Telewell TW-EAV510 v2 port forwarding

  • 30 June 2015
  • 2 kommenttia
  • 47 katselukertaa

Miten toi pitäs täs purkis tehdä että se toimisi? Purkin ohjelmistoversio 5.00.59e-1, olen koittanut rajapintoja "atm0.1" ja "ptm0.1" sekä "ptm0.3", että saisin Utorrentin uppaavan portin auki, sekä NATin ohjelmalliset palvelimet että porttimääritykset kohdasta. Utorrentin uppitesti vaan ei mene läpi millään. Soneran VDSL/teho netti kyseessä.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +16

Mitään apua ei varmaan ole tässä ohjeessa? https://www.telewell.fi/files/tw-eav510v2_english_2.pdf

 

Utorrentin lähettävä portti ei tarvitse porttiohjausta? Koska Natista ulospäin sitä ei oikein voi tehdä. Toisin päin vain tehdään porttiohjaus. Onkohan koneessasi palomuurista portti auki? 

 

Minusta pitää siis olla sisällepäin portti auki niin avataan yhteys ulkoverkkoon. Kun yhteys päällä niin siitä pääsee kaikki läpi. 

"Minusta pitää siis olla sisällepäin portti auki niin avataan yhteys ulkoverkkoon. Kun yhteys päällä niin siitä pääsee kaikki läpi"

 

Olet oikeassa, en ajatellut että up vaatii ensin sen kutsun sisääntulemisen, ja koska down tuntui toimivan ja up ei, puhuin upista virheellisesti.

 

Manuaalista ei ollut valitettavasti apua, näytti olevan vielä valikotkin purkin eri firmis versiolle, mutta vika ilmeisesti selvisi kun räpelsin asetukset modeemiin uudelleen ja Utorrentissakin oli ruksitettuna UPnP-porttikartoitus jostain syystä vaikka ei pitänyt, nyt ainakin kyseinen portti vastaa nyt kutsuihin.

Vastaa