Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5515 custom-general.kudos
 • 5133 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille- Haku päättynyt!

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Etsimme testaajia.jpg

 

 

Polarin urheilukellot, Vantage M sekä Ignite ovat saapuneet verkkokauppaamme. Haluaisitko sinä päästä testaamaan jompaa kumpaa kelloa ja raportoimaan kokemuksistasi muille yhteisöläisille? Jos kyllä niin tämä arvonta on just sulle!

 

Kumpi sopisi sinulle paremmin?

 

Polar Vantage M

 

"Rannesykkeenmittauksella ja GPS:llä varustettu edistyksellinen juoksu- ja multisport-kello

Haasta itsesi Polar Vantage M:n monipuolisten ominaisuuksien avulla. Tämä GPS-toiminnolla varustettu ohut ja kevyt multisport- ja juoksukello antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset voidaksesi parantaa suoritustasi ja rikkoa ennätyksesi."

Polar Vantage M.jpg

 

Yhteisön mode Liisa testasi Vantage M -kelloa, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme. 

 

Polar Ignite

 

"GPS-kello rannesykkeenmittauksella

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää."

Polar Ignite.jpg

 

Yhteisön modeista Olivia puolestaan testasi Igniten, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme.

 

Hae testaajaksi, osallistu arvontaan 5.5.2020 mennessä

 

Kerro tämän jutun kommenteissa muutamalla lauseella, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat sinua harjoittelussasi ja millaisiin testeihin Polar pääsisi ranteessasi, sekä kumpaa kelloa haluaisit testata.

 

Arvomme 6.5.2020 kaksi voittajaa, joille lähetämme kellot testiin. Pyrimme toteuttamaan voittajien toiveet kellon mallin suhteen. Meillä on kuitenkin vain yksi kumpaakin kelloa joten voi olla, että joudumme arpomaan mallit voittajien välillä. Voittajana teet tänne Yhteisöön kaksi testiraporttia, ensimmäisen unboxaushengessä (vähintään 150 sanan mittainen juttu) ja toisen kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Haluaisimme nähdä ja lukea miltä Polar näyttää juuri sinun ranteessasi ja lenkkipolulla, joten lisää juttuusi myös paljon kuvia ja jos innostut niin voit lisätä juttuihisi myös videoita, niitä on kiva katsoa 🙂

 

Lue arvonnan tiedot ja tarkemmat speksit alta, klikkaa Lue lisää.

 

Onnea arvontaan!

 

Ps. Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

ARVONTA ON SUORITETTU! ONNEKSI OLKOON @Kardio ja @IbizaMan !

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.4 - 5.5.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale Polar Vantage (arvo 279€) sekä yksi (1) kappale Polar Ignite -kelloja (arvo 199€-229€ ). Yksi kello/voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla muutamalla lauseella tämän keskustelun kommenttiosiossa, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat harjoittelussa ja millaisiin testeihin Polar pääsisi, sekä kumpaa kelloa haluaisi testata. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöön perustettaviin käyttökokemusketjuihin.

 • Ensituntumat pian kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 150 sanan mittainen artikkeli)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva- ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon Telian myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 22.4.2020

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

99 vastausta
JariAZ
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei,
enemmän kiinnostaa Polar Vantage M ja sen avulla seuraisin päivittäistä sykettä mm. koiralenkeillä ja ehkä etenkin tuoreena lievän uniapneadiagnoosin omaavana unen seurantaan liittyvät ominaisuudet kiinnostavat.
Jari, 52v

Tompsa80
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisin kiinnostunut testaamaan Polar Vantage M - kelloa. Käytössä on jo jonkin aikaa ollu m430 ja olisi kiinnostavaa nähdä millaisia parannuksia uudempi malli tarjoaa. Kellolla seuraisin unta, sekä liikunnan tehokkuutta. 

Samupeh
Uusi keskustelija
 • 2 custom-general.kudos
 • 16 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin päästä testaamaan Polar Vantage M urheilukelloa. Olen alkanut liikkua nyt enemmän, niin tulisi käyttöön ja varmasti innostaisi lisäämään liikkumistani vielä entisestään 🙂 Tällä kellolla tulisi seurattua omaa liikkumista, sykettä ja vaikka mitä.

Slamtilt
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin testata Polar Igniten juoksuohjelmaa ja verrata rannesykemittausta sekä gps-dataa samoilla lenkeillä Suunnon kelloon ja sykevyöhön  joka olisi yhtä aikaa käytössä Polarin kanssa.

 

Sama testi myös pyöräillessä sekä lihaskuntotreenissä.

Moi987
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

En tiedä olenko liian nuori kun olen vasta 14, mutta haluan osallistua tähän, koska tahtoisin testata polar ignite kelloa. minulla on tällä hetkellä käytössä polar a370 mutta olen jo aika kauan katsonut polar igniteä. Tämä auttaisi minua varmaan enemmän päivän aikana liikkumaan, koska olen nyt ylä-asteella ja kun koulut jatkuu taas pian niin ei tule päivällä liikuttua, koska ylä-asteella ei ole pakko mennä ulos välitunneilla. Olen muuten ehkä aika perus liikkujaa, mutta liikun päivässä aika paljon, koska minulla on koira niin tulee käytyä joka päivä sen kanssa lenkeillä (Jos pääsee tähän mukaan onko pakko näyttää kasvoja?)

Aether
Uusi keskustelija
 • 10 custom-general.kudos
 • 8 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Molemmat nämä Polarin mallit olisivat erittäin sopivia liikuntaharrastuksiini, mutta jos toinen pitäisi valita mieluisammaksi, niin valitsisin Vantage M:n. 🙂

 

Minun mukanani Polar ei kovin usein pääsisi kauas kotoa pitkille vaelluksille tai erämaratooneille, mutta usein liikkumaan kyllä! Haluaisin käyttää sitä aktiivisuuteni ja nukkumiseni seurantaan, sekä sykealueliikunnan (juoksu/kävely, pyörämatkat) apuna 5-10h viikossa ja treenin sopivan tahdin indikaattorina (sykkeen lasku sarjojen välillä tai kellotetut tauot) salilla (normaalioloissa 3-4x/vko). Pidän myös kellon keräämän datan seuraamisesta ja analysoimisesta - sykkeen käytöksestä kun näkee esimerkiksi kuinka hyvin on palautunut. Olen jo käyttänyt vanhempaa M200-mallista polaria liikuntaharrastuksieni seuraamisessa yllä kuvaamallani tavalla, mutta muutoin tuota ei ole tullut pidettyä ranteessa esimerkiksi värin vuoksi (punainen kello oli tarjouksessa :DD). Nämä uudet Polarit ovat todella tyylikkään näköisiä!

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
 • 835 custom-general.kudos
 • 1196 custom-general.replies
 • 77 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

@Moi987@  kirjoitti:

En tiedä olenko liian nuori kun olen vasta 14, mutta haluan osallistua tähän, koska tahtoisin testata polar ignite kelloa. minulla on tällä hetkellä käytössä polar a370 mutta olen jo aika kauan katsonut polar igniteä. Tämä auttaisi minua varmaan enemmän päivän aikana liikkumaan, koska olen nyt ylä-asteella ja kun koulut jatkuu taas pian niin ei tule päivällä liikuttua, koska ylä-asteella ei ole pakko mennä ulos välitunneilla. Olen muuten ehkä aika perus liikkujaa, mutta liikun päivässä aika paljon, koska minulla on koira niin tulee käytyä joka päivä sen kanssa lenkeillä (Jos pääsee tähän mukaan onko pakko näyttää kasvoja?)


Ikärajaa ei ole tässä määritelty, joten hyvin voit osallistua kisaan. Omilla kasvoilla ei myöskään ole pakko esiintyä. Kello on tässä pääasia ja sen ominaisuudet. Videot ja laadukkaat kuvat ovat aina plussaa Hymiö Onnellinen

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
jekaterina88
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Jos arvonta osuu minuun niin haluaisin testiin Polarin Vantage M kellon. Olen käyttänyt muutaman vuoden Polarin M430 kelloa, ja nyt olisi aika päivittää uudempaan. Harrastan juoksua, ratsastusta ja kuntosalia, joten testiin pääsisi laaja skaala urheilulajeja ja raporttiin sisältyisi myös kuvia 🙂

Eerikloka
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Olisin kiinnostunut testaamaan Polar vantage kelloa. Liikun monipuolisesti ja haasteena on palautuminen kolmivuorotyöstä. Lajeina lenkkeily, kuntosali, ryhmäliikunta ja squash. 

Annukka36
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Polarin kellot auttaisivat minua (toisin sanoen laiskaa kotona liikkujaa) löytämään oikeat ja varmasti tuloksia tuottavat harjoitusohjelmat koska FitSpark-treeniohjelmat löytyy kaikkia erilaisia kardio- ja voimatreenejä. Täten kello pääsisi mukaan kotitreeneihein, mahdollisiin ryhmäliikuntatunteihin (mikäli korona menee ohi ja normaali elämä jatkuu sekä entisen lempiharrastukseni juoksun (aluksi paremminkin hölkän) treenailuun, jonka lupasin aloittaa nyt tätä kesänä. Uusi kello olisi täten oikea motivaattori tähän lupaukseen. Jos en kerkeä vielä kesäkuntoon kesäksi 2020 niin viimeistään tämä likka olisi kesäkunnossa vuonna 2021! Haluaisin testata hyvin silmää mielyttävää ja kaiken tarpeellisen sisällä pitävää Polar Ignite-kelloa.