peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Käyttökokemukset Sony Xperia XZsYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 442
1/3

Käyttökokemukset Sony Xperia XZs

Kerätään tähän ketjuun kokemuksia Sony Xperia XZs:stä, sana on vapaa. Jos mietit tällaisen ostoa, voit kysyä puhelimen hankkineilta neuvoa ennen ostopäätöstä Hymiö Onnellinen

 

Tämä luuri on muuten teleoperaattoreista Telialla yksinmyynnissä, voit tilata sen täältä.

 

Puhelimesta on juttua myös Yhteisön blogissa.

 

 

DSC_3651.JPG

 

2 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 442
2/3

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia XZs

Olen käyttänyt tätä Sonya nyt muutaman päivän, en ole tehnyt mitään sen kummempaa kuin sometellut ja käyttänyt työsähköpostia. Ja testaillut toki tämän kameraa.

 

Lisäilen kuvia tänne myöhemmin mutta nyt alkuun muutama poiminto ja ajatus tämän kameroista.

 

Tuosta slowmo-kamerasta ja hidastus-ominaisuudesta. En ole varma, korostan että tämä on mutuilua mutta jotta saadaan aikaiseksi videokamera, joka kuvaa 960 kuvaa sekunnissa kamerassa käytetään lyhyttä suljinaikaa. Ja näin kennolle kertyy vähemmän valoa. Ja jotta sillä voidaan kuvata myös heikommassa valossa (sisällä, illalla jne.) niin valon vähyyttä kombensoidaan nostamalla ISO-arvoa. Ja tämä tuo mukanaan sen, että slowmo-videoissa on vähän kohinaa myös ulkona kuvattaessa. Tämä näkyy kuvaamallani videolla. En sitten tiedä johtuuko tuo pieni kohina vain tästä minun testaamastani yksilöstä, ulkomaisissa videoissa kuva niissä on tarkempi. Joka tapauksessa suurnopeus- tai slowmo-kamera on huikea edistys puhelinten kameroissa!

 

Ensi alkuun en tykännyt siitä että kohdat, jotka haluat videolla hidastaa, pitää erikseen hidastaa painamalla erityistä "hidastus"-nappia. Ja, en tykännyt myöskään siitä, että hidastus on max 3 sekuntia kerrallaan. Mutta, sitten kun aloin miettimään asiaa tarkemmin niin Sonylla lienee näille omat järkevät syynsä: Mitä pidempiä hidastukset olisivat sitä isompia tiedostoja videoista tulisi ja sitä enemmän tarvittaisiin tallennustilaa. Lisäksi, videokamera joka tallentaa 960 kuvaa sekunnissa vaatii valtavasti prosessointitehoa ja useiden minuuttien videot joko veisivät paljon virtaa ja/tai kuumentaisivat laitetta tai sitten teho saattaisi loppua kesken. Myös tallennusmedialta vaaditaan paljon kun framerate on näin korkea, ihan mille tahansa muistille ei voi tällaista videota tallentaa, ainakaan pitkiä pätkiä kerrallaan. Lisäksi olisihan ne aika tylsiä ne videot kun koko video olisi hidastettu, mukavampi se on katsella sellaista videota jossa tapahtuukin oikeasti jotain ja vain tietyt pätkät on hidastettu Hymiö Onnellinen

 

Screenshot_20170512-161831.pngKeskipainike toimii hidastuspainikkeena silloin, kun kuvataan hidastettuja videoita.

 

Kameran manuaalitila ei ole täysin manuaalinen, esim. suljinaikaa ei pysty säätämään mutta säädöt riittävät kyllä tavalliseen käyttöön. Still-kuvissa riittää tarkkuutta vaikka muille jakaa. Kuvaa voi suurentaa todella paljon ilman, että kuva muuttuu rakeiseksi.

 

Screenshot_20170512-163427.pngStill-kamerassa on automaattiasetusten lisäksi myös manuaalitila.

Myös etukamera on laadukas ja sillä saa hyviä kuvia ja myös videoita. Etukameralla saa Full HD -laatuisia videoita ja se on hyvä juttu se.

 

Tässä muutama ajatus ja huomio kameroista. Postailen myöhemmin tällä ottamiani kuvia.

 

Jos haluat tietää tästä jotain erityisestä niin kysy ihmeessä, testailen tätä vielä jonkin aikaa Hymiö Onnellinen

 

 

Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 442
3/3

Vs: Käyttökokemukset Sony Xperia XZs

Kolme kuvaa mitä otin tänään. Ihan nätisti valottaa (käytin automaattiasetuksia) näinkin haastavissa olosuhteissa.

 

fumZ6FS

 

ZeYDZ60

 

aqc8ZV3