Huawei B525 Telia firmware


Hei,

osaisikohan joku kertoa mistä mahdollisesti voisi löytyä Telian firmware ko. laitteeseen. Ostin tuon normaalina ja nyt tarvitsisin siihen sen Telian firmwaren. 


7 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

@Aawe70@  kirjoitti:

Hei,


osaisikohan joku kertoa mistä mahdollisesti voisi löytyä Telian firmware ko. laitteeseen. Ostin tuon normaalina ja nyt tarvitsisin siihen sen Telian firmwaren. 




Hyvää päivää @Aawe70 ja tervetuloa Yhteisön foorumille!


 


Huawei B525 -reittimeen ei ole saatavilla Telian laiteohjelmistoa. Et tule kuitenkaan tarvitsemaan kustamoitua käyttöliittymää ominaisuuksien rajoituksilla sillä nykyajan laitteet ovat operaattorivapaita. Tyrkkäät vain sim-kortin sisään, laite tunnistaa tarvittavat operaattoriasetukset automaattisesti ja sen jälkeen vain syöttämään hallintasivulla (http://192.168.8.1/) mahdollinen sim-kortin pin-koodi että pääset surffailemaan nettiin :smileyhappy:

Hei ja kiitos nopeasta vastauksesta. Tässä tapauksessa on kyse siitä että tuo org firmware ei anna muuttaa aliverkon peitettä dhcp osiossa ja saamani vinkin mukaan telia versiossa tuo olisi mahdollista. En ole vinkistä varma...

Kuulostaa oudolta jos laite valmistaja on estänyt tuon omassa softa versiossa mutta olisi sallinut meidän räätälöidyssä ohjelmistossa kun tuo ei ole kuitenkaan mikään most wanted toiminnallisuus mutta on tämä toki mahdollista ja laitoin tuosta kyselyä ja samaan syssyyn myös tuo meidän softan päivittäminsen mahdollisuus omalle laitteelle:smileyhappy:

 

Avaatko vielä että koitatko siis muuttaa osoiteavaruuden kokoa aliverkossa vai mitä?

 

Tahdon sallia isomman joukon aliverkkoja ilman erillisiä reititystauluja.

Hep, ei ole tähän kyselyyn / tiedusteluun saatu vielä vastauksia, laitettu tänään uudestaan viestiä miten tuon tulisi olla.

Pieni asia sinällään mutta kiva jos tulis sekin mahdolliseksi.

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Laitteistopuolelta saamamme vastauksen mukaan ominaisuus ei ole tällä haavaa tulossa laitteeseen mutta toiveestanne ollaan nyt tietoisia.

Vastaa