Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5986 custom-general.kudos
 • 5677 custom-general.replies
 • 45 custom-general.solutions

Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille- Haku päättynyt!

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Etsimme testaajia.jpg

 

 

Polarin urheilukellot, Vantage M sekä Ignite ovat saapuneet verkkokauppaamme. Haluaisitko sinä päästä testaamaan jompaa kumpaa kelloa ja raportoimaan kokemuksistasi muille yhteisöläisille? Jos kyllä niin tämä arvonta on just sulle!

 

Kumpi sopisi sinulle paremmin?

 

Polar Vantage M

 

"Rannesykkeenmittauksella ja GPS:llä varustettu edistyksellinen juoksu- ja multisport-kello

Haasta itsesi Polar Vantage M:n monipuolisten ominaisuuksien avulla. Tämä GPS-toiminnolla varustettu ohut ja kevyt multisport- ja juoksukello antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset voidaksesi parantaa suoritustasi ja rikkoa ennätyksesi."

Polar Vantage M.jpg

 

Yhteisön mode Liisa testasi Vantage M -kelloa, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme. 

 

Polar Ignite

 

"GPS-kello rannesykkeenmittauksella

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää."

Polar Ignite.jpg

 

Yhteisön modeista Olivia puolestaan testasi Igniten, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme.

 

Hae testaajaksi, osallistu arvontaan 5.5.2020 mennessä

 

Kerro tämän jutun kommenteissa muutamalla lauseella, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat sinua harjoittelussasi ja millaisiin testeihin Polar pääsisi ranteessasi, sekä kumpaa kelloa haluaisit testata.

 

Arvomme 6.5.2020 kaksi voittajaa, joille lähetämme kellot testiin. Pyrimme toteuttamaan voittajien toiveet kellon mallin suhteen. Meillä on kuitenkin vain yksi kumpaakin kelloa joten voi olla, että joudumme arpomaan mallit voittajien välillä. Voittajana teet tänne Yhteisöön kaksi testiraporttia, ensimmäisen unboxaushengessä (vähintään 150 sanan mittainen juttu) ja toisen kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Haluaisimme nähdä ja lukea miltä Polar näyttää juuri sinun ranteessasi ja lenkkipolulla, joten lisää juttuusi myös paljon kuvia ja jos innostut niin voit lisätä juttuihisi myös videoita, niitä on kiva katsoa 🙂

 

Lue arvonnan tiedot ja tarkemmat speksit alta, klikkaa Lue lisää.

 

Onnea arvontaan!

 

Ps. Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

ARVONTA ON SUORITETTU! ONNEKSI OLKOON @Kardio ja @IbizaMan !

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.4 - 5.5.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale Polar Vantage (arvo 279€) sekä yksi (1) kappale Polar Ignite -kelloja (arvo 199€-229€ ). Yksi kello/voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla muutamalla lauseella tämän keskustelun kommenttiosiossa, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat harjoittelussa ja millaisiin testeihin Polar pääsisi, sekä kumpaa kelloa haluaisi testata. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöön perustettaviin käyttökokemusketjuihin.

 • Ensituntumat pian kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 150 sanan mittainen artikkeli)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva- ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon Telian myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 22.4.2020

 

Tero, Yhteisömanageri

***Kesälomalla 1.7. - 31.7.2022***

Jos kommentti vastasi kysymykseesi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

UUTTA: Yhteisössä kerätään nyt pisteitä - voit voittaa palkinnon!

99 vastausta
amggotleir
Kommentaattori
 • 5 custom-general.kudos
 • 28 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Kello olisi loistava työkalu varsinkin päivittäiseen kalorienkulutuksen seurantaan. Se tulisi varmasti olemaan se työkalu, jota eniten itse käyttäisin. 6pvänä viikossa tulee erinäköistä urheilua harrastettua niin kello pääsee nopeasti perusteellisiin testeihin, huomaan nopeasti pienimmätkin puutteet.

Uberlinu
Uusi jäsen
 • 1 custom-general.kudos
 • 3 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisi aivan mahtavaa päästä testaamaan Polar Vantage M -"kelloa".

Ensinnäkin nyt kun muutkin ovat kotiin jumittuineina tämän Corona hysterian takia (Varmasti aivan aiheellista, mutta ei minulle.. enää. 🙂 ). Olen tässä kärsinyt ns. tuki ja likunta elin vammasta (selkä murtunut, ja senkin seurauksena ollut vain kotona treenamista, painoilla. Pitäisi päästä kämpästä ulos kun koirani menehtyi, eikä enää "tarvitse" sitä kolmea kertaa päivässä lähteä lenkille, ergo; olen taas vain viikottaisten kauppa reissujen varassa ja turhaan jumittunut kotiin. Jos olisi nyt joku syy lähteä "ylös, ulos ja lenkille", tekisi se aika suuren positiivisen vaikutuksen elämääni ja tarvitsisin vielä kellonkin. 😄 (Vähän vanhempaa sukupolvea siis, muttta vain vähän.. ) Arvostelu, testaaminen etc. ovat jo verissä kun olen ollut erittäin aktiivinen Fast-ringin "Winsideri" jo kolmatta vuotta.

 Mitä trenaamiseen tulee, tuli treenattua joskus vähän "hulluna", kun piti laskuvarjo-jääkäriksikin päästä, ja peruskunto on ollut vähän tarpeen kun noita lajeja (About luokkaa MMA) harrastanut 7 vuotiaasta, eli suunilleen yhtä kauan kuin olen tuijottanut tietokonettakin; tavoilla johon sana intensiivinen ei riitä. Mutta nyt pitäisi aloittaa Kuntoilu "vähän" kuin alusta ettei minua löydetä mistään kotelosta vuosien päästä, horroksesta... 😉 Pelkkä "Dumb-bellien" 😉 nostelu ei todellakaan riitä. 😄 Kiitos.

radiopuh
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Vantage M

Anxzy
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 7 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ei nyt mikään himo liikkuja mutta normaali päivä liikunta nousevalla trendillä tällä hetkellä  kuntoa kohottamassa.

 

aiemmin polarin vanha versio 52 ja nyt viisivuotta käytössä ollut toinen versio, ranne versio olisi helpompi käyttöinen jota voisi pitää jakuvasti päällä nykyiseen kuin pitää laittaa erillinen sykevyö.

Suvip1
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Harrastan monipuolisesti liikuntaa (kotitreenit, juoksu, pyöräily, jooga). Minua kiinnostaisi päästä kokeilemaan erityisesti Vantage m -kelloa. Osallistun syksyllä puolimaratoniin ja uskon, että kellosta olisi suuri apu harjoittelussa. Kellon toiminnoista käyttäisin erityisesti sykeseurantaa, unenlaadun seurantaa sekä palautumista mittaavia toimintoja.

Kuukkelinpuu
Vakiokalustoa ☆
 • 154 custom-general.kudos
 • 252 custom-general.replies
 • 4 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Morjens.

 

Molemmat kellot sekä Ignite / Vantage edustaa Polarin tämän hetken osaamista keskihintaisissa mutta monipuolisissa laitteissa. Kumpikaan ei ole varsinainen älykello vaan Ignite luokitellaan fitness- ja Vantage urheilukelloksi.

 

Omaan kokemusta tavoitteellisesta kuntoilusta usealta vuodelta. Olen aloittanut omien harjoitusten seurannan sportstrackerilla ja kelloista olen käyttänyt M400 ja M430. Kumpikin on edelleen käytössä. M400 on käytössä harjoituksissa, jossa kello saattaa ottaa kipeää osumaa. Sykkeen mittaan välillä vyöllä. Päivittäiset askareet ja kävelylenkit mittaan M430:llä. Vyöllä tehtävä mittaus on käytössä lajeissa, joissa sykkeen vaihtelu on nopeaa. Pyöräily koloisilla teillä on omiaan lajiksi, missä käytän vyötä. Rannemittaus menee sitten rauhallisessa harjoittelussa.

 

Esimerkkinä nopeasta sykevaihtelusta mainittakoon myös sauvakävely, johon kilometrin välein tehdään omankehonpainolla tehtäviä harjoituksia, kyykyt ja punnerrukset. Näissä sykevaihteluissa M430 ei välttämättä ranteesta mitaten ehdi aina mukaan.

 

Kaverit ovat ostaneet Igniteä ja kehuneet sen ominaisuuksia. Viimeisin Vantagen päivitys toi mukanaan ominaisuuksia, jotka aikaisemmin olivat Ignitessä, esimerkiksi FitSpark.

 

M430 kautta seuraan palautumista, unta ja kehittymistä. Polar flow on päivittäisessä käytössä ja kommentoimme kavereiden kanssa toistemme suoritteita. Minulle ammattiautoilijana palautuminen ja unenseuranta ovat tärkeitä työkaluja.

 

Myös kunnon kehittyminen ja kuntotestit ovat tärkeässä roolissa kun omien harrastusten lisäksi työskentelen toimenpidepalkkaisena palomiehenä. Meillä on vuosittaiset kuntotestit, joiden tuloksia seuraan aktiivisesti. Saamme kuntoiluohjeet sykerajoineen ja olen ne kelloon syöttänyt, jotta saan harjoittelusta kaiken irti.

 

Kumpikin malli on kiinnostava, mutta oma valintani olisi Vantage M.

* Parempi akunkesto

* Perinteinen käyttöliittymä ilman kosketusnäyttöä

* Laajempi analysointi "käppyröissä"

* Monilaji treenaus (samaan aikaan voit tehdä erilliset kuntopiiri  ja sauvakävely harjoitukset).

 

Kumpikin kello pääsisi mukanani vaihteleviin harjoituksiin ja päivittäiseen elämään. En hae kummastakaan älykellon ominaisuuksia vaan luotettavaa mittausta elämänlaadun parantamisessa.

 

Omalta kohdaltani voin sanoa, että jo M400:sen osto oli yksi parhaimpia päätöksiä elämässä. Treenikäppyröitä on mukava seurata ja Polar Flow palvelussa tulosten vertailu on helppoa.

 

Treeneistä saatava sanallinen palaute antaa motivaatiota lepoon ja seuraavaan kertaan.

 

Minulla on myös mahdollisuus saada kellot rinnakkain lähtien M200 mallista, koska ostin sellaisen veljelleni lahjaksi kesän harjoituksia varten (sportstrackerin lähetin meni mykäksi).

 

Lajit mitä harrastan ovat sauvakävely, hölkkä, pyöräily, kävely, kahvakuulailu ja aktiivinen elämä rintamiestalossa. Myös moottoriurheilussa käytän kellon mukanaan tuomaa sykemittausta, sekä gps palveluita.

 

Polar.JPG

 

Meillä on tapana jakaa kuvien kautta omia harjoituksia ja tunnelmia. Tässä erään iltalenkin maisemia. Näihin kuviin ja tunnelmiin...

 

Aktiivista kesää.

 

Edit ReOlivia: Muokattu allekirjoitus pois, automaattisen allekirjoituksen voi asettaa profiilin asetuksista 

sonjakork
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Polar Vantage M on ollut jo kauemman aikaa harkinnassa, ja olisi mahtava tilaisuus sekä saada käyttää sellaista että esitellä sitä myös muille ja vakuuttaa muutkin ostamaan sellainen!

Olen intohimoinen kotiurheilija, ja minut löytää usein lähimetsien lenkkipoluilta tai kuntopoluilta juoksemasta. Tavoitteenani on tällä hetkellä kasvattaa juoksunopeutta, sekä vähentää painoa. Uskoisin, että motivaationi projektiini kasvaisi ja saisin muutkin innostumaan liikkumiseen, jos saisin käytettäväksi kyseisen urheilukellon! 

Touhokas
Uusi keskustelija
 • 1 custom-general.kudos
 • 22 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Mielelläni testaan patikoidesss. 

emerik
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 13 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisin kiinnostunut testaamaan Polar Vantage M -urheilukelloa. Monipuolinen eri harjoitteiden seuranta kiinnostaisi ja haluaisin verrata nykyiseen Suunto 3 -kellooni. 

Mikroautouuni
Kommentaattori
 • 17 custom-general.kudos
 • 38 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Urheilukelloa olisi hauska testata jo senkin vuoksi, että näkisi kuljetut askeleet, matkan, sykkeen ja muita tietoja. Olisi mielenkiintoista nähdä, minkälaisia liikuntasuosituksia kello antaa. Olen miettinyt, kävelenkö tarpeeksi nykyään. 10 000 askelta olisi suositus ja haluan nähdä, milloin se täyttyy.

 

Tärkein ominaisuus ja apu olisi varmaan se muistutus lenkille lähdöstä sekä yleensäkin suositukset, minkä tyyppistä harjoittelua tarvitaan. Ennen oli sellainen nelijalkainen kaveri pitämässä huolta siitä, että ulkoilemassa käytiin tarpeeksi usein, ja siellä myös käveltiin reippaasti, eikä jääty höpisemään tuttujen kanssa - silloin sain haukut.

 

Unenmittaus on kiinnostava ominaisuus, ja olisi varmasti hyödyllistä nähdä jos on nukkunut huonosti. Toivon että kello antaa vinkkejä myös unen laadun parantamiseen ja REM-unen lisäämiseen.

 

Kelloissa on vaikuttavat ominaisuuslistat. En ole ennen käyttänyt urheilukelloa tai -ranneketta, joten näistä kahdesta uskoisin Polar Igniten soveltuvan minulle paremmin, vaikka molemmat kiinnostavat.