peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
58092 Jäsentä
161765 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Packet Loss -ilmoitusUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2018
Kirjoituksia: 3
1/7

Packet Loss -ilmoitus

Mitäs tälle pitäisi tehdä? Pelit pätkii oikein kunnolla. Ensin toimii hyvin, sitten tulee yhtäkkiä kauhea piikki, sitten toimii taas.kuva.png

 

Edit ReOlivia: Muokattu otsikkoa

0 tykkäystä
6 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎12-10-2018
Kirjoituksia: 189
2/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

@HeirMainer  Tekeekö se tällaista päivittäin ja jollakin tietyllä syklillä? Voisit kokeilla reititintä resetointia jos et ole sitä vielä kokeillut.

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎12-11-2018
Kirjoituksia: 3
3/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

Reititin on vaihdettu, piuhat tietokoneen ja reitittimen välillä, sekä reitittimen ja seinän välillä on vaihdettu. Ei vaikutusta.
0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎25-11-2018
Kirjoituksia: 2
4/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

Moikka,

 

Itsellä sama ongelma ollut tässä jo jonkin aikaa ja neljät modeemit kolmet piuhat jopa uusi lan kortti hankittu. Ongelmalle ei näytä löytyvän syytä ainakaan omalla kohdalla niin melko ikävältä tuntuu pelailla nettipelejä.

Ainoa mitä kaikki nämä kokeilut on tehneet on että joissain peleissä tuo pätkäisy ei suoraan disconnectaa mutta esim hahmo jumahtaa eikä voi liikkua hetkeen.

 

Jos katson windowsin event viewerista esim kokonaiset katkaisut ja dns ongelmat niin viikonlopun aikana 24-25.11 kolme e1rexpress network link disconnected ja 8 dns ongelmaa.

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 347
5/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

@JoulupukinTervetuloa yhteisöön!

 

Onko tämä ongelma nyt missä tietyissä peleissä? Onko @HeirMainer sinullakin nuo oireet pääsääntöisesti peleissä vai ihan muissakin palveluissa?

Kiinteiden kaistojen osalta voisi vilkaista modeemin hallinnasta näkyykö paljon CV- tai FECC -virheilyä linjassa. Tämän saman voi tarkistaa myös häiriöilmoitusten CHATissa Omat sivut palvelun kautta. Voisi tarkistaa ainakin suurpiirteisesti nuo linja-arvot että ovat kunnossa.

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎25-11-2018
Kirjoituksia: 2
6/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

Moikka,

 

Sepä tässä onkin modeemit eivät mitkään ole hirveämmin virheistä ilmoittaneet

 

Esim viimeisin modeemi näyttää joitain RX droppeja ja Tx erroreita, mutta muuten mitään erityistä ei ilmene.UAS virheet tulevat modeemin boottauksen yhteydessä eivätkä tietääkseni kasva päivän mittaan.

 

Testattu sekä langattomalla että kaapelilla ja katkeaa molemmilla. Testattu siis TW-EAV510 AC (b) (tämänhetkinen laite), Asus AC52U sekä ZyXEL VMG1312-B10A VDSL CPE.

 

Emolevyssä Killer ethernet, mutta siihenkin loppui luotto ongelmien takia niin hankin Intel I210-T1 GbE NIC -kortin.

 

Pelit mitä testattu joissa ongelmia League of Legends, World of Warcraft, Path of Exile, Warframe.

Tämän lisäksi esim työkoneen VPN joutuu hakemaan yhteyden uudestaan ja Twitch striimit katkeavat tai jos VODia katsoo niin se hetki milloin katkeamine/virhe mikälie tapahtuu menee video mössöksi.

 

Tätä siis reilut puoli vuotta tapahtunut vaihtelevissa määrin viime aikoina pahentunut. Asennan vielä tänään koko koneen uusiksi jos se jostain ihme syystä asiaan vaikuttaisi, mutta muutoin vähän tyhjää lyö mitä voisi tehdä.

 

Teidän päässä ei ilmeisesti mitään ongelmia näy niin oudolta kuulostaa. Talon boksikin bootattiin testiksi uusiksi.

 

 

 

 

stats 2.PNGstats3.PNGstats4.PNG

 

stats.PNG

0 tykkäystä
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 552
7/7

Vs: Yhtäkkiä Packet Loss

@Joulupukin  Jos koneen asennus tai toisen koneen testaus ei tuo mitään muutoksia lopputulokseen, niin laitapa meille Häiriöilmoitusten puolelle siitä joko Omien Sivujen kautta Häiriöilmoitusta tulemaan tai sitten voit ottaa yhteyttä Telia.fi -sivuston kautta Chattiimme, palvelemme siellä sinua arkisin klo 20.30 asti. 

0 tykkäystä