peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52964 Jäsentä
152190 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Technicolor CGA2121 network usageUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎03-11-2018
Kirjoituksia: 2
1/2

Technicolor CGA2121 network usage

Hei

 

Mistä mahtaa nähdä tämän hetkisen verkon käytön laitteiden kesken? Olen penkonut boxin asetuksia läpi muutaman kuukauden ja en ole vielä löytänyt. Eli mistä näkee laitteesta tämän hetkisen verkon käytön wan/lan. Varmasti tälläinen tästäkin löytyy...

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
2/2

Vs: Technicolor CGA2121 network usage

Laitteesta ei käsittääkseni näe tämän hetkistä verkon käyttöä laitteiden kesken mutta Advanced-kohdasta Home Networkista näkyy topologyssä mitkä laitteet ovat liittyneenä kotiverkkoon. Samoin Status-valikosta löytyy sekä kiinteä että langaton yhteys, josta näkyvät verkkoihisi liittyneet laitteet.

0 tykkäystä