TP-link TD-W8961ND asetukset


Ostin kiinteän liittymän uuteen kotiini mutten ollut paikanpäällä vanhaa modeemiani seinään laittamassa sovittuna päivänä. Etukäteen kävin myymälässä ja sanoivat ettei se ole niin tärkeää että 300km ajaisin sen vuoksi. Nyt tietenkään en saa halutessani modeemiani yhdistymään nettiin. Muuten modeemi on ok (wlan etc.). Mistäköhän lähtis ratkaisemaan onko vain tp-linkin erimielisyys telian kanssa vai onkohan edes töpselissä reititetty netti. 

 

Asetuksiin laitoin dynaamista ja bridgeä 0-33 ja tehdas asetuksia kaikkia vuorotellen tuloksetta


2 kommenttia

Heippa Walteri!

 

En jaksa uskoa, että Telian yhteydet olisivat modeemin merkistä kiinni. Lienet enemmänkin tarkistuksen arvoista että tukee oikeaa tekniikkaa.

 

Telia suosittelee modeemin kytkemistä ennakkoon paikalle asennuspäivänä, jotta asentaja voi testata yhteyden asentamisen jälkeen. Pakollistahan se ei tosiaan ole, ja tuossakin 300km tilanteessa lienee turhaa.

 

Kannattaa varmaan aloittaa tarkastamalla vielä, että modeemi on oikeaa tekniikkaa tukeva, kokeilla jokainen mahdollinen pistoke asunnosta (mikäli useampi) ja palautella modeemi vielä tehdasasteuksille, jos sieltä jotain olit rassaillut. 

 

Mikäli ylläolevilla ei ratkea niin kannattaa olla yhteyssä Asiakaspalveluun (https://www.telia.fi/asiakastuki/yhteystiedot)

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

https://www.telia.fi/asiakastuki/nettiyhteydet/yleista-laajakaistayhteyksista/verkkoasetukset


 


Vilkaiseppas tänne

Vastaa