Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66574
Kirjoituksia 179898

Määräaikaisen liittymän vaihtaminen taloyhtiönettiinMääräaikaisen liittymän vaihtaminen taloyhtiönettiin

Hessuho
Kommentaattori
Viestejä 49 kpl

Määräaikaisen liittymän vaihtaminen taloyhtiönettiin

1/5

Toukokuun lopulla Telian myyjä ilmoitti että 8.6.20 Elisa poikkasee kaapeliyhteyden ja näin ollen tarjosi telia tv ja laajakaistaa mobiiliyhteydellä 2 kahden vuoden sopimuksella.No palautin vanhat laitteet ja tilasin uudet liitttymät ja maksoin digiboksin 30€(reititin ilmainen) Nyt sain tietää taloyhtiön tehneen sopimuksen Telian kanssa ja laajakaista tulee ilmaisena asukkaille ja lisähintaan0,98€/kk maksiminopeutta! Nyt on Telia mielestäni *******tanut viimeisenpäälle asiakasta.Enkö pääse irti tekemästäni sopimuksesta kuin maksamalla 50€ irtisanomismaksun.Myyjän pitää olla tietoinen Telian tekemistä sopimuksista ja tiesihän myyjä että Elisa poistanut kaapelin.

 

EDIT katjane: muokattu otsikkoa

Vastaa
0 tykkäystä
4 vastausta

IlariJR
Ex-telialainen
Viestejä 955 kpl

2/5

Moi @Hessuho! Oletko ollut jo asiakaspalveluumme tästä yhteydessä? Näin Yhteisön kautta en valitettavasti pääse tarvittaviin tietoihin käsiksi, mutta aspasta voivat kyllä tsekata mitä tälle on tehtävissä. Toivottavasti päästään kaikkia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun 🙂 Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät täältä.

Vastaa

Hessuho
Kommentaattori
Viestejä 49 kpl

3/5

Juttelin aspan kanssa ja vastaus oli olemme tosi pahoillaan ja 50€ kiitos!

Vastaa
0 tykkäystä

Osku
Vakiokalustoa ☆☆
Viestejä 311 kpl

4/5

Siis pääseekö määräaikaisesta eroon maksamalla 50€?

Vastaa
0 tykkäystä

SalliJf
Ex-telialainen
Viestejä 83 kpl

5/5

@Osku  kirjoitti:

Siis pääseekö määräaikaisesta eroon maksamalla 50€?


Niin siihenhän meillä löytyy hinnastossa määriteltynä että määräaikaisen mobiililiittymän irtisanominen onnistuu tuolla 50€ maksulla. Kuitenkin näitä arvioidaan tapauskohtaisesti, joten absoluuttista totuutta on tähän vaikea heittää (kyseiseen keissiin siis). 
 
Edit: ehdoissa --> hinnastossa
Vastaa
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.