Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Ainasoja_
Uusi keskustelija
  • 1 custom-general.kudos
  • 16 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Hybridilaajakaista modeemin logit ei toimi ja pätkii

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Pientä huolta ja murhetta. Muksut pelaa jonkin verran (tolkuttomastai....) verkkopelejä ja pelaamista haittaa yhteyksien säännöllinen katkeaminen. Verkko pätkii välillä 10 min välein ja välillä saattaa olla pari päivää ilman pätkimistä. Televisiota katsoessa se ei juurikaan haittaa. Molemmat koneet ovat lanilla kiinni. Läppärillä en ole huomannut pätkintaa silloin kun kone on kiinni langattomassaverkossa. Olen koittanut katsoa modeemin logista onko ollut pätkintää vaan kappas kun logiin ei pääse. Kun klikkaa modeemin käyttöliittymässä logs se miettii ari sekuntia ja avaa resetointi sivun. Onko muilla tällaista haastetta? Purkkia on buutattu usein mutta ei ole ollut vaikutusta.  image.png

1 vastaus
KaPetri
Telialainen
Telialainen
  • 154 custom-general.kudos
  • 810 custom-general.replies
  • 66 custom-general.solutions

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Hei @Ainasoja_ Minultakin löytyy sama hybridireititin ja lokeja ei tosiaan ole tuolta nähtävissä. Laitoimme nyt selvitystä onko kyseessä softan ominaisuus vai vika joka saadaan korjattua tulevassa firmispäivityksessä.

 

Suosittelen tekemään yhteyden tilanteesta häiriöilmoituksen, pääsemme siten dsl yhteyden toimivuutta etänä tarkastelemaan ja säätämään.