peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
51989 Jäsentä
150037 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Nöykkiön Avoin KuituUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎07-01-2018
Kirjoituksia: 2
1/4

Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei, laitan tännekin Nöykkiön Avoin Kuitu -Facebook-ryhmälle laittamani viestin:

"Hei, Opastakaapa Empowerilaiset sitä Suomen Teliaa asiakaspalvelussa - se kun tuntuu Telialle olevan ihan tuntematon asia ("palveluntarjoaja" Telia ei ole - vähäistäkin palvelua saadakseen saa tehdä kovasti töitä - ystävällisyys ei auta, jos ei ole perustietoja annettavaksi). Näissä linkeissä vähän mallia Pohjanlahden toiselta puolelta:
https://www.youtube.com/watch?v=j12FCs1RcWA

https://www.youtube.com/watch?v=k586XeTj2oA

https://www.youtube.com/watch?v=6CNcL2EQyGk  "

 

YT

Heikki

0 tykkäystä
3 vastausta
Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 1 346
2/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei @Homepine ja tervetuloa mukaan Yhteisöön! 

 

Ilmeisesti et ole ihan tyytyväinen saamaasi asiakaspalveluun, haluaisitko kertoa vähän tarkemmin asiasta? Voidaan sitten tarvittaessa ohjata palautetta oikealle taholle. 

Paina peukkua jos tykkäsit vastauksesta!

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎07-01-2018
Kirjoituksia: 2
3/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Hei RaMaria, ja kiitos vastauksesta!

Joo - olen ihmetellyt sitä, ettei Telialta ole saatavilla käytännön ohjeita, kuinka Avoin Kuitu - verkosta otetaan hyötyä ja riemua irti. Kuten kerroin, tosi simppelit Youtube'ssa olevat kytkentäohjeet löytyivä Ruotsin Telialta.

Joitakin muitakin (simppleitä?) kysymyksiä on, kun siirrän olemassaolevan kotiverkkoni 4G-mobiililaajakaistayhteydestä Avoin Kuitu-laajakaisayhteyden perään, ja samalla ryhdyn katselemaan IPTV'tä ja kaapeli-TV kanavia vanhassa kotiteatterissani, jossa nyt on antenni TV.

Esim tällainen: Toimiiko Telia-TV-digiboxi (en ole vielä sitä hankkinut), jos laitan ethernet kytkimen (switch'in) Avoin kuitu päätelaitteen ja digiboxin väliin? Näin olen tekemässä siksi, että Avoin kuitu päätelaitteen ja kotiteatterin välille tarvitaan 15m pitkä ethernet-kaapeli, ja jakaisin signaalin siellä tuolla kytkimellä digibox'lle Apple TV'lle ja läppärille. Mistäs voisin kysellä tai löytää ohjeita?

YT

Homepine

 

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 152
4/4

Vs: Nöykkiön Avoin Kuitu

Moi @Homepine,

 

Meilläkin on tehty Telia TV digiboksissa-palvelun kytkennöistä video, joka löytyy myös Youtubesta. Hieman erilainen kuin lahden toisella puolella mutta toivottavasti siitä on apua.

 

TeliaTV digiboksissa palvelun mukana tulee palvelureititin, jonka TeliaTV digiboksissa vaatii toimiakseen. Sinun ei tarvitse itse hankkia reititintä. Voit kykeä palvelureitittimeen 4 laitetta kaapelilla ja useampia langattomasti. Voit siis kytkeä tämän palvelureitittimen mainitsemasi pitkän ethernet-kaapelin päähän laitteidesi lähelle. Tästä linkistä löytyisi ohjeita Telia TV digiboksissa palvelun kytkentään.

0 tykkäystä