Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 65828
Kirjoituksia 178402

Kiinteä laajakaistayhteys pätkiiKiinteä laajakaistayhteys pätkii

Uusi jäsen
Viestejä 2 kpl

Kiinteä laajakaistayhteys pätkii

1/2

Minulla on teidän kiinteä nettiyhteys  maksiminopeudella 16Mbit/s . Netti on toiminnut aika hyvin  mutta nykyään joutuu välillä knistämään modeemin uudestaan välillä.  mys se ettei kiinteä saa isommalla nopeudella hiuka häiritsee. varsinkin nyt kun yksi kotimainen kilpailija tarjoaisi 100Mbit/s  vuoden ajaksi 9.90€ seuraava vuosi 24€ ja sitten 34€

 Miten käy minun sähköpostilaatikoille jos vaihdan operaattoria?   Miten nopeasti pitää  lopettaa vanhat laatikot.  Onko joku ylimenokausi?

Olen kokeillut talossa mobililaajakaistaa mutta huomannut että ainakin vuosi sitten oli kokeiltavana sellainen  mutta se hyyti alle 2Mbit/s iltaisi kun aluella on näitä käyttajia niin paljon..  Olin joutunot ottamaan jonkun Premium liittymän joka sitten olis maksannt ihan yhtä paljon kuin nyjyinen kiinteä

 

Edit SaJoonas: Muokattu otsikkoa

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

Moderaattori
Viestejä 330 kpl

2/2

Moikka @Maxson! ja tervetuloa Yhteisöön!

 

Maksimi nopeutesi viittatisi ADSL-liittymään. Meiltä on tullut uutta tekniikkaa, joka käyttää tuota kiinteää laajakaistaa ja lisäksi mobiililaajakaistaa. Hybridilaajakaista yhdistää molemmat tekniikat, jonka myötä nopeuden vaihteluväli paranee.

 

Sähköposti vaatii kaverikseen jonkin laajakaistatekniikan, vähintään mobiililaajakaistan. Mobiililaajakaistan yhteydessä sähköposti muuttuu erikseen maksulliseksi, 2,08€/kk/sähköpostilaatikko. Kuitenkin niin kuin vähän kerroitkin, mobiililaajakaista ei ole yhtä vakaa kuin kiinteäkaista.

 

Suosittelen, että olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Tarkistetaan onko laajakaistassasi millainen sopimus ja saisiko senkin päivitettyä vaikkapa Hybridilaajakaistaksi.

 

Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.