Porttiohjaus PS4 (Inteno DG301AL)

  • 28 January 2017
  • 4 kommenttia
  • 14 katselukertaa

Moi,

olen yrittänyt tehdä porttiohjausta Inteno DG301AL modeemilla PS4:lle, mutta jokin mättää. Kun menen kohtaan "Assign a game or application to a local network device", valitsen kyseisen porttiohjauksen ja "Device" kohtaan syötän " user defiend" ja näppäilen PS4:n IP-osoitteen, niin porttiohjaus ei mene läpi vaan saan tekstin "The port configuration of the game or application conflicts with an already assigned game & application. Assigning this game or application is not possible."

 

Miten saan tuon tekemäni porttiohjauksen läpi? "Game or applicaton" valikosta löytyy vaihtoehtoja, mutta nimeltään eivät kuulosta PS4:lle kuuluvalta. Poistanko valmiina olevat porttiohjaukset vai onko tässä jokin yksinkertainen juttu mitä en tajua? 

 

 


4 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Game or Application Fifa sisältää ryhmän erilaisia portinohjauksia. Jos tarvitset lisää portinohjauksia muille peleille, riittää, että ohjaat ne portit, joita ei ollut jo ohjattu PS4:lle säännön Fifa-perusteella.

 

Ja pelaathan Fifaa PS4:lla?

 

Jos pelaat Fifaa esim. PC:llä ja jotakin toista peliä PS4:lla ja modeemi ilmoittaa portinohjauksista The port configuration of the game or application conflicts with an already assigned game & application, pelit käyttävät samoja portteja eikä niitä voi pelata yhtä aikaa. Tällöin joudut aina vaihtamaan reittimen asetuksia sen mukaan, mitä pelaat.

Tuo Game and Application Fifa on siis itse tekemä application jota koitan saada PS4:lle. En ole koskaan aikasemmin tehnyt porttiohjauksia PS4:lle enkä millekään muullekkaan alustalle. Taloudessani ei pelata millään muulla alustalla, joten porttien käytön samanaikaisuuksia ei pitäisi olla. Ja tarkoituksena on pelata Fifaa PS4:lla.

 

Kuten kuvasta näkyy, mitään aikasempia porttiohjauksia ei ole tehty.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

On myös mahdolista, että PS4 on jo avannut portit UPnP:llä ja ne ovat siksi jo varattuina.

 

Kun sinulla näyttää olevan UPnP käytössä, oletko kokeillut peliä ihan suoraan tekemättä mitään portinohjauksia? Toimiiko?

Kyllä vain, PS4 oli avannut muutaman portin jo entuudestaan. Jätin nuo jo avatut portit pois tuosta Fifa-applicationista ja johan meni läpi.

 

Kiitos paljon avustasi! :)

Vastaa