peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

VDSL2 profiilitHighlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎08-03-2015
Kirjoituksia: 9
21/22

Vs: VDSL2 profiilit

@PiaJo Kai sitä vois kilauttaa teille kun työ kiireiltä ehtii. 

0 tykkäystä
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎24-08-2015
Kirjoituksia: 444
22/22

Vs: VDSL2 profiilit

Mites toi boxi näyttää että yhteys on saatu 101 Mbps nopeudella mutta speedtesti taas väittää että tasan 90Mbps.Rajoitatteko te siellä kaistaa vai mitä?.Kaapelimodeemilla se 100M oli se 100M.Ne tosin rajoitti sitä myös mutta siitä syystä että liitymä oli vain se 100M.Hymiö Onnellinen

0 tykkäystä