Voita ja testaa Sonyn bluetooth vastamelukuulokkeet Sony MDR-1000X

  • 26 September 2016
  • 32 kommenttia
  • 23 katselukertaa

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +22
  • Yhteisömanageri
  • 10368 kommenttia

 


 


**Edit 1: 10.10.2016 ilmoittautuminen on päättynyt viime yönä, kiitos paljon kaikille osallistujille. Seuraavana alamme pähkäilemään testaajien valintaa ja ilmoitamme kun heidät on valittu 🙂 **


 


**Edit 2: Kiitos kaikille osallistuneille. Tämä oli ensimmäinen kerta kun haemme testaajia jollekin muulle laitteelle kuin puhelimelle ja oli mukava huomata, että myös kuulokkeiden testaus kiinnostaa :)

Olemme valinneet pitkällisen tuumauksen jälkeen hakijoiden kaksi testaajaa joille lähetämme kuulokkeet ja he ovat sekä @Cerosden, onneksi olkoon voitosta :)


 


Jäämme mielenkiinnolla odottamaan testiraportteja ja testien etenemistä, uskomme ja tiedämme että kuulokkeet pääsevät mukaan monenlaiseen. **


 


Kuunteletko musaa kuulokkeilla? Häiritseekö ympäristön hälyäänet kuuntelunautintoasi? Oletko tuskastunut taistelemaan kuulokkeiden johtojen kanssa? Olet innokas uusien asioiden testaaja ja osaat kynäillä mielenkiintoisia laiteartikkeleita tai ehkä jopa arvosteluita videolle?


 


Jos vastasit näihin kyllä niin lue pidemmälle, meillä on kilpailu juuri sinulle:


 


Osallistu kilpailuun ja hae Sonyn bluetooth vastamelukuulokkeiden (Sony MDR-1000X, arvo 399eur) tuotetestaajaksi.


 


Kerro meille tämän blogin kommentteissa vähintään 30 sanan mittaisella tekstillä tai videolla miksi sinut pitäisi valita kuulokkeiden testaajaksi. Vinkki: arvostamme ertyisesti videoita Hymiö Onnellinen


 


Etsimme kahta aktiivista ja monipuolista testaajaa. Voittajana teet kuukauden mittaisen testijakson aikana kolme artikkelia tänne Klaaniin meidän kaikkien luettavaksi. Voit halutessasi palauttaa kuulokkeet testin jälkeen, tai pitää ne itselläsi.


 


Haku alkaa nyt ja päättyy 9.10.2016 klo 23.59. Lue kisan tarkemmat speksit alhaalta klikkaamalla Paljastus-sanaa.


 


Onnea kisaan Hymiö Onnellinen


 


Lisätiedot kuulokkeista löydät Soneran verkkokaupasta josta voit myös tilata omat vastamelukuulokkeesi.


 


Ps. Haemme parhaillaan testaajia myös Sonyn Xperia X Compactille :)


 


---


 


Lisätietoja kuulokkeista tässä blogissa sekä Sonyn sivuilla.


 


Hide content


Kilpailun säännöt:


 


Voittajat (2 kpl) valitaan kaikkien tähän blogiin, vähintään 30 sanan mittaisen perustelun kirjoittaneiden tai videon julkaisseiden Sonera Klaanin jäsenten joukosta.


 


Jutut, jotka on julkaistu tässä kirjoituksessa 9.10.2016 klo 23.59 mennessä, huomioidaan kilpailussa. 


 


Valinta suoritetaan 10.10.2016 ja voittajille ilmoitetaan voitosta Sonera Klaanin kautta yksityisviestillä sekä heidän nimimerkkinsä julkaistaan myös tässä blogissa. 
 


Kilpailun voittajat sitoutuvat julkaisemaan voittamastaan puhelimesta tekemänsä kirjalliset artikkelit tai videot tätä varten perustetussa ketjussa (Käyttökokemukset Sony MCR-1000X). Jos henkilö tuottaa videomateriaalia, hän toimittaa sen ensin Soneralle ja Sonera Klaanin ylläpito siirtää materiaalin Soneran Youtube-kanavalle siten, että siinä tulee esille videon tehneen henkilön Sonera Klaanin nimimerkki sekä hänen Youtube-kanavansa nimi.


 


Testaaja sitoutuu siihen, että hän julkaisee yhden (1) kuukauden testijakson aikana vähintään kolme juttua pituudeltaan 200 sanaa (kirjallinen artikkeli tai video) seuraavista aiheista:


 



  1. Ensikokemukset pian kuulokkeiden vastaanottamisen jälkeen, ja

  2. Käyttökokemukset kahdelta ensimmäiseltä viikolta, ja

  3. Lopullinen arvio, "loppuraportti" kuukauden kuluttua kuulokkeiden vastaanottamisesta


Testaajien tekemien artikkelien tai videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä.

Kilpailun voittajat voivat testijakson jälkeen joko palauttaa kuulokkeet Soneralle tai pitää kuulokkeet itsellään, tällöin he vastaavat veroista ja ovat velvollisia ilmoittamaan saamansa edun omassa verotuksessaan. Palkintoon ei sisälly puhelinta eikä puhelinliittymää.


 


Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Soneralle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Soneralle oikeuden hyödyntää materiaalia Soneran markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Klaani-nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.


  


Jos kilpailun voittajat eivät tee kolmea artikkelia Sonera Klaaniin kuukauden testijakson aikana, Sonera veloittaa voittajalta kuulokkeiden hinnan joka määräytyy laitteen myynninaloituspäivän hinnan mukaan.


 


Soneran henkilökunta perheineen ei voi osallistua kilpailuun.



32 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Ei aukea tarkemmat speksit...

No niin nyt on sitten sellainen aihe, mikä kiinnostaa henkilökohtaisesti suuresti, olenhan hifin harrastaja jo ollut pitkään. Tykkään hyvästä äänenlaadusta niin autossa, kotona kuin myös mobiilisti! Teen mielelläni raporttia ja arviota tuotteesta. Tällä hetkellä käytössä on Focalin langalliset kuulokkeet ja olisi mahtavaa päästä kokeilemaan eri olosuhteissa langattomia kuulokkeita ja tekemään vertailuja langallinenn hifikuuloke vs langaton hifikuuloke!

 

Kuuntelen myös erityylistä musiikkia ja paljon, joten erilaiset äänimaailmat tulisivat varmasti testattua näillä kuulokkeilla. Antaisin kansankiellellä hifistyneet raportit mielelläni luettaviksi kaikille :)

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hep! Mielenkiintoa löytyy! Audiofiili en ole, mutta mielestäni vaativahko äänentoistojärjestelmien osalta.


 


Testikäyttöön siis sisältyisi:


 



  • Musan kuuntelua kotona ja matkalla

  • Musan kuuntelua maataloustöissä esim. traktorin hytissä, jossa on melua

  • ns. monitor-kuulokkeina kiipparin kanssa

  • Pelikäyttöä, leffojen katsomista


 


Vanhat AKG:n kuulokkeet kun ovat tiensä päässä. Tuossa olisi kunnon kuulokkeet. Olen hieman skeptinen langattomuuden kanssa, mutta tuotesivun mukaan noista löytyy mahdollisuus langalliseenkin käyttöön.


 


Minulta löytyy varmasti monipuolisia mielipiteitä ja kanttia arvioida laitetta monin tavoin. 

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16
Just sellaiset Bluetooth kuulokkeet töihin kun pitää liikkua työpisteeltä toiselle toimiston sisällä. Langallisia kuulokkeita löytyy itsellään enkä myöskään langattomuudesta piittaa sillä se yleensä tuonut vain ongelmia. Kokeiluksi kiva kyllä katsoa miten langaton toimii ja onhan se näppäräkin.

Toimistossa kun pitää keskittyä toimistossa usein ja kaikkihan tietää että avokonttorissa on aina tietynlaista melua. Lisäksi työmatkakäytössä uskon tulevan käyttöön kun se on näppärää kun langaton.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Oijoijoi!

 

Olen kiinnostunut näistä kuulokkeista, koska kuuntelen musiikkia ja myös omaksi ilokseni! Testaisin monissa eri tilanteissa kuten esimerkiksi pelatessa, pyöräillessä, kotona, matkoilla ja huvin vuoksi :smileyvery-happy:

 

Mielenkiinnolla odotan ylittäisikö odotukset langattomat kuulokkeet verratuna perinteisiin langalliseen kuulokkeisiin sekä millainen äänentoisto on. Etenkin pyöräillessä tuo omat haasteensa kun välillä on liikenteessä melua ja tuulta - oiva testipaikka toisin sanoen! :smileywink:

 

 

Hankin teiltä juuri samsungin telkun jossa on bt mahdollisuus ja olisi kiva testata että kuinka hyvin toi toimii.Samalla voisin testata kantamaa ja miten noi toimii kämpässä jossa kännykällä on vaikeuksia saada yhteys(peltiseinäinen vessa yms).Testaisin myös ainakin samsungin puhelimella/tabletilla sekä tietenkin tietokoneella telkkarin lisäksi.Kämppään kuuluu myös erittäin hyvin rapun/kellarin metelit joten samalla tulisi testattua vastamelu systeemi.Hinta on kyllä aika korkea pelkistä kuulokkeista.Ilmeisesti toi ei tue usb audiota ja usb johto tossa on vain latausta varten?.

 

Vastamelukuulokkeet on kiinnostaneet aina ja niiden kiinnostus heräsi vielä enemmän kun sain päähäni kokeiltavaksi sellaiset tässä taannoin. Olisihan noita hieno päästä kokeilemaan ja jopa saada omaksenikin. En ole mikään kultakorva audion osalta ja siksipä harvemmin tulee ns. laadukkaampia ja kalliimpia kuulokkeita hankittuakaan.

 

On tullut testattua viime aikoina niin Honor 8 puhelinta, valvontakameraa, eri palveluita sekä jopa Bosen pirun hyviä kuulokkeita. Minulta saisi myös noiden lisäksi omaan blogiini rustatun omanlaiseni blogipostauksen jossa on oma rehellinen mielipide kokemuksistani kuulokkeiden kanssa. Harmikseni taannoisessa Note 7 postauksessanne ei arpaonni käynyt niin jospa tällä kertaa - Note 7 kiinnostaa posahduksista huolimatta 🙂 Samoin kaikenlainen tekniikka ja härpäkkeet muutenkin.

sanoisin että  turha"kilpailu"  koska    voittaja ei saa    mitään palkinnoksi  koska sonera ei vastaa veroista kyseessä on pikemminkin   tuotteen   arviointi  ilman palkintoo jos ei palkinnoksi  lasketa sitä että saa ilmaseksi testata  tuotetta 

Olen pitkään etsinyt kuulokkeita puhelimeen. Laitteiden mukana tulevat kuulokkeet ovat aina mallia nappi, joiden korvissa pysyminen on melkoista taistelua. Useasti häviä tämän sodan. Olen liikkuva musiikin kuluttaja. Olen tullut johtopäätökseen, että sopivimmat kuulokkeet ovat langattomat: ei jää johto juntturiin juostessa.

Jos saan mahdollisuuden toimia näiden kuulokkeiden testaajan ja laite on käytössä hyvä, joudun silti hankkimaan uudet kuulokkeet, koska jälkikasvuni tulee ne minulta evakuoimaan omaan käyttöönsä. No, tulisi kaksi mielipidettä samalla kertaa.

Minut pitäisi valita testaajaksi koska käytän todella paljon kuulokkeita seitsemänä päivänä viikossa. Kuuntelen paljon musiikkia kuulokkeilla, mutta katson myös sarjoja ja erilaisia videoita kuulokkeiden kanssa. Myös puhetta tulee kuulokkeiden kautta otettua vastaan sekä netin tarjonnasta että video chatin välityksellä. Eli käyttö on minulla todella monipuolista ja sitä on paljon.

 

Käytän tällä hetkellä johdollisia kuulokkeita ja olen niihin tyytyväinen, mutta olisi mielenkiintoista ja rakentavaa kokeilla myös johdottomia. Ja nämä tarjolla olevathan soveltuvat käytettäväksi sekä johdolla että ilman, tämä on minusta todella hienoa.

 

Vastamelu ominaisuus olisi kanssa mukavaa testata käytänössä.

 

Kokemusta kirjoittamisesta on 'kolumniini' nettisivustolla ja blogiini, molempiin tosin englanniksi mutta kyllähän se suomeksikin onnistuisi.

 

Intoa ja kokeilun halua tosiaan riittäisi.

Ei oo mitään kuulokkeita ja nää ois varmaan parhaat mitä markkinoilla on.☺️

No hitto, nyt tuli sellasta settiä tarjolle että heiluttaa villisti tuuheaa häntää näkyvyyden merkiksi!

Minä, kuulokkeiden suurkuluttaja/käyttäjä haluaisin ehdottomasti päästä mukaan tähän testaukseen.

Musiikki vie mukanaan ja leffat jumittaa totaalisesti sohvanpohjaan... ei haittaisi tiskarin äänet tai muut kolinat eikä hirttäytyisi myöskään johtoon...itse kun tuntuu että aina hämähäkkikammoisena johdon osuttua iholle että nyt vilistää hämyrit!

 

Poika kovana pelaajana saisi testata tätä myös! Hänellä on tällä hetkellä Logitehcin härpäkkeet. Mutta nää olis jo jotain? Vai olisko?

 

Minä siis olen mukana ehdottomasti testaamassa kristallin kovaa kuuloketta! Jos vaan luoja suo :D

Kuullokkeet tulisi 11 vuotiaalle tyttärelleni joka innokkaasti tekee videoita ja kuuntelee musiikkia sekä toisten tekemiä videoita.Hänellä oli kuulokkeet mutta ne hajosivat eikä ole ollut nyt mahdollisuutta hankkia uusia.

Hyvää päivää. Olen 17 vuotias, käyn ammattikoulun ICT-asentaja koulutusta toista vuotta.

 

Olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan tätä teidän Sony MDR-1000X kuuloke mallia.

Minkä takia minut pitäisi valita: No siksi koska kuuntelen jatkuvasti musiikkia sekä minulla on hyvin monipuolinen musiikkimaku. Minulla on aina jonkunlaiset kuulokkeet mukana ettei vaan tulisi hiljaisia hetkiä.

Lempikappaleeni ovat: Pohjan tähden alla ja Psychosocial, että siinä välillä kaikki musiikki kelpaa. Minulla on kokemusta tosi laadukkaista kuulokkeista jo entuudestaan.

 

Lisäksi puhun hyvin paljon intternetissä ihmisille mikin välityksellä, joten mikki tulee testattua takuuvarmasti. Testaan soveltuuko nämä paremmin pelaamiseen kuin nykyiset kuulokkeeni.
Minulla on siis käytössä Hyper X Cloud II kuulokkeet, ei siitä sen enempää.

 

Pystyn testaamaan näitä kuulokkeita erinlaisten liikuntamuotojen yhteydessä.
Esim. lenkki/juoksu treeneissä ja pyöräillessä.

 

Annan muidenkin testata niitä, jotta saisin mahdollisimman laajan käsityksen ja mielipiteen muiltakin kuin itseltäni. Mitä enemmän sen parempi.

 

Lupaan kertoa testissä olevan tuotteen hyvät sekä huonotkin puolet, jotta pystyisitte kehittämään seuraavan tuotteen vielä paremmaksi.

 

 

Päivän jatkoa!

Tervehdys,paljon tulee kuunneltua musaa ja verkkokursseja nimenomaan kuulokkeista,tällä hetkellä käytössä lehden tilaaja lahjana saamani kuulokkeet.kuuntelu on päivittäistä joten varmasti paljon olisi kerrottavaa niistä
Aika paljon kaikenlaista musiikkia tulee kuunneltua trancesta meditaatio musaan ja päivittäin kuuntelen rauhoittavan itsehypnoosin mihin luulen että äänen laadulla saattaa olla jopa merkitystä millainen äänen laatu on
T,markus
Mielelläni auttaisin asiassa
Kulutan paljon musiikkia ja podcasteja työmatkoilla, sekä lenkkeillessä. Omistan Sennheiser Momentumit, joissa äänenlaatu on korvia hivelevää, mutta johto on usein tiellä etenkin juoksulenkeillä. Nämä myös päästävät kohtalaisen paljon hälyääntä sisään, joten volumet saa nostaa kaakkoon. Toisaalta nämä eivät myöskään ole tarpeeksi hyvin suljetut, joten tästä seuraa se, että Guilty Pleasure -osaston artisteja ei uskalla kuunnella julkisilla paikoilla.

Olen toimittanut tuotetestauksia ammatikseni yritysblogiin, joten palo kirjoittamiseen kytee sisälläni.

Testiblogissa tulen käymään läpi kuulokkeiden ominaisuudet useissa eri käyttötilanteissa ja tekemään myös vertailua muihin vastaavanlaisiin kuulokkeisiin. Kokoan raadin ystäväpiiriini audiofiileistä ja naputtelen kommentit tänne kaikkien luettavaksi. Etenkin vertailu omiin Momentumeihin, sekä erään ystäväni Beatseihin kutkuttaa.

Olen 30-vuotias visuaalinen bloggaaja (https://www.infograafikko.fi), jolla on toimittajatausta. Ostin vähän aikaa sitten Sonyn MDR-100ABN-kuulokkeet, joten voin verrata tätä uutta mallia Sonyn aiempaan noise cancelling -lippulaivaan.

 

Olen kiinnostunut tekniikasta, äänenlaadusta ja hifistä. Asun Helsingissä, käytän paljon julkisia liikennevälineitä ja työskentelen isossa vajaan parin sadan hengen mediatoimistossa avokonttorissa. Näen, että tällainen profiili olisi kiinnostava monella tavalla noice cancelling -ominaisuuksien testaamiseen. Uskon myös, että monet kaltaiseni tyypit voisivat olla potentiaalisia tuotteen hankkijoita.

Kuuntelen musiikkia arkipäivinä 6-8h vuorokaudessa erityisesti toimistopäivinä. Toimistoni sijaitsee paikassa, jossa on paljon häiritseviä taustaääniä; loisteputkien surinaa, jääkaapin hurinaa ja viereisen tavarajakelufirman aiheuttamaa liikennemelua.

 

Työmaapäivinä olisi etu, jos kuulokkeet poistavat äkkinäisiä ääniä, mutta mahdollistava keskustelun normaalilla äänellä.

 

Koirien kanssa liikkuessa taajamassa on tärkeä kuulla ympäristön ääniä, ettei polkupyörät pääse yllättämään.

 

Äänilähteenä käyttäisin Z3 compactia ja Onkyon vahvistinta. Äänilähteinä pakattu musiikki ja CD:t. Kotelokaiutinverrokkseina H/K sound sticit ja Italialaiset Sonus Faberit. Kuulokeverrokkeina Koss Porta Prot.

 

Kuuntelukokemukset kirjoittaisin insinöörimäisellä tarkkuudella terästettynä humoristisella asenteella.

Kunniamerkki +8

Tidalin kanssa olisi mukava testata Macilla ja Sonyn puhelimella, että onko siitä bluetoothista mihinkään audion osalta. Verrokkina AudioQuestin Dragonfly Red DAC/kuulokevahvistin kera parin langallisen kuulokkeen, avoimen Beyerdynamic DT990:n ja suljettujen AKG K550:n kanssa. 

 

Avokonttorin riemukkaassa maailmassa työskennellessä tuo vastamelukin tulisi testattua kätevästi. Onneksi tuo Dragonfly Red ja AKG:t ovat aina matkassa mukana, niin saa rauhassa kuunnella musiikkia töiden lomassa. 

Kuuntelen musiikkia päivittäin ja olen käyttänyt tähän asti vain laadukkaita nappikuulokkeita. Olen jo jonkun aikaa harkinnut hankkivani kunnon kuulokkeet ja tässä olisi hyvä paikka päästä testaamaan kunnon kuulokkeita. Tykkään hifistellä ja varsinkin bluetooth kuulokeen valinta kiinnostaisi näillä erilaisilla toiminnoilla. Käytän kuulokkeita kotona, koulussa, töissä ja urheillessa niin nämä tulisi testattua monessa eri tilanteessa. Kuulokkeissani haen eritilanteisiin soveltuvaa toimiviitta ja käyttöastetta. Kuulokkeet tulisi varmasti hyvään ja asianmukaiseen VIDEOLLISEEN testaukseen!

 

- Johannes

Kahdenkymmenen vuoden bändikokemus. Sitten hurahdus hifiin ja kaikki rahat upotettu niihin kamoihin. Nyt kymmeniä tuhansia kiinni stereoissa ja striimaan Tidalilla. Kuuntelen klassisesta punkin kautta kirkonpoltto-heviin. Ja varsinkin kirkonpoltto-osastolla esiintyy pirun vahvaa hellasäröä, eli kuulokkeet olisi tarpeen testata!!!

Olisi mukava päästä testaamaan kuulokkeet työpaikan olosuhteissa. Meillä avokonttori töissä, jossa ei voi luukuttaa musiikkia mielinmäärin. Luulisin että näillä ehkä saisi hyvä kuuntelukokemuksen meluisassa avokonttorissa ja voisi tehdä töitä mielimusiikin parissa häiritsemättä muita ja muut minua? Eli mulle testiin kiitos...

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +8
Mulla on menossa jo toiset SonyEricsson mw600 stereo bluetooth -headsetit. Tarkoitus on korvata ne jollakin uudemmalla setillä. Nuo vanhat ovat kulkeneet mukana festareilla, kaupungissa, lenkillä, merellä ja metsässä. Lupaan viiltävän arvion Sony MDR-1000X -kuulokkeiden hyvistä ja huonoista puolista.

Töissä kuuntelen kuulokkeilla musiikka lähes koko päivän ja nämä auttaisi suodattamalla melun pois ja takaisi helpon liikkumisen. 

Nyt näyttää hyvältä.toivottavasti myös kuulostaa :)

Itse harrastan kaikenlaisten kaiutin, ja äänentoisto viritelmiä. Äänitän myös musiikkia, jossa on äärimmäisen tärkeää että kuulee kaikki ylä,ala, ja keskiäänet plus muut haittaäänet miksauksessa. Olisi mukava päästä kokeilemaan kuulokkeita että minkälaatuiset ovat 🙂

Vastaa