peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52965 Jäsentä
152191 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Zyxel VMG3625-20AUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-08-2018
Kirjoituksia: 3
1/2

Zyxel VMG3625-20A

Tällä reitittimellä ei saa yhteyttä lenovo  Yoga tab 2 tablettiin kuin salaamattomana yhteytenä.Reittimen asetuksissa ei ollut valittavana kuin yksi salaus tyyppi ja sillä ei saa toimimaan. 

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎13-10-2017
Kirjoituksia: 173
2/2

Vs: Zyxel VMG3625-20A

Toimiiko langaton verkko muilla laitteilla? Oletko kokeillut molempia verkkotyyppejä: 2,4GHz ja 5GHz? Molemmissa verkoissa on mahdollista valita salaustavaksi WPA/PSK tai WPA2/PSK. 

0 tykkäystä