peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57390 Jäsentä
160440 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Voita ja testaa OnePlus 7 Pro (1.7. – 14.7.2019)Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎05-04-2018
Kirjoituksia: 9
31/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Kamera ja vesitiiviys tulisi ainakin testiin, slogan Never Settle lukee käsivarressanikin joten oikeita kuvakulmia etsiessä välillä vähän kastuu. Pääsisi mukaan niin rannalle, lenkkipolulle, salille kuin myös särkänniemen ja Linnanmäen laitteisiin kuvaamaan tunnelmia ja näkymiä. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-07-2019
Kirjoituksia: 1
32/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

OnePlus on merkkinä jo minulle entuudestaan tuttu ja luotettava merkki. Olisi kuitenkin mahtavaa päästä päivittämään puhelin uusimpaan ja suorituskykyisimpään versioon. 

 

OnePlus 7 Pron tärkeimpiä ominaisuuksia ovat sen suorituskyky, muistin suuri koko sekä kamera. Järjestelmäkamerani on ollut pitkään jo kaapissa pölyttymässä samalla kun puhelimen kamerasta on tullut minulle entistä tärkeämpi. Puhelin on aina mukana, joten kuvailu on helppoa ja nopeaa. 

 

Puhelinta tulee myös käytettyä näin opiskelijana paljon muistiinpanojen tekemisessä sekä oppimateriaalien lukemiseen. Aina sitä tietokonetta ei vain yksinkertaisesti jaksa ottaa mukaan joka paikkaan, joten puhelin on yksi tärkeimmistä välineistä, koska kirjat ja oppimateriaalit ovat nykypäivänä pääasiassa verkossa.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎28-06-2019
Kirjoituksia: 2
33/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Itellä laite joutuisi kaikinpuolin kovaan testiin, sillä nykyään älypuhelin on itsellä korvannut lähes kaiken. Kuuntelen musikkia, pelaan paljon, selailen somea, rrrrrrakastan valokuvaamista, jaan nettiä, käytän kalenterina, navigaattorina yms. 

 

Olisi mukava päästä kokeilemaan, miten nopea puhelin todella on. Tykkään pelailla, kuunnella musiikkia, katsoa youtubea ja netflixiä paljon ja selailen yleensäkin puhelimella ja jo hieman ikääntynyt Oneplus 5T ei meinaa ihan aina pysyä vauhdissa mukana. 

 

Rakastan valokuvaamista, ja olisi hauska päästä testailemaan puhelimen kolmoiskameran eri toimintoja, laajakuvaus kiinnostaa kovasti! Ostin juuti järjestelmäkameran, olisi kiva päästä hieman vertailemaan, kumpi pärjääkään paremmin, onko todella 48 megapikselin kamera hypetyksen arvoinen vaiko vain pelkkiä numeroita? Lisäksi etukameran nousu ja lasku olisi kovassa käytössä, sillä käytän päivittäin monia monia monia kertoja snapchattia joten selfieitä tulee läheteltyä kiitettävät määrät. 

 

Sitten kovaan testiin pääsisi puhelimen akku. Puhelin lähtee käyttöön heti aamuisin herättyäni. Selaan lehden, kuuntelen puhelimella musiikkia työmatkat ja jatkan kuuntelua koko työpäivän töissä. Tässä samalla testiin pääsisi näytön ja takakannen kestävyys, sillä puhelin on joka päivä mukana töissä varastolla. Kotiin päästyäni jaan nettiä puhelimesta tai saatan taas kuunnella musiikkia tai katsella netflixiä puhelimesta. Olisi myös mukava kuunnella miten kaksoiskaiuttimet toimii käytännössä, kuulostaako se todella paremmalta. 

 

Olen aiemminkin osallistunut testeihin ja kirjoittanut laajoja arvosteluja. Olisin nytkin halukas kertomaan puhelimen käytöstä jokapäiväisessä arjessa ja hieman haastavammissakin olosuhteissa. Ja mikäs sen mukavampaa kuin kuvata vaikkapa arvosteluvideo uudella puhelimella? Hymiö Onnellinen 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎02-07-2019
Kirjoituksia: 1
34/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Miten tämä puhelin istuu tällaisen keski-ikäisen käteen? Viisikymppinen alkaa armotta jäädä jälkeen kaikesta laiteuutuuksista toisin kuin nuoret jotka vaihtavat puhelimiakin kuin sukkia. Itselläänkin on ollut ajan saatossa useampia eri merkkisiä puhelimia, nyt vaan herkästi valitsee sen tutun ja turvallisen. Haluaisin testata tätä puhelinta ja tuoda esiin kokemuksia käyttämisen helppoudesta - vai onko se helppoa?

Erityisesti testiin pääsisi kamera, miten hyviä kuvia saa puolivuotiaasta pojanpojasta, sekä harrastukseni parista hevosista ja golfista. Molemmista on haasteellista saada hyviä ja teräviä kuvia liikkuvista kohteista, miten tämä uusi puhelin pärjäisi hämärässä maneesissa tai bunkkerilyöntiä tekevästä golfasista.

Näihin pohdintoihin voisin antaa vastaukset muille kiinnostuneille ⛳🏌🏇

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎29-09-2016
Kirjoituksia: 28
35/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Moi. Odotan uudelta OnePlus 7 Pro -puhelimelta: Miltä tuntuu isompi näyttö omassa käytössä (Nykyinen on 5,2"). Eli onko suurempi puhelin yhtä kätevä ja tuntuuko se hyvin omaan käteen sopivalta. Hyvä näyttö on tärkeä koska katson paljon elokuvia ja sarjoja puhelimella. Kamera kiinnostaa myös koska tykkään kuvata myös kuuta ja tähtiä perus nettikirppari ilmoituskuvien lisäksi. Riittoisa akku olisi kiva koska nykyisessä se riittää maksimissaan yhden aktiivisesti käytetyn päivän.

 

Minulla tuo OnePlus 7 Pro olisi päivittäisessä käytössä joten uutuudelle tulisi paljon aktiivista käyttöä jossa se pääsisi näyttämään kyntensä. Olen myös aina innokas testaamaan uusia laitteita ja pystyn arvioimaan niitä puolueettomasti ja rehellisesti kuitenkaan omia henkilökohtaisia näkemyksiäni unohtamatta.

 

Kirjoitan myös paljon muutenkin joten se arvioiden kirjoittaminen ajallaan sujuu kyllä minulta.

Matti Viikate
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎15-05-2019
Kirjoituksia: 2
36/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Mielenkìintoinen puhelin,fyysisesti en ole nähnyt missään,vaikka mainostetaan..olen henkilö joka ei osta "sikaa säkissä"..eniten kiinnostaa kehuttu näyttö ja kameran ominaisuude.Odotan mielenkiinnolla..

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎17-05-2019
Kirjoituksia: 2
37/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Hei,

 

oneplus 7 pron:n mielenkiintoisimmat ja itselle houkuttavimmat ominaisuudet olisivat kameran monipuoliset mahdollisuudet kuvaukseen, sillä pienen vilauksen sen potentiaalisia nähtyäni haluaisin päästä tutkimaan lisää.

 

Itse kulutan viihdettä myös liikkellä ollessani, niin puhelimen kaiutin ominaisuudet tekivät vaikutuksen kun näin testi videon.

 

Puhelin on ennekko näkemisen jälkeen ollut erittäin mielenkiintoisen ratkaisujen ansioista omassa top listassa todella korkealla.

 

Olen tälläinen tekniikasta kiinnostunut ja seurannut julistuksia ja foorumeita siitä lähtien kun ensimmäiset kosketusnäyttö puhelimet tulivat. Minua on aina kiehtonut tutkia ja testata mihin kaikkeen puhelimet pystyvät

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-07-2019
Kirjoituksia: 1
38/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Applemiehelle olisi mukavaa päästä testaamaan Androidia piiiiiiiiitkästä aikaa 😄 Olen jo joskus suunnitellut vaihtavani OnePlussaan mutta en sitä kuitenkaan tehnyt vielä. Tämä OP7 Pro vaikuttais vallattoman käyttökelpoiselta luurilta, siihen vaikuttaa esim. hyvä akku, mahtava näyttö ja erittäin paljon parempi kamera kuin nykyisessä iipuhelimessa 😊 Ja tietenkin omat asiat pysyy omana koska muilla ei ole minun sormenjälkeäni. 

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-07-2019
Kirjoituksia: 1
39/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Tää ilmoittautuu .Oneplus on mulle uusi juttu mutta olen kehuja kuullut kovasti ja nyt ois hieno tilaisuus päästä testaajaksi.

Mulle puhelin on melkein elintärkeä.Sillä hoidan oikeastaan kaiken mitä netillä tekee.Ja erityisen kovassa käytössä on kamera jolla tykkään kuvia räppiä someen.Kuvien pitää olla hyviä.Enkä nyt tarkoita pelkkiä selfieitä.....

Kun on monessa mukana niin kalenteri on kova juttu että pysyy aikataulut kondiksessa.

Aivan taatusti tulee rehellistä arviota jos mukaan pääsen.Tulee kovaan käyttöön.

0 tykkäystä
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎20-09-2017
Kirjoituksia: 47
40/140

Vs: Voita ja testaa OnePlus 7 Pro

Moro!Arvontaan Taas mukaan:-))Ois aikaa ja halua testailla kyseistä puhelinta,etenkin kameraa siinnä ja Isoa näyttöä..Nyky känny Samsung A 40,hyvä peli sekin on!!

0 tykkäystä