimerkiksi tablettiin tai älypuhelimeen. Sovelluksen avulla voit tarkastella liittymäsi tilannetta, saldoa, lisäpalveluita tai päivittää liittymääsi. Sovelluksen avulla näet myös laskusi, ja tuommekin tähän lisäksi ominaisuuden näiden maksamiseen! Lisätietoa löydät täältä

Arvonnan säännöt:

 

Lue lisää

Kaikkien keskusteluihin osallistuneiden testaajien kesken arvotaan


1kpl Sony MDR-XB650BT -kuulokkeet (arvo 149€)

1kpl Google Chromecast (arvo 39eur)

 


Voittajat arvotaan 24.5.2017 jonka jälkeen voittajille ilmoitetaan voitosta Yhteisön kautta yksityisviestillä sekä heidän nimimerkkinsä julkaistaan tässä blogikirjoituksessa.
Jos voittajaa ei tavoiteta 26.5.2017 klo 12 mennessä, arvomme tilalle uuden voittajan.

Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.

Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta ilmoitetun aikataulun puitteissa.

 

Telia Finland Oyj vastaa arpajaisverosta.

 

Telia Finland Oyj henkilökunta perheineen ei voi osallistua arvontaan. Telia FInland Oyj ei vastaa siitä, että tietojärjestelmien, Internet-yhteyksien tai muiden ohjelmien toimimattomuuden tai virheiden takia tieto arvontaan osallistumisesta ei päädy Telia Finland Oyj:lle asti.

Arvonnan järjestäjä:

Telia Finland Oyj 1475607-9

 

 

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Blogi/Tule-mukaan-testaamaan-Minun-Telia-sovelluksen-laskunmaksu/ba-p/146201
Linkki kopioitu
11 kommenttia 👇
Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

Tätä olenkin jo odottanut! Hienoa, että saadaan uuteen appsiin eloa koko ajan Hymiö Onnellinen

tilasto
Kunniajäsen

Toivottavasti muidenkin käyttisten sovelluksia kehitetään eikä pelkästään anteroa.

Sekunti
Telia 5G lähettiläs 2021

@tilasto jossakin vaiheessa tulee iOS-laitteisiin. Windows-laitteita ei enää tueta eli periaatteessa myös Windows 10 -käyttöjärjestelmän laitteille saa heittää hyvästit 🙂

 

Sailfish-, Windows- ja Linux-käyttöjärjestelmässä pärjää hyvin selaimen kautta ja kalliiksi tulisi sovelluksien perustaminen.

RainerM87
Uusi keskustelija

Itelläni ollut jo jonku aikaa käytössä Minun Telia - Sovellus ja hienoa että vohdoinki tulee laskujen maksu mahdollisuus sovelluksen kautta... olis viel hyvä että Minun Telia - Sovellukseen tulis nopeusmittari

tch41
Vakiokalustoa

@RainerM87 Joo. Nopeustesti on hyvä idea.

RainerM87
Uusi keskustelija

@tch41jep niin olis.... mulla oli joskus Saunalahti/Elisa niin niiden Oma Elisa sovelluksessa oli nopeus testi mittari nii olis hyvä että Oma Telia. Sovelluksessaki olis..... Chat asiakaspalveluki olis hyvä olla sovelluksessaki

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Hakuaika päättyi, kiitos kaikille ilmoittautuneille. Etenemme seuraavaksi siten, että laitamme kaikille testaajille myöhemmin tänään yksityisviestin jossa on ohjeet mm. sovelluksen testiversion lataamiseksi ja näin pilotti käynnistyy 🙂

TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri

Huomasin, että listalla on kymmenkunta sellaista ilmoittautunutta joilla ei ole vielä tunnuksia Yhteisöön. Jos tunnistat itsesi niin seurailehan omaa sähköpostiasi, lähetän sähköpostia asian tiimoilta 🙂

mitenmodeemiauki
Vakiokalustoa ☆☆

Toisessa ketjussa tämö myös, mutta siellä oli kovin hiljaista.

 

Laitteessani onbuusin mahdollinen eli Android 5.0 ja apps laatautui ongelmitta, vaikka tässä puhutaan, että pitäisi olla 6.0..?

 

Kysymys sillä Telia-liittymä avattu vasta tänä aamuna:

 

Latasin Android-aplikaation, mutta siinä ei näy ollenkaan 5.6.2017 klo 11 toiselta firmalta siirtynyt puhelinliittymä. Pitäisikö se jotenkin itse liittää? Nyt näkyy vain sähköpostit. Onko kyseessä vika? Vai väärä applikaatio? Laite Samsung Note 3 ja applikaatio kyllä asentui ongelmitta.

 

Kiitos!

RaMaria
Ex-telialainen
Ex-telialainen

@mitenmodeemiauki Välttämättä samantien tuoreet liittymät eivät näy Minun Teliassa. Oletko kokeillut nyt myöhemmin uudelleen? 
Näkyykö liittymä, jos kirjaudut sisään täällä

mitenmodeemiauki
Vakiokalustoa ☆☆

Kiitos vastauksestasi! Telian omilla sivuilla liittymä näkyi jo avaamisaamuna eli eilen, applikaatiossa ei vielä 1,5 vrk jälkeenkään. Olen kirjautunut ulos ja sisään, mutta applikaatioon xl-liittymä ei tule esille.

 

Kiitos!