Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
TeroRe
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
 • 5504 custom-general.kudos
 • 5106 custom-general.replies
 • 44 custom-general.solutions

Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille- Haku päättynyt!

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Etsimme testaajia.jpg

 

 

Polarin urheilukellot, Vantage M sekä Ignite ovat saapuneet verkkokauppaamme. Haluaisitko sinä päästä testaamaan jompaa kumpaa kelloa ja raportoimaan kokemuksistasi muille yhteisöläisille? Jos kyllä niin tämä arvonta on just sulle!

 

Kumpi sopisi sinulle paremmin?

 

Polar Vantage M

 

"Rannesykkeenmittauksella ja GPS:llä varustettu edistyksellinen juoksu- ja multisport-kello

Haasta itsesi Polar Vantage M:n monipuolisten ominaisuuksien avulla. Tämä GPS-toiminnolla varustettu ohut ja kevyt multisport- ja juoksukello antaa käyttöösi kaikki tiedot, joita tarvitset voidaksesi parantaa suoritustasi ja rikkoa ennätyksesi."

Polar Vantage M.jpg

 

Yhteisön mode Liisa testasi Vantage M -kelloa, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme. 

 

Polar Ignite

 

"GPS-kello rannesykkeenmittauksella

Polar Ignite on vedenkestävä fitnesskello, jossa on edistyksellinen sykkeenmittaus ranteesta ja integroitu GPS. Tämä uuden sukupolven fitnesskello auttaa saavuttamaan todellisen potentiaalisi ja kokeilemaan rajojasi fiksulla tavalla. Polar Ignite antaa kattavan kokonaiskuvan päivästäsi ja opastaa sinua kohti tasapainoisempaa elämää."

Polar Ignite.jpg

 

Yhteisön modeista Olivia puolestaan testasi Igniten, lue hänen kokemuksistaan artikkelistamme.

 

Hae testaajaksi, osallistu arvontaan 5.5.2020 mennessä

 

Kerro tämän jutun kommenteissa muutamalla lauseella, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat sinua harjoittelussasi ja millaisiin testeihin Polar pääsisi ranteessasi, sekä kumpaa kelloa haluaisit testata.

 

Arvomme 6.5.2020 kaksi voittajaa, joille lähetämme kellot testiin. Pyrimme toteuttamaan voittajien toiveet kellon mallin suhteen. Meillä on kuitenkin vain yksi kumpaakin kelloa joten voi olla, että joudumme arpomaan mallit voittajien välillä. Voittajana teet tänne Yhteisöön kaksi testiraporttia, ensimmäisen unboxaushengessä (vähintään 150 sanan mittainen juttu) ja toisen kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen juttu).

 

Haluaisimme nähdä ja lukea miltä Polar näyttää juuri sinun ranteessasi ja lenkkipolulla, joten lisää juttuusi myös paljon kuvia ja jos innostut niin voit lisätä juttuihisi myös videoita, niitä on kiva katsoa 🙂

 

Lue arvonnan tiedot ja tarkemmat speksit alta, klikkaa Lue lisää.

 

Onnea arvontaan!

 

Ps. Arvonta on vain Yhteisön jäsenille. Jos et ole vielä jäsen niin liity jäseneksi sivun oikeassa yläreunassa olevan linkin kautta ja voit osallistua tähän sekä muihin skaboihin myös tulevaisuudessa.

 

ARVONTA ON SUORITETTU! ONNEKSI OLKOON @Kardio ja @IbizaMan !

 

Lue lisää

Arvonnan säännöt ja rekisteriseloste Etsimme testaajia Polar Vantage M ja Polar Ignite -urheilukelloille


Arvonnan järjestäjä
Telia Finland Oyj, jäljempänä "Telia" (Telia Finland Oyj, Teollisuuskatu 15, 00510 Helsinki, Y-tunnus: 1475607-9, puh. 020401).

 

Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Telian sekä kumppaneiden henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä, sekä niiden yhtiöiden ja organisaatioiden työntekijät, jotka ovat olleet tekemisissä tämän arvonnan kanssa.

 

Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.4 - 5.5.2020 välisenä aikana. Telia ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista vastauksista.

 

Palkinnot
Palkintona arvotaan yhteensä yksi (1) kappale Polar Vantage (arvo 279€) sekä yksi (1) kappale Polar Ignite -kelloja (arvo 199€-229€ ). Yksi kello/voittaja.


Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Palkinto on henkilökohtainen eikä sitä voi myydä tai siirtää eteenpäin. 

 

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun ostamista. Arvontaan voi osallistua kertomalla muutamalla lauseella tämän keskustelun kommenttiosiossa, miten Polar Vantage M tai Ignite auttaisivat harjoittelussa ja millaisiin testeihin Polar pääsisi, sekä kumpaa kelloa haluaisi testata. 1 kommentti = 1 arpa. 1 arpa/henkilö.

 

Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisten käyttöön.

 

Arvonnan suorittaminen ja palkinnon lunastus
Arvonta suoritetaan 6.5. ja voitosta ilmoitetaan yksityisviestillä Telia Yhteisön kautta. Jos voittajaa ei tavoiteta kolmen (3) vuorokauden kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Telia ei korvaa palkintoa, mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Telialla on oikeus julkaista voittajan nimi ja kotipaikkakunta sekä Yhteisön nimimerkki eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Testaajat sitoutuvat siihen, että he julkaisevat kahden viikon testijakson aikana kaksi artikkelia Telia Yhteisöön perustettaviin käyttökokemusketjuihin.

 • Ensituntumat pian kellon vastaanottamisen jälkeen (vähintään 150 sanan mittainen artikkeli)
 • Varsinainen arvostelu kahden viikon käytön jälkeen (vähintään 300 sanan mittainen artikkeli)

Testaajat voivat halutessaan tehdä juttuja myös enemmän. Testaajien tekemien artikkelien ja videoiden tulee olla hyvän tavan mukaisia eivätkä ne saa sisältää asiatonta sisältöä. Testaukseen saa halutessaan liittää kuva- ja videomateriaalia.

Osallistumalla kilpailuun ja lähettämällä Telialle tekemäänsä materiaalia henkilö myöntää Telialle oikeuden hyödyntää materiaalia Telian markkinoinnissa ilman eri korvausta, sekä julkaista materiaalin tehneiden henkilöiden Telia Yhteisön nimimerkit ja Youtube-kanavien nimet.

 

Jos kilpailun voittajat eivät tee artikkeleita Telia Yhteisöön testijakson aikana, Telia veloittaa voittajalta kellon hinnan, joka määräytyy kellon Telian myynninaloituspäivän hinnan mukaan.

 

Verot
Telia sitoutuu maksamaan lakisääteiset verot näissä virallisissa säännöissä ilmoitetuista palkinnoista. 
Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.

 

Rekisteriseloste
Telian henkilötietolain mukainen rekisteriseloste on nähtävissä osoitteessa www.telia.fi/tietosuoja

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.


Telia Finland Oyj
Helsingissä 22.4.2020

 

Tero, Yhteisömanageri

Jos kommentti ratkaisi ongelmasi paina "Hyväksy ratkaisuksi" | Paina tykkää, jos pidit kommentista

Kuluttaja-asiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Yritysasiakkaat: Apua ongelmatilanteisiin

Häiriötiedotteet ja -kartat 

Minun Telia -sovellus palveluiden hallinnointiin

 Telia 5G lähettiläät

Haluatko tietää ja oppia laitteista lisää 

99 vastausta
samivuorelaa
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka!

 

Osallistun arvontaan ja haluaisin päästä testataan Vantage mallin, mutta Ignite sopisi myös yhtä hyvin. Pyöräilen kesäisin ja harrastan myös maastojuoksua. Olen juossut omaksi iloksi mutta jos saisi dataa kehittymisestä niin pysyisi paremmin motivaatio yllä.

Juliansyke
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Uusi urheilukello toisi uutta motivaatiota liikunnan jatkamiseen. Tavoitteena olisi nostaa kuntoa joka alkuvuodesta lähti hyvin käyntiin mutta vähän jäänyt nyt ko. tilanteen takia mutta viimeistään kesän alkaessa homma jatkuu! Uudella Polarilla olisi kiva seurata miten kehittyy 🙂 

unrated82
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 15 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Polar Vantage M-kelloa ja toinenko  käy juoksumatolla ja lenkeilyssä muutenkin. Sykkeen kaloreiden seurantaan ja haluaisin myös nähdä kehittyyneen treeniohjelman toimivuuden.

maruskatti
Uusi keskustelija
 • 0 custom-general.kudos
 • 12 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Polar Ignite auttaisi kohentamaan kuntoa. Lenkkeilyä ja pyöräilyä, joten pääsisi kello mukaan joka päiväkseen liikkumiseen. Puhelimen ilmoitusten Seurantaan ja GPS tiedoista olisi tarkat tiedot ylhäällä lenkiltä. 

jessieheh
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moikka,

 

nimeni on Jessica ja haluan päästä kovasti testaamaan näitä älykelloja! Harrastan patikointia ja juoksemista, ja lenkillä tuleekin käytyä useampi kerta viikossa. Myös työmatkat kuljen pyörällä. Tällä hetkellä reenaan ja valmistaudun puolimaratonin julksemiseen, ja vaikka tunnen omankehoni ja tasoni melko hyvin, koen, että tällaisesta mukanakulkevasta kellosta olisi mielettömän paljon apua reenin suhteen. Tuo smart kalori tracking toiminto myöskin kiinnostaa paljon, koska reenaamisen lisäksi myös ravintopuoli pitäisi saada kuntoon. Uskon, että koska urheilen paljon, pystyn käyttämään kelloa monipuolisesti ja testailemaan eri toimintoja. On mielenkiintoista nähdä, miten valmistautuminen sujuisi tämän kanssa.

Poistettu käyttäjä
 

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Ignitesta neljän kuukauden kokemus ja siitä voin artikkelin kirjoittaa, mutta vertailisin mielelläni Vantage M -malliin. Käytän kelloa päivittäin sekä päivin että öin, joten kattavaa analyysia olisi tiedossa. Ota tai jätä 😉

turuntarzan
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 2 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Haluaisin testata Vantage M -mallia. Päälajini on tällä hetkellä maantiepyöräily, mutta harrastan myös lihaskunto- ja kahvakuulatreenejä sekä kävelyä, sauvoilla ja ilman. Tärkeää olisi, että voisin kokeilla Garmin Edge 1030 -laitteen yhteensopivuutta kellon kanssa. 

Teija666
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Testaukseen valitsisin Polar Vantage M vaikka molemmat kyllä sopisi omaan käyttöön.

Vantagen valitsen siksi koska siinä on monipuolisemmat toiminnot ja akun kesto on parempi.

 

Tällaista itseasiassa tarviisin just nyt koska pakko olis saada ittensä liikkumaan enemmän ja syömään terveellisemmin. Vasta latasin sovelluksen jolla seuraan kaloreita ja siihen olis mahtava täydennys jompi kumpi noista vaihtoehdoista koska kumman tahansa voi synkronoida siihen.

 

Kävely on varmaan se mitä eniten tulee tehtyä, toisena crosstrainer ja kolmantena pyöräily.

Leposykkeetkin heittelee miten sattuu niin kummalla tahansa näistä ois sitäkin hyvä seurailla. Olisi kyllä huippua saada olla toinen näistä testaajista 😄 

Habachu
Uusi jäsen
 • 0 custom-general.kudos
 • 1 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Moi,

 

Mikäli saisin mahdollisuuden, niin tarjoaisin todella aktiivisen ja monipuolisen testin Polar Vantage M kellolle. Tulee liikuttua erittäin paljon kävellen, juosten, polkujuosten ja pyöräillen päivittäin. Myöskään sadekeli, pimeys tai kylmyys ei ole este, vaan lenkille mennään kelissä kuin kelissä.

 

Olisi mukava tarjota tälle kellolle taatusti kova testi esimerkiksi pitkällä 3-4 tunnin polkujuoksulla Sipoonkorven upeissa maisemissa, reippaissa radalla juostuissa vetotreeneissä tai katsoa miten se kestää kyydissä 50-100km vauhdikkailla pyörälenkeillä.

 

Pystyn tarvittaessa myös tuottamaan testauksesta laadukasta sisältöä tekstin ja/tai videon muodossa.

NtiKJ
Kommentaattori
 • 14 custom-general.kudos
 • 24 custom-general.replies
 • 0 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Polar Ignite sopis mulle. GPS ja vedenpitävyys on tarpeellisia ominaisuuksia. Tykkään hortoilla metsässä ja uinti on mun laji. Olen myös melkoinen sählääjä, joten vedenpitävyys ominaisuus olis siltä osin myös iso plussa. 

Tällä hetkellä en omista kelloa, sellaisen tarvitsisin. Töissä olisi helpompi tarkistaa aika ja kiinnostaisi myös seurata työpäivän aktiivisuutta, jota normaalioloissa on paljon. Kunhan työpaikalla sallitaan taas normaalielämän käynnistyessä kellot, aion vakaasti hommata sellaisen. Joko tästä kisasta tai muutoin!